Farve
Pris
DKK
DKK

Håndklædetørrer til el

Opgrader dit badeværelse med en el-håndklædetørrer fra EL & VVS og glæd dig til at kunne række ud efter et lunt håndklæde efter badet. Denne elegante løsning sikrer hurtig tørring af håndklæder og reducerer dermed fugten i rummet, hvilket er gavnligt for indeklimaet. En elektrisk håndklædetørrer er let at installere og blender fint ind i badeværelsets øvrige interiør.

Produkter
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Håndklædetørrer med el tilslutning

Brusebade er mere end blot en del af den daglige rutine; de er også en kilde til velvære, og det er især efter en lang dag, eller når kulden bider udenfor, at et varmt brusebad kan være en sand fornøjelse. Men den sande luksus ligger ikke kun i selve badet, men også i oplevelsen bagefter. Forestil dig at træde ud af brusekabinen og blive mødt af et varmt og vamset håndklæde – ja, det lyder fantastisk. Og det er lige netop her en el-håndklædetørrer kan gøre en markant forskel.

Hos EL & VVS forstår vi vigtigheden af disse daglige små luksusøjeblikke. Derfor har vi sammensat et omfattende udvalg af elektriske håndklædetørrere fra førende mærker som Strømberg, Devirail, Viega, Kriss og TVS. Disse håndklædetørrere er praktiske, og så er de også stilfulde elementer, der komplementerer dit badeværelsesinteriør. Vælg eksempelvis en model, der matcher armatur og brusehoved, og oplev, hvordan tørreren fungerer både som en æstetisk tilføjelse.

Undgå fugtige håndklæder ved hjælp af en håndklædetørrer med el

De fleste kender til udfordringer med fugt i luften efter et bad. Det resulterer typisk i et badeværelse, hvor vandet lægger sig på overflader og dugger spejlet til, men også det, der er endnu værre: fugtige håndklæder. Selvom denne generelle fugtighed er ubehagelig, kan den faktisk også fremme væksten af skimmelsvamp og bakterier, hvilket er uhensigmæssigt af flere årsager.

Dette kan du naturligvis gerne undgå ved at investere i en elektrisk håndklædetørrer fra EL & VVS. Den virker som en effektiv radiator, der hurtigt tørrer dine håndklæder og reducerer fugtigheden i rummet markant. Denne smarte løsning kan derfor hjælpe dig med at forebygge dannelse af skimmelsvamp og begrænse bakterievæksten, hvilket skaber et sundere miljø for dig og din familie. Med en håndklædetørrer er du sikret, at du altid har et tørt og frisk håndklæde klar – og dagene med fugtige håndklæder på knagen, der aldrig tørrer helt, er dermed talte. 

Find en håndklædetørrer med el, der passer ind på dit badeværelse

Hos EL & VVS finder du et stort udvalg af el-håndklædetørrere i forskellige former og størrelser. Netop form og størrelse er nogle af de ting, som vi anbefaler, at du tager stilling til som noget af det første, når du køber en ny håndklædetørrer med el. Derfor er det en god idé at måle op på det sted, hvor du regner med at placere din el-håndklædetørrer, så du er sikker på at få valgt en model, som hverken er for stor eller for lille.
Dertil skal du kigge på designet. Hos os finder du en lang række håndklædetørrer i moderne og elegante design, som passer perfekt ind i de fleste badeværelser. Der er altså ingen grund til at tænke, at en håndklædetørrer forstyrrer det udtryk, du ønsker på badeværelset – den kan fint blive en naturlig del af indretningen på samme tid med, at den varmer og tørrer dine håndklæder.

Køb en håndklædetørrer med el til sommerhuset

En håndklædetørrer med el er en praktisk løsning til badeværelset i hjemmet, men det er også blevet mere og mere populært at installere den i sommerhuset, hvor man i forvejen ofte benytter el-radiatorer som opvarmningsform. Med en tørrer kan hele familien undgå fugtige håndklæder efter et havdyp. En håndklædetørrer med el er selvsagt ikke afhængig af varmt vand for at tørre dine håndklæder, og dette gør den perfekt til sommerhusbrug, hvor effektiv og øjeblikkelig tørring af håndklæder er et must, når I er mange mennesker om et enkelt badeværelse.

Få en god pris på din nye håndklædetørrer med el hos EL & VVS

Hos EL & VVS er vi stolte af at kunne forhandle en lang række forskellige elektriske håndklædetørrere fra kendte mærker. Med vores brede sortiment er vi sikre på, at du kan finde lige netop den tørrer, der passer ind på dit badeværelse og til din personlige smag – og endda til en fordelagtig pris. Vi tilbyder dig nemlig prisgaranti på alle vores varer, hvor vi matcher markedets laveste priser, så du aldrig kommer til at betale overpris, når du handler hos os.

Er du i tvivl om noget i forbindelse med valget af din nye elektriske håndklædetørrer, så tøv ikke med at ringe til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt, så du kan finde frem til den helt rigtige håndklædetørrer med el for dig. Ring på tlf. 70 20 00 49 eller send en mail til info@vvs.dk og hør mere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en håndklædetørrer?

Med en håndklædetørrer på badeværelset slipper du for fugtige håndklæder, der er længe om at tørre. Du skal blot hænge dit håndklæde på den varme håndklædetørrer, og så vil dit håndklæde være tørt til næste gang, du skal bruge det.

Hvordan installeres en elektrisk håndklædetørrer?

En håndklædetørrer med el-installation tilsluttes oftest direkte ind i væggen, men hos EL & VVS finder du også el-håndklædetørrere, som blot skal tilsluttes en stikkontakt med adgang til 220 V strøm.

Hvad koster en elektrisk håndklædevarmer?

Du kan købe en håndklædetørrer til omkring 500 kr. og op til nogle tusinde kroner. Prisen afhænger af både effekten i watt, størrelse og design.

Hvilke størrelser får man håndklædetørrere i?

Der findes nærmest alle størrelser og til alle behov. Du kan købe en håndklædetørrer, der passer til 1-2 håndklæder, eller en hvor der er plads til håndklæder til hele familien.

Et øjeblik...