Terrassevarmere

Hos Elvvs kan du vælge mellem både en gas, infrarød og el terrassevarmer, lige som vi også har traditionelle terrassevarmere og modeller til at stille på bordet.

Her ser du vores udvalg af terrassevarmere - uanset om du søger en elektrisk terrassevarmer eller en til  infrarød eller gas, så har vi noget, der kan bruges.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Terrassevarmere
Hvad siger kunderne?

Hvem elsker ikke varme sommeraftener på terrassen? Desværre bliver der ofte køligere når solen er gået ned, og så bliver det hurtigt for koldt til at nyde aftenen udenfor. Men det kan du råde bod på med en terrassevarmer.

Terrassevarmer - el, infrarød eller gas?

Vi har hos Elvvs forskellige terrassevarmere, der alle kan være med til at forlænge sommerhyggen på terrassen. Om du vælger en terrassevarmer til gas, infrarød eller el, er et spørgsmål om smag og behag.

Vi har et rigtigt godt udvalg af terrassevarmere til el, der kan monteres på enten væg eller under en parasol. Vælger du en terrassevarmer til el, får du den fordel, at du får belysningen med, da den udover varmen, også afgiver et behageligt lys.

Vores terrassevarmere til gas er alle meget dekorative og kan stilles frit på terrassen og kan derfor flyttes efter behov.