Vælg model
Pris
DKK
DKK

Varmeblæser

Hvad siger kunderne?

Der er mange gode grunde til at investere i en varmeblæser. Det er ofte koldt i Danmark og det er derfor dejligt, hvis du kan få varme i boligen eller sommerhuset hurtigt. Især i sommerhuse kan det tage lang tid at få vækket radiatorerne til live efter en lang sommer. En varmeblæser kan tilsluttes enhver stikkontakt og vil via strøm varme din bolig op. Du kan derfor hurtigt få varmen i rummet, som du befinder dig i.

Varmeblæsere kan også bruges i værksteder, lagere og haller, hvor man har brug for lidt ekstra varme i de særligt kolde dage.

Stort udvalg af varmeblæsere

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af varmeblæsere, som du kan vælge i blandt. Du kan finde mange forskellige typer af varmeblæser, som matcher forskellige og individuelle behov. Vores varmeblæsere er udvalgt meget nøje og er produceret af nogle af de mest anerkendte i branchen. Er det ikke en varmeblæser du mangler, så har vi også et stort sortiment af OlieradiatorerFritstående elradiatorerVarmepaneler, som kan hjælpe dig med at få varmet dit hjem op igen.

Hvilken type varmeblæser skal du vælge?

En af de ting, du skal overveje meget grundigt inden du skal tage stilling til, hvad du skal købe er designet, størrelsen og materialet, det er lavet af. Vi har et bredt udvalg af Konvektorradiator, varmeblæser og fritstående radiatorer. Derudover er det også en god ide at gøre sig tanker om, hvad du vil bruge din varmeblæser til. Er det f.eks. et stort rum du skal affugte, såsom en kælder, vil det være en god idé, at anskaffe sig en stor varmeblæser. Hos ELVVS kan du finde dem med helt på til 9000W. Er det derimod et meget lille rum, såsom en spisestue, så vil en lille varmeblæser med mindre effektivitet også kunne gøre arbejdet. Dertil kan det også være godt at tænke over, hvor meget plads din varmeblæser kommer til at optage. Har du et meget lille rum, vil en lille varmeblæser være en god ide og den vil kunne matche dit behov godt.

Fordelene ved en varmeblæser

Der er mange fordele ved en varmeblæser, som du måske ikke har tænkt over. Udover at give dig varmen, så er varmeblæsere også ekstrem gode til at forbedre indeklimaet i din bolig. Dette er også med til at kunne reducere risikoen for fugtskader og svamp. Det er også strømbesparende at få anskaffet en varmeblæser, da den ikke belaster dit elforbrug i en langvarig periode. Bruger du eksempelvis el radiatorer normalt, så skal de bruge længere tid til at kunne varme værelser op og kan ende i store elregninger. Derimod vil en varmeblæser kunne tilføre samme mængde varme, men på en kortere periode og vil derfor også bruge mindre strøm.

Her kan du bruge en varmeblæser

  • I stuen eller andre opholdsrum på særligt kolde dage, hvor der er brug for ekstra opvarmning.
  • I kælderrum, der bliver kolde og fugtige om vinteren. Her kan en varmeblæser skabe et bedre indeklima og forhindre fugt i at sætte sig.
  • I værkstedet eller garagen - både hvis det skal holdes frostfrit, men også hvis der skal arbejdes lidt på gør-det-selv-projekterne hen over vinteren.
  • Har I haft fugtskader eller har fugt en tendens til at samles bestemte steder i huset i den kolde tid, så brug varmeblæseren til at tørre rummet, så I undgår fugt og dannelsen af skimmelsvamp.
  • Er du på jagt efter en udendørs varmeblæser, så kan du med fordel kigge på vores udvalg af infrarøde terrassevarmere. Den infrarøde varme har den store økonomiske fordel, at den opvarmer genstande/personer og ikke luften. Luften vil udendørs hurtigt blive kold igen, og så er du lige vidt.

Kort sagt er en varmeblæser en god investering. Den er rar at have ved hånden, når behovet opstår. Når den ikke bruges, koster den heller ikke i forbrugsregnskabet. Den er kort sagt rigtig handy at have, når behovet for ekstra opvarmning opstår.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en varmeblæser?

Der er mange fordele ved en varmeblæser. Den giver varme til din bolig og forbedrer indeklimaet i din bolig, hvilket kan reducere risikoen for fugtskader og svamp.

Bruger en varmeblæser meget strøm?

En varmeblæser er relativ strømbesparende, da man kun bruger den i en kortere periode, da den effektivt varmer rummet op. Bruger du eksempelvis el radiatorer normalt, så skal de bruge længere tid til at kunne varme værelser op.

Hvad koster en varmeblæser?

En varmeblæser kan koste mellem et par hundrede kroner og et par tusinde kroner. Det afhænger af hvor kraftig og effektiv en motor, den har. Den professionelle varmeblæser med 9000W koster omkring 1000 kr. En lille varmeblæser til mindre rum med omring 2000W koster omkring 200 kroner.

Et øjeblik...