Vis kun
Farve
Dækker areal
Fjernkontrol
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Solamagic Air+ - Helt uden lys

Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Solamagic er en tysk producent af elektriske kvalitetsvarmelamper, som alle er godkendte af den strenge tyske kvalitetskontrol TüV – som den eneste producent af varmelamper.

Solamagic AIR+ 2000 er en lille revolution inden for terrassevarmere. Solamagic AIR+ giver masser af varme helt uden generende lys, som der kan være et problem for traditionelle varmelamper. Denne serie af varmelamper er til brug i ind- og overdækkede og vindstabile områder. Hvis du skal bruge en terrassevarmer til et mere vind- og vejrudsat område, skal du tage et kig på Solamagics øvrige produktlinjer.

Ideel til udestue, orangeri eller overdækkede udearealer

Solamagic AIR+ er perfekt til orangeri, udestue eller den overdækkede altan eller terrasse. Til dit hyggehjørne på terrassen eller balkonen er den en elegant tilføjelse. Det slanke design og den gennemførte finish tiltaler de fleste. Ligesom den fås i flere forskellige stilrene farver; hvid, antracit og titaniumsort. Terrassevarmeren er også effektiv, da den kan varme op til 18 m2. Alle Air+ varmelamper kommer nu også med en opdateret Solamagic Soft-Start, som betyder en højere beskyttelse mod kortslutninger i elnettet eller lynnedslag. Solamagic AIR+ giver den mest naturlige, bløde og behagelige varme. Ikke bare om sommeren, men året rundt.

Verdens første varmelampe uden generende restlys

Solamagic AIR+ 2000 varmelampe er en revolution. Det er nemlig verdens første terrassevarmer uden det generende restlys. Solamagic kalder deres teknologi for ZeroGlare®. Den nyudviklede varmeløsning giver varme helt uden det uskønne, røde lysskær. Det giver en optimal løsning i din udestue og orangeri, hvor der skal være fokus på hygge, natur og afslapning. Se forskellen på de forskellige innovative teknologier: No-Glare, Ultra No-Glare og ZeroGlare i videoen herunder.

 

Styring med fjernbetjening eller smartphone (BTC-model)

Solamagic AIR+ 2000 ARC styres nemt ved hjælp af fjernbetjening. Vil du have endnu mere komfort og en ekstra luksus i hverdagen, kan du med fordel vælge Solamagic AIR+ 2000 BTC, som betjenes ved hjælp af Bluetooth på din smartphone. Du downloader ganske enkelt den gratis app ConnectMe® og får fuld kontrol: Varmelampen styres med få klik på din smartphone.

Kvalitet, der holder

Solamagics terrassevarmere er produceret i de bedste materialer og ved hjælp af innovativ teknologi. Derfor holder de år efter år – og virker hver gang uden besvær. Solamagic er blevet testet og godkendt af den kendte tyske kvalitetssikringsorganisation TüV, som vurderede Solamagic op mod 9 andre europæiske fabrikanter, hvor Solamagics varmelamper vandt med den højeste karakter ”excellent”. Derfor har Solamagic også valgt at yde 5 års garanti på deres varmelamper. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan monterer jeg en Solamagic terrassevarmer?

Solamagic AIR+ 2000 kan monteres på væg, loft eller stativ i en højde på mellem 1,8 og 2,5 meter. Beslag til montering og grundig brugermanual medfølger i pakken. Ønsker du at benytte stativ, skal dette tilkøbes.

Hvor kan jeg bruge Solamagic AIR+ terrassevarmere?

Du kan bruge terrassevarmerne i dit orangeri, udestue eller terrasse, så længe der er dækket af for vind og vejr. Denne model er nemlig mere følsom over for vind og vejr.

Hvor stort et areal kan en Solamagic AIR+ varme op?

Solamagic AIR+ kan opvarme op til 18 m2, selv i de kolde måneder.

Hvad koster en terrassevarmer?

Der findes et utal af modeller og prisklasser, når det kommer til varmelamper og terrassevarmere. Basismodeller fra Solamagic koster fra 2000 kr. Herefter stiger priserne alt efter modeltypernes varmeeffekt og forskellige funktioner. Den dyreste model koster omkring 8000 kr.

Et øjeblik...