Hvad siger kunderne?

Malerpensler

Hos ELVVS har vi pensler, der kan hjælpe dig med malerarbejdet til fornuftige priser. I vores sortiment kan du blandt andet finde bakker & spande, flade pensler, japanspartler, ovale pensler, ruller & spandesæt, runde pensler, skafter, udendørs pensler, vinkel pensler. Det er dog meget forskelligt, hvilke pensler der er brug for alt afhængigt af, hvilket projekt du arbejder på. Skal du male en facade behøver du ikke bruge en pensel, som skal vaskes af igen, da du bare kan smide den ud efter brug. Skal du male et hegn, må det gerne være med en pensel, som har en vinkel, så du ikke skal bruge dit håndled mere end højest nødvendigt. Er det vinduerne, som skal have en tur, er det vigtigt at, der ikke er nogle hår fra penslen, som falder af. Derudover er det vigtigt, at have en pensel, som kan male præcist. Vi anbefaler at du anvender runde pensler til at male vinduer med, da disse er mere præcise.

Pensler med naturhår og syntetiske hår

Der er stor forskel på kvaliteten af pensler og udtrykket, som de efterlader. De syntetiske pensler er meget slidstærke, og er gode til at male ru overflader. Derudover efterlader den syntetiske pensel ikke mærker efter hårene i malingen. Pensler med med naturhår holder godt på malingen. På den måde kan du male uden at det drypper og give flotte og jævne penselstrøg. Der findes også pensler, som er en blanding af naturhår og syntetiske hår. Disse har det bedste fra begge sider.

Malerruller

Skal du male en større overflade, kan du med fordel anvende malerruller. Hos ELVVS kan du finde malerruller i mange varianter alt efter, hvad du skal male. Skal du male en væg, et loft eller glatte overflader, vil det være forskellige pensler, som du bør anvende. Hos ELVVS har vi et stort udvalg af  malerruller til enhver type maleropgave. Vi har malerruller i forskellige længder, herunder 10 cm og 18 cm, så du kan dække både store og små overflader med din malerrulle.

Malerbakker og spande

Har du allerede valgt, hvilken malerrulle og pensel, du vil anvende, kan du med fordel se vores udvalg af malerbakker og spande i forskellige størrelser og faconer. Vores bedst sælgende malerbakke er på 10 cm, og anvendes ofte til mindre overflader.

Spartler til maling

Det kan være lige så vigtigt at vælge en spartel, som at vælge en pensel. Du skal vælge din spartel ud fra, hvor stor en overflade, du skal dække. Nogle spartler er bredere end andre, så de kan afdække en større flade. Hos ELVVS har vi spartler, der er fra 5 cm til 12 cm brede, så vi er sikre på at du altid kan finde en spartel, som kan opfylde dit behov.

 

Et øjeblik...