Pakkegrej

Mest Solgte i Pakkegrej
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Kit til reparation

Hos ELVVS kan du finde et stort sortiment af tætningsprodukter og pakkegrej, som kan gøre dit arbejde meget lettere uanset om du er professionel VVS’er eller om du er en Gør-det-selv person. I vores sortiment kan du blandt andet finde et bredt sortiment af Reparationskit, Sanitetskit, Heglet hør, Paksalve til både gas og vand, Gummiplader, Gevindtætning og meget mere. Hvis du er på jagt efter nogle af de bedste byggematerialer inden for tætning, så har vi hos ELVVS lige de produkter, som kan hjælpe dig med at få det bedste resultat. Vi har professionelle byggematerialer fra Unipak, Everfix, Loctite og mange andre stærke mærker indenfor VVS branchen. Vi har blandt andet et håndplukket udvalg af Everfix sanitetskit, som er et plastmateriale, der er let at påføre og vil bevare sin konsistens under behandling. Det er meget blødt at arbejde med og let at ælte, men som bliver hårdt, når det er hærdet. Denne type kit må ikke anvendes på naturstens materialer og porøse materialer, da det kan bevirke til misfarvninger.

Heglet Garn

I vores brede sortiment af tætningsprodukter og sanitets materialer, kan du selvfølgelig også finde heglet hør og garn i bundter. Vores garn er fremstillet af naturprodukter, i ensartede og lange fibre, som gør det let for dig at arbejde med. Det er specielt velegnet til brug i gevindsamlinger og anvendes ofte sammen med paksalve for at give tætte og fleksible løsninger. Heglet Garn skal påføres jævn og det er vigtigt at det er påført tæt i gevindet. Det skal sættes i sammenskruningsretningen, hvorefter du skal smøre gevindet med et jævnt lag paksalve før du kan tætne røret forsvarligt inden det tages i brug. Er der overskydende paksalve efter du har påført det på gevindet, skal du blot aftørre det med en klud. Det anbefales at prøve installation for, at sikre dig, at produktet er egnet til lige netop den installation, som du skal bruge den til.

Paksalve

Vi har naturligvis også et godt udvalg af paksalve, som vi har specielt udvalgt efter egne erfaringer. Derfor anbefaler vi UNIPAK paksalve, når du skal tætne rør eller andet sanitært. Det er en højviskos paksalve, der består af forsøbning blandet med naturlige mineraler og viskoseregulerende olier samt vand. Størstedelen af indholdsstofferne er tilladt som tilsætningsstoffer i fødevare. Som beskrevet tidligere, skal paksalve ofte anvendes sammen med heglet garn eller bundter af garn til tætning af rør. Man skal ofte smøre gevindsamlingerne med paksalve inden de anbringes på rør pakket med hør. De er specielt anvendt på røranlæg for varmt og koldt vand samt lavtryksdampe. Kombinationen af paksalve og garn giver dig fuldkommen tætte gevindsamlinger, der er svære at adskille efter påføring. I modsætning til gevindtape giver denne type tætning en høje fleksibilitet.

Gevindtætning

Hvis du gerne vil slippe for at anvende pasta, bånd og fugemasse kan du med fordel se på vores sortiment over gummiplader, gevindtætning og lækagesøgere. Her skal du blandt andet bide mærke i vores favorit produkt til gevindtætning , nemlig vores produkter fra Loctite, som fås flydende eller på stift. Disse vil forhindre lækager fra gasser og væsker. De er designede til at bruges inden for høj- og lavtryk. Vores Loctite produkter vil kan udfylde gabet mellem de gevindskårne dele, hvor de øjeblikkeligt vil danne en lavtryks tætning, så intet siver ud. Når vores produkter fra Loctite er hærdet, vil brudstyrken være uovertruffen hård.

Vejledning til valg af tætningsprodukter

Er du i tvivl om, hvilke produkter, der vil passe til de problemer som du har kan du blot kontakte vores kundeservice. Vores team består af kompetente og erfarne VVS’er og elektrikere. Derfor kan vi med vores baggrund og erfaring i branchen guide dig til den mest fordelagtige løsning for dig.

 

Et øjeblik...