Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af fritstående radiatorer

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af radiatorer. Du kan blandt andet finde et bredt udvalg af olieradiatorer, el radiatorer og fritstående radiatorer. Med vores radiatorer er det nemt at holde varmen i de kolde vintermåneder. Er du på udkig efter en radiator, som du kan tage med dig i sommerhus eller en som du blot kan flytte rundt på, så er en fritstående radiator helt klart noget for dig. I vores sortiment finder du radiatorer i mange forskellige designs og farver. Du kan f.eks. finde en i sort og hvid alt efter, hvad der passer bedst ind i dine omgivelser. Vores radiatorer kan fås med helt op til 2000W. I vores sortiment finder du radiatorer fra nogle af de bedste producenter i branchen, som blandt andet ADAX.

Derfor er en fritstående radiator god

En af fordelene ved en fritstående radiator er at den kan flyttes rundt til forskellige rum i huset, alt efter hvor du har brug for varme henne. Er det f.eks. i kælderen du har bøvl med fugten, så kan du stille en radiator dernede som kan varme rummet op og forebygge fugtskader. Er det derimod i spisestuen, der kan blive fodkoldt, så kan du flytte radiatoren fra kælderen op i stuen uden problemer. Det er derfor en super funktionel radiator samtidig med den er meget praktisk. Vi har radiatorer med elektroniske termostater, 3 trins reguleringer og nogle med turboblæser.

Sådan bruger du en fritstående radiator

Har du både  varmepaneler og fritstående radiatorer er det en god ide at tænde dem alle sammen på én gang, hvis du har brug for varme. På den måde er der nemlig ikke kun én radiator, der skal gøre alt arbejdet for at kunne afgive varme. Vælger du at bruge alle radiatorerne på én gang, vil du også kunne spare dig selv for en dyr elregning. En radiator, der er for lille til at varme et rum op, vil nemlig komme på overarbejde og suge strøm fra din varmeregning. Derfor er de bedre at kunne bruge flere på én gang. Det, som er vigtigt når du skal bruge en fritstående radiator, er at den skal være kølig i bunden. På den måde kan man nemlig udnytte varmen på bedste vis.

Brug for råd og vejledning til valg af radiator?

Er du i tvivl om, hvilken type fritstående radiator, du skal bruge til dit hjem? Så tag kontakt til vores kompetente kundeservice, som har mange års erfaring indenfor EL og VVS-artikler.  Vi kan vejlede dig og rådgive dig til det bedste køb, alt efter hvad det er du har brug for en radiator til. Du får tilmed også prismatch på vores produkter. Du er derfor altid sikret den bedste pris på vores produkter også selvom du har set dem billigere et andet sted. Du kan kontakte os på telefonen, på e-mail eller på vores livechat. Finder du ikke det, som du søger på vores webshop, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har et stort lager og det er derfor ikke alt, som er oppe i vores shop.

 

 

Et øjeblik...