Markedets bedste køb

Hos Wishco stoler vi på, at vores varmelamper er markedets bedste køb. Derfor leveres alle produkter som standard, med 3 års garanti.
Varmelamperne fås i styrkerne 1500, 2000 og 2500 watt – alt efter serien.

1500 watt dækker op til 15 kvm
2000 watt dækker op til 18 kvm
2500 watt dækker op til 22 kvm

Vores topline Carbon MASTER og robuste Carbon PRO varmelamper, leveres desuden 
med indbygget regulering, så du kan indstille varmen efter dit behov.

Den charmerende Wishco MINI varmelampe leveres som standard i to watt størrelser 
– Minimalistisk design – Stor effekt.

Varmelamper fra Wishco er “Best Value For Money”
–skabt til det danske vejr

Wishcos varmelamper dækker op til 22 m2, har  3 års garanti og  giver lækker varme på terrassen, altanen, i skuret, udestuen eller 
garagen. 

Alle Wishcos varmelamper fås til ethvert behov, og er tilpasset det danske vejr.  De kan derfor stå udenfor hele året, og tåler både regn, sne og blæst.

 

Wishco MINI – Minimalistisk design – stor effekt

Wishco MINI er udviklet i Nordeuropa med særlig fokus på minimalistisk design, brugervenlighed, stor effekt og ikke mindst behagelig varme. Takket være Wishcos avancerede No-glare®-teknologi er MINI-seriens rødlige lysskær samtidig betydeligt reduceret.

MINI er en lækker varmelampe med stor brugervenlighed til en minimal pris.

Wishco MINI-varmelamperne fås i to modeller – 1500 og 2000 watt – og dækker et areal på 14-17 kvm.

Som standard fås de i to elegante farver: Sort eller sølvhvid.

 

Wishco Carbon PRO – Høj kvalitet – stor ydeevne

Wishco Carbon MASTER-serien er baseret på den nyeste, højteknologiske Carbon IR-teknologi fra Wishco Innovation, som gøren Carbon MASTER varmelampe ekstremt powerful – med et minimalt energitab.

Som noget nyt har Carbon MASTER varmelamperne manuel varmeregulering i tillæg til den integrerede, fjernkontrollerede varmeregulering, så du også kan skrue op og ned for varmen direkte på varmelampen uden at bruge den medfølgende fjernbetjening.

Den integrerede timerfunktionen gør, at du kan planlægge hvornår du vil have varme.

Har du brug for varme i garagen eller skuret, campingvognen eller teltet, er Carbon MASTER det oplagte valg: Det generende rødlige lysskær, som traditionelle terrassevarmere udstråler, er minimeret kraftigt i Carbon MASTER varmelamperne, så intet forstyrrer hyggen.

Carbon MASTER-varmelamperne fås i tre modeller – 1500, 2000 og 2500 watt – og dækker et areal fra 14-22 kvm

Som standard fås de i to elegante farver: Sort eller sølvhvid.

Wishco Easy-adjust Luxury bracket kvalitetsbeslag til væg- eller loftmontering medfølger.

Wishco Carbon PRO – Ekstra robust – til brug året rundt

Wishco Carbon PRO 2000 er en monterings- og prisvenlig varmelampe baseret på Wishcos nyeste, højteknologiske Carbon IR-teknologi, som sikrer høj effekt med et minimalt energitab. Den har integreret 2-trins varmeregulering og en medfølgende fjernbetjening, så du nemt kan styre varmen efter behov.

Carbon PRO 2000 er udført i dobbeltlakeret aluminium, hvilket gør den ekstra robust og ekstremt holdbar til brug året rundt.

Det generende rødlige lysskær, som traditionelle terrassevarmere udstråler, er minimeret kraftigt i Carbon PRO 2000. Gæsterne vil knap nok bemærke lyset.

Carbon PRO 2000 fås som standard i tre elegante farver – Sort, sølvhvid eller champagne – og dækker et areal på op til 16 kvm.

Et øjeblik...