Vis kun
Farve
Dækker areal
Fjernkontrol
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Solamagic Premium+

Produkter
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Solamagic er kendt for tysk, gennemarbejdet kvalitet. Dette bevidnes ved, at terrassevarmerne er godkendt af det tyske kvalitetssikringstempel TüV, som de eneste europæiske producenter af varmelamper. Du får tilmed 5 års garanti på din Solamagic PREMIUM+. Serien er udviklet til boligejere, der stiller høje krav til både æstetik og funktionalitet. Alle komponenter er i høj kvalitet og i kombination med den gennemførte finish, vil Premium+ til enhver tid matche dine forventninger. Det er med andre ord en kvalitet, du kan både se og føle.

Solamagic Premium+ med Ultra No-Glare® teknologi

Solamagic Premium+ er producentens topklasse varmelampe. Serien består af modulopbyggede løsninger baseret på Ultra No-Glare® teknologi. Ultra No-Glare® betyder, at det generende røde lys, der ofte kendetegner infrarøde terrassevarmere, er minimeret. Varmelampen forvrænger ikke farverne på det miljø og de personer, der opholder sig under den. Se forskellen på de forskellige innovative teknologier: No-Glare, Ultra No-Glare og ZeroGlare i videoen herunder.

 

 

Forlæng sommersæsonen med en terrassevarmer fra Solamagic

Du kan nyde aftenerne på terrassen endnu længere med en varmeeffektiv terrassevarmer fra Solamagic. Solamagic kan let monteres på væggen eller i loftet på din altan, terrasse eller udestue. Eller du kan købe det tilhørende stativ, Basepod, som kan medbringes ned i et hjørne af haven. Så længe der er strøm, kan du tage terrassevarmen med og nyde udelivet uden at fryse.

Solamagic Premium serien består af tre forskellige modeller: den almindelige Premium+, BTC og ARC. Alle modeller er udstyret med den unikke Ultra No-Glare®-teknologi og de nye patenterede high performance Solastar Ultra-varmelegemer, som gør dem til en miljøvenlig løsning til udendørsopvarmning. Alle modeller fås med en varmeeffekt på enten 1400W eller 2000W, der dækker hhv. 14 m2 og 17 m2. Farvemulighederne er enten antracit, hvid eller titanium.

Solamagic Premium+

Solamagic Premium+ er opbygget i moduler. Du kan starte med en enkelt varmelampe som denne, som ikke har varmeregulering, fjernkontrol eller styring via app. Senere, hvis du finder behov for det, kan du gradvist tilbygge disse features.

Solamagic Premium+ ARC MODEL

Du styrer varmen på ARC-modellen med fjernkontrol. Terrassevarmen har nemlig integreret varmeregulering, så du kan justere varmen med den medfølgende fjernbetjening.

Solamagic Premium+ BTC MODEL

Med BTC-modellen justerer du varmen fra din smartphone via BlueTooth. Du downloader blot den gratis app ConnectMe, og så har du fuld kontrol over varmelampen. App’en kan downloades til både iOS og Android.

Ofte stillede spørgsmål

Er en Solamagic terrassevarmer energibesparende?

Ja. Med en varmelampe fra Solamagic omsættes ca. 96% af elektriciteten til varme. Det giver en energibesparelse på op til 65% i forhold til andre udendørsvarmeløsninger.

Er Solamagic en miljøvenlig løsning til udendørsvarme?

Ja, Solamagics varmelamper er baseret på de patenterede teknologier: HeLeN IR-teknologi®, No-glare®, Ultra No-Glare® og ZeroGlare® teknologi, som er de mest miljøvenlige løsninger til opvarmning af udendørs arealer.

Hvordan er sikkerheden ved anvendelse af en Solamagic terrassevarmer?

Der er høj sikkerhed forbundet med Solamagics produkter. Varmelegemet beskyttes af et stålgitter, så ingen kan få fingrene ind til de varme dele. Og en særlig SOLAMAGIC isolering betyder, at du kan røre ved casingen (lampehuset) uden at brænde dig. Endelig er der ingen åben ild - og derfor ingen brandfare.

Et øjeblik...