Maling

Mest Solgte i Maling
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Pensler & Spartler

Hos ELVVS kan du finde mange forskellige varianter af pensler & spartler og spraymaling, som kan gøre dit arbejde lettere. Det er vigtigt at vælge den helt rigtige pensel til formålet. Vi har mange billige pensler i en god kvalitet, hvor du er sikret at hårene ikke falder af med det samme og sætter sig fast i malingen, når den påføres. Har du en god pensel vil den give en jævn struktur  og hermed et flottere resultat af dit malerarbejde. Her på siden kan du se vores udvalg af flade pensler, gummispartler, lakpensler, ovale pensler, pensler til udendørs, ruller og bakker, runde pensler, der kan gøre dit arbejde nemmere.

Pensler med syntetisk eller ægte hår

Der er stor forskel på pensler med naturlige hår og med syntetiske hår. Når pensler har naturhår kan de optage mere maling og holde bedre på den end pensler med syntetisk hår. På den måde behøver du ikke at dyppe din pensel så ofte og den efterlader nogle fine penselstrøg. Der findes mange forskellige typer af pensler og derfor er det vigtigt at du vælger dine pensler efter, hvad du skal bruge dem til. Har du behov for at male en stor facade eller et plankeværk, så vil en pensel af naturhår ikke være at foretrække, da hårene på disse vil knække ved sammenstød med træværket. Vælger du en syntetisk pensel, vil den ikke lave spor i malingen og den vil heller ikke efterlade hår og knække. Begge pensler giver et flot finish.

Størrelsen på pensler

Skal du male store overflader vil det være en fordel at have en bred pensel, der kan male større flader over. Er det derimod vinduer eller andre kantede flader, der skal males vil du få brug for en mindre pensel, der er rund eller oval og er god til skarpe kanter. Du kan også anvende pensler, der er vinklede eller bøjede, for at kunne nå alle flader. På den måde kan du skåne dit håndled for at komme på overarbejde.

Rengøring af pensler

Skal du have pensler, som kan holde i mange år frem, så vil det være en god ide at rengøre dem ordentligt efter brug. Du behøver ikke rense dine pensler efter brug, hvis du skal bruge dem flere dage i træk. Det vigtigste er at holde din pensel fugtig. Det kan du gøre ved at sætte den i vand eller tage en frysepose henover den og forsegle den med en elastik. Du bør vaske din pensel ned efter brug for at holde børsterne stive. Er malingen tørret ind kan du fjerne den med en stålbørste. Hos ELVVS kan du finde både afdækning og malertape, som kan gøre dit malerarbejde og rengøring efter arbejdet meget lettere. Vi har også mange forskellige former for spraymaling, hvis du gerne vil slippe for penslerne. Her finder du blandt andet Galvaniserings spray, Grunder, Lak & Markeringsspray.

 

Et øjeblik...