Terrassevarmere

Mærker
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

 

Terrassevarmere

Med en terrassevarmer kan du udnytte din terrasse på flere tider af året. Den gør det muligt for dig at kunne sidde på din terrasse i længere tid på en herlig sommeraften. Terrassevarmere kan købes i forskellige størrelser og varianter. Vælg mellem gas, el og infrarød. Se vores store udvalg her på siden. Vi danskere er vilde med at hygge på terrassen når sommeren er over os. Vi flytter en del af hverdagen ud på terrassen, og bliver gerne hængende til sent ud på aftenen.

Terrassevarmere med gas

Selvom det er sommer, bliver de danske sommeraftener ofte kølige efter solnedgang. Derfor er en terrassevarmer et must i de danske hjem med have. I stedet for at gå ind og hente tæpper og tage jakke på, er det lettere bare at tænde for terrassevarmeren. Det giver et hyggeligt indspil at kunne hænge ud på terrassen til sent og det forstyrre ikke selskabet, som det vil gøre det, når man skal ind og hente tæpper. Desværre bliver der ofte køligere når solen er gået ned, og så bliver det hurtigt for koldt til at nyde aftenen udenfor. Men det kan du råde bod på med en terrassevarmer. Vi har hos Elvvs forskellige terrassevarmere, der alle kan være med til at forlænge sommerhyggen på terrassen. Om du vælger en, terrassevarmer til gas, infrarød eller EL, er et spørgsmål om smag og behag.Vores terrassevarmere til gas er alle meget dekorative og kan stilles frit på terrassen og kan derfor flyttes efter behov.

Terrassevarmere med el og infrarød

Vi har et rigtigt godt udvalg af terrassevarmere til el, der kan monteres på enten væg eller under en parasol. Vælger du en terrassevarmer til el, får du den fordel, at du får belysningen med, da den udover varmen, også giver et behageligt lys.

Terrassevarmere til overdækket terrasse

Bor du i hus med en overdækket terrasse, så kan du få dine terrassevarmere indbygget i din overdækning. Mange nymoderne overdækninger har nemlig mulighed for at blive integreret i din overdækning. Hvis du ikke ønsker dem integreret kan du købe terrassevarmer, som kan hænges op i det overdækkede tag. Til denne type anvendes ofte el som kilde. Derfor kan disse godt være dyre end dem med gas og infrarød.

Integrerede terrassevarmere

Som nævnt før er det blevet meget moderne med terrassevarmere, som kan integreres. Det kan enten være i overdækningen eller i udestue systemet. Du kan vælge terrassevarmere, som kan monteres på husmuren, udestuen, i loftet eller på siderne i terrasseoverdækningen. Disse er ofte udformet som et varmepanel i stil med en el-radiator og fås i versioner, som hænger. På den måde kan du justere højden på terrassevarmeren efter, hvad der passer i til din terrasse. Det er ofte mere økonomisk, fordi de er tættere på og herved varmer hurtigere.

Et øjeblik...