Effekt
Spænding
Højde
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Olieradiatorer

Produkter
ST.
ST.
ST.
ST.
hjul på 230v 2000w nova20 olieradiator mobil adax
Adax Mobil Olieradiator NOVA20 2000w 230v på hjul Varenr.: 1478015163 519,00 DKK pr. stk.
stk.
ST.
ST.
hjul på 230v 1000w nova10 olieradiator mobil adax
Adax Mobil Olieradiator NOVA10 1000w 230v på hjul Varenr.: 1478015147 342,00 DKK pr. stk.
stk.
olieradiator til - 400v 230 lyx termostat reserve pax
Pax reserve termostat Lyx 230/400v - til olieradiator Varenr.: 6281-8 1.295,00 DKK pr. stk.
stk.
ST.
ST.
ST.
ST.
ST.
hjul på 230v 1500w nova15 olieradiator mobil adax
Adax Mobil Olieradiator NOVA15 1500w 230v på hjul Varenr.: 1478015150 493,00 DKK pr. stk.
stk.
400v radiator oliefyldt til koblingsboks
Koblingsboks til oliefyldt radiator 400v Varenr.: 9985001 157,00 DKK pr. ST.
ST.
ST.
ST.
ST.
ST.
ST.
ST.
ST.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af olieradiatorer

Har du brug for en ny radiator? Hos ELVVS kan du finde et stort sortiment af EL radiatorer og olieradiatorer, samt fritstående radiatorer. En olieradiator er god til dig, som gerne vil have hurtig varme i dit sommerhus eller feriebolig. I vores sortiment kan du også finde radiatorer på hjul, som er lette at flytte rundt på. Alle vores radiatorer har forskellige varmefunktioner og størrelser samt varmekapacitet. Er det eksempelvis et lille rum, du skal opvarme kan du nøjes med en lille radiator. Radiatorerne er fyldt med en speciel olie, som er god til at afgive varme.

Olieradiator er let at flytte rundt på

Når det er koldt i Danmark er det dejligt med en olieradiator, som kan varme din bolig op hurtigt. Sidder du eksempelvis i et sommerhus, hvor der ikke har været varme på hele vinteren, kan det være en kold fornøjelse. Derfor kan du med fordel anskaffe dig en olieradiator, som du kan flytte rundt i de forskellige rum indtil, boligen har opnået den temperatur, som du gerne vil have. Vores olieradiatorer er mindre omkostningstunge end mange andre typer af radiatorer og er derfor lette at anskaffe. Derudover tilbyder vi prismatch på alle vores produkter, så du altid er sikret den bedste pris. Har du derfor set vores radiatorer billigere et andet sted, kan du altid få den samme pris.

Forebyg fugtskader med en olieradiator

Der er mange fordele ved at anskaffe sig en olieradiator. En af dem er deres mobilitet og prisen på dem. Dertil er de også gode at til at forebygge fugtskader i dit hjem. Er der eksempelvis nogle rum, som kræver en større varme indsats end andre, kan du lade olieradiatoren stå permanent i rummet. På den måde kan du undgå fugt i f.eks. kælderen. Vi har små olieradiatorer på hjul, som gør dem lette at flytte rundt på, hvis du vil have den over i et andet rum eller med dig i sommerhuset.

Olieradiator med timer

Mange af vores mobile radiatorer med olie har en indbygget timer, som du kan anvende, hvis du vil tænde eller slukke for din radiator på et givent tidspunkt, hvor du eksempelvis ikke er hjemme. Det kan også være en god ting med en timer på sin radiator, hvis du har det med at falde i søvn til en god bog eller en film. På den måde behøver du ikke tænke på unødvendigt varmespild imens du sover. Du kan blot læne dig tilbage i sofaen og lade timeren klare arbejdet for dig. Det er også en stor fordel med en timer på sin radiator med olie, hvis du er på ferie eller kommer sent hjem fra arbejdet. Du behøver nemlig ikke at komme tilbage til en kold bolig, men kan i stedet nyde varmen, fordi du har sat timeren til at starte radiatoren i god tid.

Radiatorer i mange forskellige størrelser

Mindre radiatorer vil have svære ved at vare større arealer op på kort tid. Har du derfor et stort rum som en spisestue i et sommerhus, som du gerne vil have varmet op hurtigt, bør du anvende en større radiator. Vi har radiatorer helt op til 1380mm lange og mobile radiatorer med op til 2200W, som du kan anvende i stedet.

Pax oliefyldte el-radiatorer

Vi kan levere hele kvalitetsprogrammet fra Pax i oliefyldte el-radiatorer. De findes i følgende varianter:

Højde: 300 mm og 500 mm.
Længde fra: 400 mm til 1600 mm
Spænding: 230v og 400v
Effekt/Wattage: fra 200W til 1800W

 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en olieradiator?

En oliefyldt elradiator er en radiator, der er fyldt med olie, som optager og fordeler varmen fra en el-patron og ud i radiatoren. Det giver en behagelig og jævn varme.

Hvad er fordelen ved en olieradiator?

En oliefyldt elradiator har den fordel, at den holder på varmen i længere tid end en traditionel el-radiator. Derved skal den ikke bruge strøm konstant for at opvarme rummet, men "kun" varme olien op. Olien afgiver herved varme, ligesom man kender det fra traditionelle radiatorer med varmt vand fra fjernvarmen.

Forurener en olieradiator?

Nej. En oliefyldt elradiator er den mest indeklimaneutrale opvarmningsform set i forhold til gas- og petroleumsovne. Derfor skal du ikke tage særlige forholdsregler med hensyn til ventilation eller udluftning.

Er det nemt at anvende en olieradiator?

Ja, det er en ret bekvem løsning. Du skal blot sætte den i stikkontakten. Den tænder og slukker efter behov, hvis den er termostatstyret.

Et øjeblik...