Elradiator

Hos El & VVS kan du snildt finde en god elradiator og el varmepanel. Hos os finder du et hav af pålidelige og billige elradiatorer i god kvalitet. De kan være gode at bruge, hvis du eksempelvis skal have varmet et lille rum op eller kun har adgang til elvarme i dit sommerhus, hvor du sjældent opholder dig.

Mest Solgte i Elradiatorer
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Elradiator med prismatch

Prisen på vores elradiatorer er blandt markedets bedste, fordi vi prismatcher vores produkter. Udforsk vores store udvalg af elradiatorer og find den, du lige står og mangler.

Har du brug for rådgivning og vejledning, står vi altid klar til at lede dig i den rigtige retning.

Fleksibel opvarmning med elradiator

Er du på udkig efter en elradiator, så er du kommet til det rette sted. En elradiator kan være praktisk, hvis du har brug for en ekstra varmekilde. Måske har du et lille fritidshus eller en garage, som du gerne vil have mulighed for at opvarme. Det er en forholdsvis simpel varmekilde, da den ikke kræver installation ligesom eksempelvis gulvvarme eller en varmepumpe gør.

Er du på udkig efter en simpel varmekilde, kan elradiatoren være løsningen. Den er simpel at anskaffe sig, fordi den ikke kræver en avanceret installation. Har du en stikkontakt, så har du alt, hvad du skal bruge for at have en elradiator.

Find den bedste elradiator på markedet hos EL & VVS

Hos ELVVS kan du finde et stort udvalg af elradiatorer, og vi forhandler en lang række af de bedste på markedet. Det skyldes, at vi allerede har gjort forarbejdet for dig. Vi forhandler nemlig kun de mærker, der lever op til vores egne kvalitetskrav. Du kan derfor trygt stole på, at den bedste elradiator for dig befinder sig blandt vores store udvalg af elradiatorer. Spring direkte til vores sortiment af kvalitetssikre elradiatorer fra populære mærker som ADAX , Nobø, Glamox og Dimplex (Siemens).

Køb elradiator til en billig pris online

Hos ELVVS kan du købe en el radiator til en billig pris, og vi forhandler en lang række af de bedste el-radiatorer på markedet. Vi prismatcher alle vores elradiatorer, så du altid er garanteret en konkurrencedygtig pris – der ikke kan overgås noget andet sted. Finder du en billigere pris hos en konkurrent på en elradiator fra vores sortiment, prismatcher vi det øjeblikkeligt. På den måde er du garanteret markedets absolut bedste priser og en billig elradiator.

Hvordan virker en elradiator?

En elradiator er drevet af el og opvarmer området omkring sig ved hjælp af elektriske tråde som løber igennem radiatoren. Når trådene bliver varme, vil der automatisk afgives varme til lokalet. Hvis du gerne vil have varmen til at sprede sig yderligere, kan du også finde elradiatorer med en indbygget blæser. Blæserens primære opgave er at fordele den varme luft rundt i lokalet. Fordelen ved en el radiator er, at den er ganske nem at tilslutte, da den blot skal tilsluttes en stikkontakt for at fungere. Du bestemmer selv varmeniveau og kan frit justere på det.

Forskel på en alm. radiator og en elradiator

Der er mange forskelle på en almindelig radiator og en elradiator. Det er langt billigere at have almindelige radiatorer i sit hjem. Til gengæld er installationen også langt mere kompleks. Det er værd at bemærke, at en elradiator er den absolut dyreste opvarmningsform, du kan få i dag.

En almindelig radiator genererer varme ved at hente vand, der så opvarmes i anlæggets kedel. Herefter pumpes det rundt i radiatoren, der opvarmer den omkringliggende luft. En elradiator er til gengæld smart at anvende i et sommerhus, hvis der ikke er tilkoblet andet end elvarme i dit hjem, og du samtidig kun opholder dig på stedet i et begrænset omfang. Men også hvis du har et lille rum, som du gerne vil have opvarmet, kan det være en god løsning.

Alternative former for varmekilder

Som nævnt er elradiatoren ideel til dig, der ønsker en nem og hurtig varmekilde, f.eks. hvis du har brug for en varmekilde i dit sommerhus, som du en gang i mellem opholder dig i. Opholder du dig derimod meget i dit sommerhus, vil en af vores varmepumper typisk være en bedre løsning for dig. Opvarmningsformen kører stadig på el, men den har en langt bedre virkningsgrad.

Har du brug for hjælp til at finde ud af, om du skal vælge en elradiator, eller om en varmepumpe er en bedre løsning for dig, så er du velkommen til at tage kontakt til os hos ELVVS. Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning.

Et enkelt design

Du forbinder nok radiatorer med store, klodsede og knap så kønne apparater, der ofte er til gene, når du skal indrette din bolig. Det skal du dog ikke bekymre dig om, hvis du har brug for en elradiator. Du kan sagtens finde en med et moderne og diskret design, der passer godt ind i din boligs øvrige indretning.

Mange af vores elradiatorer ligner hinanden af udseende, men der er f.eks. ofte forskel på, om elradiatoren har et synligt display og synlige reguleringsknapper. En elradiator monteres på din væg, men fylder ikke meget, når først den er sat op. ELVVS har et bredt sortiment af elradiatorer, så vi har helt sikkert det, du er på jagt efter.

Stort udvalg af elradiatorer

Du kan med fordel købe din elradiator her hos ELVVS. Vi har et stort udvalg af elradiatorer til gode priser og til ethvert behov, f.eks. elradiatorer til vådrum, hvis det er det, du står og mangler. Du kan vælge imellem en masse forskellige mærker, så er der et, du foretrækker, kan du sikkert finde det her hos os.

Elradiatorer er nemme at betjene, de vil ofte være i besiddelse af reguleringstaster f.eks. på kanten, hvor du let kan regulere temperaturen. Nogle elradiatorer har også et indbygget display, så du kan holde øje med temperaturen. Når du køber elradiator, skal du også være opmærksom på, om den kan tåle at blive tildækket. Det kan være fristende at lægge en fugtig klud til tørre på den, men sørg for at undersøge, om din elradiator kan tåle dette.

Elradiatorer med forskellige funktioner

Opvarmningskilder fornyes hele tiden, så de passer til det moderne hjem. Det gælder i den grad også elradiatorer. Du har nemlig også mulighed for at få en elradiator med Wi-Fi, som du kan styre ved hjælp af en app. Disse elradiatorer kan naturligvis også styres manuelt, men det giver en ekstra dimension af fleksibilitet, når du har mulighed for at styre din elradiator med din telefon. Denne intelligente form for styring giver dig også mulighed for lægge en tidsplan for temperaturen.

Det kan være praktisk, og er en smart måde at spare noget strøm på. Der er altså mulighed for at få en elradiator, uanset hvilke behov du har. Gå på jagt i vores store udvalg og find den elradiator, der passer til dig.

En elradiators specifikationer

Når du skal vælge en elradiator skal du tage højde for, hvilke funktioner og specifikationer den skal have. Ovenfor er nævnt nogle specifikke funktioner, som en elradiator kan have, men derudover har elradiatorer følgende specifikationer, som du skal tage højde for:

  • Frekvens
  • Spænding, antal volt
  • Effekt
  • Dimensioner
  • Temperaturindstillinger
  • Egnet til vådrum
  • Mulighed for Wi-fi

Dette er blot et udvalg af en elradiators specifikationer. Du skal altså tage stilling til, hvilken størrelse den skal have, om der skal være nogle bestemte indstillinger, du vil have adgang til, samt om du skal have en elradiator, der skal være egnet til vådrum. Når det kommer til størrelsen på din elradiator, kan du følge den hovedregel, at der ca. skal bruges 100W pr. kvadratmeter, men det kommer også an på, hvor godt din bolig er isoleret.

Elradiator til vådrum

Har du brug for en elradiator, der kan være i et rum, der er fugtigt? Så er det også muligt at finde her hos ELVVS. Disse fås ofte med en lav overfladetemperatur, der gør, at de er meget børnevenlige. Derudover kan nogle elradiatorer godt tåle at blive tildækket, fordi de ikke overopheder. Så har du brug for en elradiator til dit badeværelse, så kan du sagtens finde det her hos ELVVS.

Hvad koster en elradiator?

Prisen på en elradiator varierer alt efter hvilken type, hvilket mærke og hvilken størrelse, du skal have. Når du har fundet ud af, at en elradiator er den rigtige løsning for dig, skal du tage højde for, hvor den skal være, og i så fald også størrelsen på den. Hos ELVVS har vi prismatch, så finder du en elradiator til en mindre pris et andet sted, så udligner vi selvfølgelig prisen! Prisen på selve opvarmningen afhænger af, hvor god isolationen er i din bolig, dit sommerhus eller hvor end du ønsker at bruge din elradiator, men flere elradiatorer kommer med en sparefunktion.

Energibesparende elradiator

Hos ELVVS har du også mulighed for at finde elradiatorer, der er energibesparende. Disse elradiatorer har en elektronisk termostat, som har en dag- og natsænkning, som giver dig en besparelse på op til 20 %.

Tilbehør til en elradiator

Det er forskelligt, hvilket tilbehør der følger med en elradiator. Nogle kommer med termostater, andre gør ikke. Derfor har du også mulighed for at tilkøbe termostater med funktioner som fx ugetimer. På den måde kan du sætte din elradiator til at starte af sig selv på bestemte tidspunkter. Eller måske har din familie brug for et energistyringssystem, så radiatoren kan kontrolleres af hele familien trådløst.

Få leveret din elradiator hjem til dig

Hvis du køber din elradiator her hos ELVVS, skal vi naturligvis nok sørge for, at den bliver leveret hjem til dig. Har du spørgsmål før du køber din elradiator, så er du velkommen til at kontakte os, ligesom vi selvfølgelig også står klar til at hjælpe efter købet, hvis der skulle opstå tvivl om noget.

FAQ om elradiatorer

Hvor stort er varmebehovet i et gennemsnitligt hus?

Varmebehovet i et gennemsnitligt hus i det nordiske klima med standard-isolering og en loftshøjde på 2,40-2,50 meter er cirka 100 W pr. kvadratmeter gulvareal. For at beregne varmebehovet ved andre loftshøjder, skal du regne med et effektbehov på 30 W per kubikmeter.

Hvilken elradiator skal jeg vælge?

Det vigtigste ved en elradiator er, at den er i stand til at give dig den fornødne varme. Derfor skal du også sikre dig, at den kan levere nok varme til det/de lokaler, du skal have opvarmet.

Hvor meget varme giver en elradiator?

Elradiatorer afgiver varme baseret på dens watt-effekt. Det vil sige, at en elradiator med 2000W kan give væsentlig mere varme end en elradiator på 500W.

Som tommelfingerregel skal en elradiator bruge 65 Watt til at opvarme 1 kvadratmeter. Derfor skal du først og fremmest finde ud af, hvor mange kvadratmetre, din elradiator skal kunne opvarme. Herefter ganges tallet med 65.

Hvor mange kvadratmeter kan en elradiator opvarme?

Hvis du derimod skal finde ud af, om en bestemt elradiator på 1000 Watt kan varme din stue op, skal du i stedet lave følgende regnestykke: 1000/65 = 15 kvadratmeter.

Et øjeblik...