Hvad siger kunderne?

Elektriske/infrarøde terrassevarmere

En af de helt store fordele ved at have egen have foran boligen er, at du også har mulighed for at bygge og indrette en lækker terrasse og med en elektrisk/infrarød terrassevarmer kan du bruge din terrasse på de kolde aftener også.

En terrasse foran din bolig er lig med ægte livsnydelse, da der ikke findes noget bedre end at komme hjem fra en lang og hård dag på jobbet for straks at sætte sig ud på terrassen, nyde solen og få lidt koldt eller varmt at drikke. En terrasse giver desuden mulighed for at væld af hyggelige stunder i familie og venners skød. På lune og lyse sommeraftener er terrassen det perfekte sted at samle eksempelvis en flok af venner, som du sammen kan hygge med om grillen og noget godt at spise.

Som bosiddende i Danmark har du dog sikkert konstateret, at det ikke altid er varmt nok til at sidde ude på terrassen uden at fryse. Det gælder både på de sommerdage, der ikke er så varme, som du går og drømmer om, mens det også gælder for de kølige forårs- og efterårsdage, hvor solen godt nok skinner, men hvor temperaturen ikke følger helt med.

En lav temperatur behøver dog ikke nødvendigvis at forhindre dig i at nyde livet ude på din terrasse. Du har nemlig mulighed for at købe el terrassevarmer, som kan erstatte solens varme glød og derved gøre det muligt for dig at udvide terrassesæsonen markant. En el terrassevarmer kan desuden også bruges på din altan i byen, mens en havestue også er et godt sted at placere en, el terrassevarmer, når det er koldt udenfor.

Her på Elvvs.dk finder du er stort udvalg af terrassevarmere til gode priser, og med flere forskellige typer på hylderne, er det gode chancer for, at du kan finde en el terrassevarmer, som passer til lige netop din terrasse, altan eller havestue.

Hos Elvvs.dk kan du bl.a. finde:

Hvornår skal du købe en elektrisk terrassevarmer?

En el terrassevarmer er en form for elektrisk radiator, som sender varmen direkte ud til dig, der sidder foran terrassevarmeren.

Derfor er en el terrassevarmer et godt valg for dig, der ofte har lyst til at bruge din terrasse, selvom det er køligt udenfor. Med en lækker og hyggelig terrasse er det ærgerligt at skulle begrænse brugen til de varmeste måneder og de varmeste dage, og derfor er en el terrassevarmer en god investering for alle, der gerne vil bruge terrassen mere.

Dertil kan en el terrassevarmer øge komforten på de sommeraftener, hvor temperaturen falder lige lovligt meget efter solnedgang. Her kan det ofte blive til en kold fornøjelse at sidde og hygge med venner og familier til ud på de sene timer, og ofte må jakker og tæpper i brug for at holde kulden uden.

Men her kan en el terrassevarmer med infrarød varme gøre det mere behageligt for alle at sidde udenfor i de kølige nattetimer, så du ikke behøver at leverer store tæpper og jakker til din gæster. Med en el terrassevarmer kan du således både nyde livet udenfor i de sene forårsmåneder og tidlige efterårsmåneder, mens du på samme tid kan nyde terrassen og dens hyggelige rammer døgnet rundt, når du har gæster, der gerne bliver hængende til sent ud på natten.

Infrarød terrassevarmer på el med lavt energiforbrug

Der findes flere forskellige typer af terrassevarmer, hvor de mest normale er terrassevarmere, som er eldrevet, samt terrassevarmere, der kører på gas.

Her har en el terrassevarmer flere fordele sammenlignet med sin gasdrevne kollega. En el terrassevarmer er først og fremmest billigere i drift end en terrassevarmer med gas, og så skal du tænke på, at en terrassevarmer med gas, udleder farlige gasser i dit terrassemiljø, når gassen brændes af.

Det er gasser som kulmonoxid og kvælstofilter, som er skadelige for dig i store mængder. Dertil udleder en gas terrassevarmer selvfølgelig også CO2 ved afbrænding, hvilket er skidt for vores klima.

Derfor forhandler vi el terrassevarmer her hos Elvvs.dk, så du kan komme til at nyde godt af de fordele, som følger med at eje sådan en terrassevarmer.

Infrarød terrassevarmer

Hos Elvvs.dk forhandler vi infrarøde terrassevarmere, som er yderst billige i drift. En infrarød terrassevarmer er nemlig smart, fordi den ikke opvarmer luften omkring den, når den er tændt. Den opvarmer kun de ting, som terrassevarmerens stråler lander på, hvilket vil give dig et lavere energiforbrug.

Til sammenligning vil en terrassevarmer med gas kaste sin varme i alle retninger, men med en infrarød terrassevarmer, er det altså kun de emner, som terrassevarmeren rettes imod, der bliver opvarmet.

Dertil giver en infrarød terrassevarmer et hyggeligt lys, som skinner afdæmpet med røde nuancer, som vil bidrage til stemningen på din terrasse, når mørket falder på.

Hos Elvvs.dk kan du finde flere forskellige infrarøde terrassevarmer. Du kan bl.a. vælge modeller, som er fritstående, mens du også finder modeller, der kan hænge på væggen.

Hvilken el terrassevarmer skal du vælge?

Når du går på udkig efter en ny el terrassevarmer, skal du først og fremmest kigge på det sted, hvor terrassevarmeren skal placeres. Du skal med andre ord finde ud af, hvad der er plads til, så du kan få valgt en el terrassevarmer, der passer ind på liget netop din terrasse.

Hvor skal du terrassevarmer placeres?

Hvis du eksempelvis skal have en el terrassevarmer til din altan, hvor pladsen er trang, er det helt klart en fordel at vælge en væghængt el terrassevarmer, som ikke tager værdifuld gulvplads på altanen.

Du kan også få en el terrassevarmer, som kan monteres på loft eller markise, mens du naturligvis også kan få en el terrassevarmer, som er monteret på et stativ på gulvet. Fordelen ved sidstnævnte er, at du har mulighed for nemt at flytte den rundt på terrassen, i havestuen eller på altanen.

Det kan være en fordel i visse tilfælde, hvor du har behov for fleksibilitet afhængig af, hvor på terrassen, i havestuen eller på altanen du har brug for varme fra din el terrassevarmer. Med en el terrassevarmer monteret på et stativ har du også mulighed for at tage din terrassevarmer med hen til andre steder i haven, så du kan nyde de sidste solstråler i havens vestvendte hjørne, mens varmen fra din el terrassevarmer, holder dig varm nok til at få hele solnedgangen med.

Hvor stor en el terrassevarmer skal du bruge?

Når du har valgt den rette type af terrassevarmer, skal du også tage stilling til, hvor stor din el terrassevarmer skal være. Størrelser handler ikke kun om, hvor meget plads terrassevarmeren optager, da størrelse også har betydning for terrassevarmerens effekt.

Derfor skal du kigge på, hvad dine varmebehov er på terrassen. Hvis din el terrassevarmer eksempelvis, kun skal bruges til at holde to personer varme på kølige dage og nætter, kan du slippe afsted med at vælge en billigere model, der ikke er så kraftig, så du ikke kommer til at bruge mere energi end højst nødvendigt.

Hvis I kun er to i hustanden og alligevel gerne vil have mulighed for at sørge for varme til gæster på terrassen, kan du overveje at købe to små terrassevarmere, så du kun behøver at have den ene kørende, når der ikke er gæster.

Har du til gengæld en stor familie, der skal holdes varm på terrassen, kan du med fordel vælge en kraftigere el terrassevarmer, som dækker et større areal end en mindre el terrassevarmer.

Hvad koster det at bruge en el terrassevarmer?

Hvor meget, din el terrassevarmer kommer til at koste i drift, afhænger af, hvor kraftig en el terrassevarmer du vælger. Generelt er en el terrassevarmer dog billig i drift, mens en el terrassevarmer med infrarød, er ekstra økonomisk.

Du kan således regne med, at du kommer til at bruge i omegnen af 3 kroner pr. time for at have din el terrassevarmer kørende, hvis du vælger en i god kvalitet.

Med en terrassevarmer med gas kan du til sammenligning forvente at komme til at bruge hele 18-19 pr. time, din gas terrassevarmer er tændt.

Få en god pris på el terrassevarmer hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk finder du altid gode muligheder, når du gerne vil bringe lidt ekstra varme ind på terrassen. Her giver en el terrassevarmer dig gode muligheder for at holde varmen på sene nattetimer eller på en kølig forårsdag, når du gerne vil nyde livet på din terrasse.

Hos Elvvs.dk er du altid garanteret en god pris på din el terrassevarmer, hvilket skyldes vores prisgaranti. Prisgarantien betyder, at vi matcher markedets laveste priser, så du ikke behøver at undersøge hele markedet for at finde den bedste pris.

Den billigste pris får du her hos os, hvor vi også sørger for hurtig levering, så du kan få varme på terrassen i løbet af ganske få dage.

Vi er desuden også altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb af din nye el terrassevarmer. Vores kundeservice kan svare på stort og småt om terrassevarmere, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os på enten tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor en terrassevarmer skal jeg vælge?

Gå efter en terrassevarmer, der dækker dit mest hyppige behov. Er I kun to personer, der bruger den i det daglige, så undlad at købe en kraftig terrassevarmer, der fx dækker 20 m2. På den måde bruger du nemlig unødig meget energi. I stedet for kan du måske købe to mindre terrassevarmere, så du også kan dække behovet, når I får gæster på terrassen.

Er en terrassevarmer dyr i drift?

Det kommer an på, hvilken terrassevarmer du vælger. En el-terrassevarmer med infrarød varme bruger ikke energi på at opvarme luften, men opvarmer i stedet kun den flade, som varmestrålerne rammer. Derfor koster det kun omkring 3 kr. i timen at bruge en el terrassevarmer i god kvalitet. En gasvarmer derimod er dyr i drift og skidt for miljøet. Faktisk koster det mellem 18-19 kr. i timen at holde en gasvarmer kørende.

Kan man bruge en terrassevarmer indendørs?

Der findes enkelte typer elektriske terrassevarmere, der kan bruges i udestuer, orangerier, drivhuse eller fx forteltet i en campingvogn.

Et øjeblik...