Hvad siger kunderne?

Afrensere & aktivatorer

Vi har et stort sortiment af Afrensere & Aktivatorer fra Loctite, som  er en af de mest kendte mærker indenfor industrielle lim. Det kan på sekunder fastholde både metal, træ, plast, porcelæn samt mange andre materialer. Loctite blev startet tilbage i 1953 af en kemiprofessor i USA. De har udviklede en helt unik hærder, som er det centrale element i limen. I dag producerer firmaet værktøj og tilbehør både til gør-det-selv folk og til professionelle. Loctite står bag forskellige typer af lim, der kan fikse og reparere alle former for kreative ting. Loctite er kendt for deres holdbarhed, styrke og brugervenlighed.

Fuge- og Montagelim

Hos ELVVS kan du finde mange forskellige typer af fugelim- og montagelim. Vi har også et stort udvalg af lim fra en af Danmarks største producenter Dana lim. Dette er godt til lim, spartel- og fugemasse. Her på siden har vi samlet et udvalg af produkter fra Dana lim, som har en lang og traditionsrig historie bag sig. Du kan f.eks. vælge mellem sekundlim, universallim, trælim, gulvfuge, spartel-produkter og kontaktlim.

Lim til PVC rør

Du kan løse dine håndværksmæssige problemer med silikone, fugemasse og filler fra Dana. Firmaet har igennem 85 år været nogle af de bedste i branchen og har af samme grund leveret en bred vifte af produkter til både privat/hobbybrug, kontor, byggeri og industri. Dana producerer hele 400 forskellige lim- og fugetyper, der er nogle af de stærkeste i branchen. Se også udvalget af Kontakt- & Universalim og Lim til PVC-rør. Hos ELVVS finder du rensevæske til rengøring af rør og rørdele af hård PVC-U, PVC og ABS plast inden limning. Rensevæsken vil opløse plasten på overfladen og dermed skabe en bedre og stærkere limbinding.

Sekund- og Epoxylim

Som en del af vores sortiment, kan du finde Sekund- & Epoxylim, som er vandfast og tåler stort set alle opløsningsmidler. Denne type anvendes ofte til limninger, hvor kravene til styrke og bestandighed er høje. Epoxylim er velegnet til at binde metaller, træ, glas, porcelæn, læder og plasttyper.

Trælim

Hos ELVVS har vi Trælim til både indendørs og udendørs materialer. Vores trælim til indendørs arbejde indeholder blandt andet Dana trælim D2, der er en stærk allround PVAc-lim, som kan bruges til stort set alle indendørs trælimninger. Herunder laminering og kantlimning med træ, laminat og finér. Limen er termoplastisk, og aftager i styrke, når temperaturen stiger.  Vores udendørs trælim er en stærk fugtbestandig lim. Denne type lim anvendes ofte, hvor der er en høj fugtbestandighed, som eksempelvis møbler til vådrum m.m. Vi har også lim til Tætning- & Sikring, Flangetætning, Gevindtætning & sikring, Lejesikring, Plastic Padding, Skruesikring.

Plastic Padding

Hos ELVVS fører vi også et bredt sortiment af Plastic Padding, som er kendt for deres spartel produkter til  kemisk metal, træ og lignende spartelprodukter til glasfiber og andre materialer. Bruger du den rette efterbehandling og med en gang maling, er det ikke til at se, at du har været i gang med spartelmassen.

 

Et øjeblik...