Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af saunaovne

Hos ELVVS finder du et bredt udvalg af saunaovne. I de kolde danske vintermåneder, kan det ofte være svært at kunne holde på varmen. Har du været ude at gå en tur og er blevet gennemkold, så kan det være dejligt at kunne hoppe ind i en varm sauna. Det er ikke kun i svømmehallen og på et kurbad at en sauna kan være frynsegode. Har du plads til en sauna derhjemme, vil det være en gave til dig selv at anskaffe dig en saunaovn. Har du allerede en saunaovn, har vi også et bredt udvalg af håndklædetørrer og håndtørrer, som du kan købe til gode priser.

Sådan bruger du saunaovnen

En saunaovn, skal have en masse sten, som den kan varme op og afgive varme via. Det er meget vigtigt at du får læst op på, hvad du må hælde på stenene. Du kan altid komme vand på stenene for at øge luftfugtigheden og hermed også varmen. Sidder du nederst i saunaen vil varmen være lavere, da den automatisk vil søge opad. Der er mange, som kender til saunagus og ved, hvor lækkert det er. Er du en af dem, så kan du lave din egen saunagus med din egen saunaovn. Det er dog vigtigt at du KUN bruger æteriske olier og ikke alt muligt andet. Det skal være så rent som muligt ellers kan det være sundhedsskadeligt og svie i dine øjne. Læs derfor altid op på, hvad du må anvende i din sauna.

Få den mest effektive sauna

Når du skal bygge en sauna er det vigtigt at du sørger for den er isoleret og er tæt. På den måde kan du undgå at bruge unødvendigt meget strøm på varme, som vil fordufte gennem sprækker eller vægge. Det er derfor en god ide ikke at bruge glas, beton eller sten i din sauna. Nogle af vores saunaovne er designet med en indbygget timer. Du kan derfor indstille din saunaovn til at tænde op på et givent tidspunkt. En sauna er lang tid om at varme op og derfor kan det være en stor fordel at kunne varme den op inden du skal bruge den. Præcis som med en bilvarmer i de kolde vintermåneder, kan gøre livet lettere for dig. Man siger at det kan tage op til en time, før en sauna har opnået den temperatur, som du har indstillet den til.

Varm sauna til private og erhverv

Hos ELVVS kan du finde saunaovne til både private og til erhverv, alt efter, hvad du skal bruge dem til. Har du dit eget spa sted og mangler en saunaovn til dit wellness område, så har vi lige det du skal bruge. Du kan finde dem i mange forskellige størrelser og varianter, så du altid kan finde en til præcis den mængde, som din sauna skal kunne varme op. Er det erhvervsrelateret skal du ofte bruge en ovn, som er større, da den skal kunne varme mange flere personer op. Er det til privat brug kan du nøjes med en lille ovn, da det du ofte ikke har behov for at skulle varme mere end et par stykker ad gangen.

Sauna er godt for dit helbred

Er du ved at blive syg eller har ondt i halsen, kan du med fordel gå i sauna. Varmen fra saunaovnen vil få slimen til at løsne sig i halsen og kan gøre dig rask meget hurtigere. Derudover er det også sundt for din krop at blive udsat for meget store udsving i varme og kolde. Det bidrager til et bedre immunforsvar på længere sigt, præcis som vinterbadning også gør det. 

 

Et øjeblik...