Elektriske/infrarøde terrassevarmere

Terrassevarmere giver en behagelig temperatur på din terrasse, altan eller i din havestue, så du kan nyde udelivet hele året rundt.

Mest Solgte i Terrassevarmere
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Køb terrassevarmere fra kendte mærker online

På Elvvs.dk har vi et stort udvalg af terrassevarmere med el og infrarød varme. Se vores store udvalg af terrassevarmere fra blandt andet Wishco, Solamagic, Dimplex, Jevi og Ventax.

Ryk livet undenfor og få glæde af dit uderum

Vi danskere er vilde med at hygge på terrassen, når sommeren er over os. Flere af os rykker ud, så snart solen af fremme og bliver gerne hængende til sent på en herlig sommeraften. Da solens stråler er meget skarpe om sommeren kan det være en god idé at investere i en markise til at beskytte sig mod solen, når man f.eks. spiser frokost.  Hvis du kombinerer markisen med en terrassevarmer kan du udnytte din terrasse til fulde - på alle tider af året. Både de tidlige og lidt kølige forårsdage, de skønne sommernætter og de gyldne efterårsdage kan blive lidt lunere ved hjælp af en terrassevarmer..

Du kan få endnu mere glæde af dit uderum, de skiftende årstider og det energigivende skandinaviske lys med en terrassevarmer. Vi danskere elsker at være ude, på trods af vores lidt køligere luftlag her til lands. Der skal ikke mange varmegrader og solskin til, før vi med stor glæde rykker dagens måltider eller kaffetår ud på terrassen eller i haven. Derfor er en terrassevarmer et must i de danske hjem med have, terrasse eller altan.

Terrassevarmere med mindst muligt energiforbrug

De mest almindelige terrassevarmere opvarmer med enten gas eller el. Men en gasvarmer er dyr i drift og udleder, udover Co2, også lokalforurenende gasser som kulmonoxid og kvælstofilter. Hos Elvvs forhandler vi terrassevarmere, der bruger el til opvarmning. De infrarøde el-terrassevarmere har en særlig god varmeeffekt, da varmebølgerne kun opvarmer dét, de rammer. De bruger således ikke energi på at opvarme luften. Med en terrassevarmer vil du derfor med god samvittighed kunne sidde udendørs og nyde naturen hele året rundt.

Terrassevarmere med el – til fleksibel montering eller på stativ

Vi har et rigtigt godt udvalg af terrassevarmere til el, der kan monteres på enten væg, loft, under en markise eller parasol eller stå på et stativ. Du kan derfor lave din helt egen løsning alt efter behov, eller du kan vælge at montere din varmelampe på et stativ, så du kan flytte den rundt i haven efter behov. Måske vil du gerne fange solnedgangens sidste lys fra havens vestvendte krog uden at fryse?

Integrerede terrassevarmere til overdækket terrasse

Bor du i hus eller lejlighed med en overdækket terrasse eller altan, så kan du vælge at købe en terrassevarmer, der kan indbygges i din overdækning. En integreret varmelampe i loftet kan være en elegant og diskret løsning, fx i et orangeri eller en udestue. Disse er ofte udformet som et varmepanel i stil med en el-radiator, men fås også i versioner, som hænger. På den måde kan du justere højden på terrassevarmeren efter, hvad der passer på din terrasse. Det er ofte mere økonomisk at sænke terrassevarmeren en smule, da den varmer hurtigere jo tættere, den kommer på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor en terrassevarmer skal jeg vælge?

Gå efter en terrassevarmer, der dækker dit mest hyppige behov. Er I kun to personer, der bruger den i det daglige, så undlad at købe en kraftig terrassevarmer, der fx dækker 20 m2. På den måde bruger du nemlig unødig meget energi. I stedet for kan du måske købe to mindre terrassevarmere, så du også kan dække behovet, når I får gæster på terrassen.

Er en terrassevarmer dyr i drift?

Det kommer an på, hvilken terrassevarmer du vælger. En el-terrassevarmer med infrarød varme bruger ikke energi på at opvarme luften, men opvarmer i stedet kun den flade, som varmestrålerne rammer. Derfor koster det kun omkring 3 kr. i timen at bruge en el terrassevarmer i god kvalitet. En gasvarmer derimod er dyr i drift og skidt for miljøet. Faktisk koster det mellem 18-19 kr. i timen at holde en gasvarmer kørende.

Kan man bruge en terrassevarmer indendørs?

Der findes enkelte typer elektriske terrassevarmere, der kan bruges i udestuer, orangerier, drivhuse eller fx forteltet i en campingvogn.

Et øjeblik...