Maling & spartelmasse

Mest Solgte i Maling & spartelmasse
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Maler redskaber og afdækning

Er du i gang med at renovere hjemmet og mangler redskaber til at blive færdig, så har vi nogle gode tilbud på malerudstyr og spartelmasse, der vil være fordelagtige for dig. Hos ELVVS finder du alt det udstyr, som  du skal bruge for at få succes med dine ændringer i hjemmet. I vores sortiment kan du finde malerværktøj, rengøring & afdækning, spartelmasse, spray, udendørsbrug, væv & tapet. Har du allerede disse redskaber, så kan du finde fugemasse, lim, garn, salve og andet pakkegrej. Det kan være hårdt at skulle male en hel bolig. Derfor er det vigtigt at have det rigtige udstyr klar, som kan gøre dit arbejde lettere. Derfor vil det være så ærgerligt at skulle lave dobbeltarbejde ved at fjerne mørtel, spartel og maling pletter, fra gulv og paneler. Med afdækning vil det være nemt at gå i gang med malerarbejdet uden at skulle være meget påpasselig.

Mere præcis maling

Skal du eksempelvis male et loft, så kan du med fordel anvende afdækning og malertape. På den måde kan du male uden at skulle passe på, men stadig kunne lave skarpe kanter, når du har fjernet malertapen. Det er en tidsbesparende løsning, der kan hjælpe dig til at blive mere præcis. Du kan derudover beskytte gulv og paneler med afdækning, som du skal ligge klar inden du påføre malingen. Hos ELVVS finder du mange forskellige former for afdækning som malertape, gulvpap og plastfolie.

Spartelmasse

Inden du skal i gang med at male væggene derhjemme, vil det være en god idé at undersøge, om væggene trænger til at blive spartlet inden. Hvis der er niveauforskelle eller ujævnheder på væggen, vil din væg også blive ujævn når du maler den over. Vil du gerne have en væg, der er helt glat efter malingen er påført, så kan du se vores udvalg af filler, sandspartel i fin og medium og til vådrum.  Det, der er afgørende når du skal finde en spartelmasse er formålet med spartelmassen og typen. Skal du f.eks. bruge det i et badeværelse eller et køkken, så skal du anvende spartelmasse til vådrum. Vi har også specielt lavet spartelmasse til træ og fiber til fornuftige priser.

Spraymaling

Spraymaling kan bruges til et hav af forskellige formål. Du kan bruge spraymaling til mange forskellige formål som eksempelvis at overmale en radiatorer, dekorationer, møbler og vægge. Hos ELVVS kan du finde galvaniseringsspray, grunder, lak, markeringsspray og rustbeskyttelse. Det er lettere for mange at anvende spraydåser i stedet for rigtig maling, fordi det ikke kræver pensler og malerbakker. Det er på den måde mere simpelt at anvende og giver et mere jævnt udtryk, frem for penselstrøg. Maler du med en spraymaling, kan du give slip på din kreativitet. Det eneste, du skal overholde er afstanden til det element, som du skal overholde for at overfladen bliver jævn. Det kan også nå ind steder, hvor din pensel vil få problemer. Du kan få spraymaling til både træ og metal, alt efter, hvad du skal bruge.

Inden påførelse af maling

Bruger du spray til at male eller lakere, er det vigtigt at du får rengjort genstanden, der skal males. Du kan med fordel slibe overfladen på genstanden eller væggen ned med sandpapir, inden du går i gang med at male. Første gang du giver den spraymaling, skal det være et helt tyndt lag, der kan fungere som grunder. Når det er helt tørt, kan du påføre endnu et lag af spraymaling.

Væv & tapet

Når du skal male en væg færdig og gerne vil have en glat overflade, så kan det være en god ide at påføre væv eller tapet inden, der males. Væv omtales også som glasvæv og er et utrolig stærkt materiale. Væv kan derfor anvendes i alt fra private boliger til erhverv og butikker. Filt har modsat væv en helt glat og ensartet overflade, der ligner et tyndt lag tapet. Filt skal ligesom væv males efter opsætning. Derfor kan du anvende det i alle rum. Det er dog vigtigt at din væg er helt ren og tør, før du sætter tapet op.

 

Et øjeblik...