Varme & elvarme

Varme og elvarme - Vinteren kan være gyselig, hvis der ikke er varme på. Hos ELVVS tilbyder vi et stort sortiment af forskellige varmeløsninger til dit hjem drevet af både varme og elvarme. Der findes mange forskellige måder at varme huset eller dele af hjemmet op på, og vi tilbyder en løsning, der passer akkurat til dit ønske gennem vores udvalg af blandt andet fritstående elradiatorer, gasovne, saunaovne, olieradiatorer og terrassevarmere. Ligeledes finder du praktiske varmebaserede løsninger til våde hænder og håndklæder efter et toiletbesøg med både håndklædetørrere, håndtørrere og varmeblæsere.

Mærker
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af radiatorer
Radiatorer er blevet den mest gængse måde at varme hjemmet op på, men der findes forskellige typer af radiatorer, der alle har til formål at opvarte dig, når du har brug for det. Vi tilbyder den helt klassiske elradiator, som man kender den fra ethvert hjem. Forskellen er dog, at du hos os kan få den i forskellige farver alt efter, hvad du synes passer ind i din hjemlige stil. Vi tilbyder ud over den klassiske radiator også en særlig fritstående elradiator, der kan placeres overalt i hjemmet. Sidst men ikke mindst har vi den særlige olieradiator, som holder længere på varmen end den typiske elradiator. Alle kan fås i forskellige størrelser for netop at passe ind i dit hjem.

Forbered dit hjem til kolde dage
Opvarmning af dit hjem kan komme i mange forskellige typer og størrelser, men vores løsninger har alle det til fælles, at de sikrer dig og dit hjem mod Kong Frosts indtog. Du kan være bundet på nogle aftaler, der gør, at du skal bruge gasovn eller olieradiatorer, og derfor tilbyder vores alsidige sortiment et varieret udvalg af løsninger til varme og elvarme. Skulle du have spørgsmål til installation eller produkter, kan du altid tage kontakt til vores erfarne medarbejder, der sidder klar på råd til at guide dig igennem dit projekt uanset, hvad du ender med at købe.

Undgå våde hænder og håndklæder
Det er de færreste, der i dagens Danmark har en håndklædetørrer i hjemmet, men det ønsker vi at lave om på. Vi bruger vores håndklæder flere gange dagligt, og vi kender alle den forfærdelige følelse af at skulle tørre sin krop eller hænder i et håndklæde, der i forvejen er vådt. Dette er vi hos ELVVS kommet til livs med et stort udvalg af håndklædetørrere, som kommer i mange unikke designs og stile, så du kan finde noget, der matcher din badeværelsesstil. Ligeledes tilbyder vi hånd- og hårtørrere, som passer ind i din idé om det stilrene og funktionelle badeværelse.

Hold dig varm – både indenfor og udenfor
Når man tænker varme og elvarme, tænker man typisk radiatorer og andre typer af måder at opvarme huset på. Når dagen skifter fra en lun til en kold sensommeraften, har vi en tendens til at trække indenfor, men med en terrassevarmer kan I blive ude lige så længe, som du og dine nærmeste har lyst til. Bevar den ekstra plads og friske luft helt uden at skulle bekymre jer om at blive kolde. Selvom det lyder som en dyr fornøjelse, kan vi tilbyde forskellige terrassevarmere med både gas, infrarød og el i forskellige størrelser, så alle kan være med.

Et øjeblik...