Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Uanset årstiden og det danske vejrs luner, kan du få et behageligt udeområde med en effektiv varmekilde i form af en Dimplex strålevarmer. En elektrisk strålevarmer er tilmed langt mere økonomisk og sikker i forhold til gas-terrassevarmere.  

Glen Dimplex Nordic AS er et datterselskab af Irske Glen Dimplex Group, som har hovedsæde i Dublin. Virksomheden er en førende leverandør af energieffektive løsninger til varme og komfort med et sortiment, der spænder mellem alt fra gulvvarme, elradiatorer, ventilatorer og terrassevarmere. Glen Dimplex Nordic AS har fokus på miljøet i udviklingen af disse løsninger.

Terrassevarmere, der fungerer hele året ved tryk på en kontakt

Dimplex forhandles både til privatpersoner og til cafeer og restaurationer, hvor man ønsker at skabe et behageligt sted for udendørsservering. Dimplex halogen strålevarmere er nemme at installere, sikre at bruge og en af de mest effektive løsninger til udendørs opvarmning. Varmeapparaterne giver varme 365 dage om året blot ved at trykke på en kontakt. Du skal ikke bekymre dig om at vedligeholde og udskifte gasflasker jævnligt.

Sådan virker en infrarød terrassevarmer

Varmeapparaterne varmer ligesom solen ved at overføre infrarød stråleenergi, der først bliver til varme, når den kommer i kontakt med genstande eller mennesker. Du vil mærke varmen øjeblikkelig, fordi varmen er retningsbestemt – og apparatet skal ikke bruge tid på at varme op. Samtidig er terrassevarmeren vandtæt, så den kan også bruges på regnvejrsdage. Med infrarød varme anvendes der ikke energi på at opvarme luften, og varmen blæser ikke væk med vinden. Det gør Dimplex terrassevarmer til en miljøvenlig og driftsbillig metode til udendørs opvarmning. 

Stor ydelse med en elektrisk strålevarmer

Dimplex 2kW OPH20 afgiver varme som kan sammenlignes med varmen fra en 12kW gasvarmer. Der er dog ingen løbende vedligeholdelse som med en gasvarmer, og varmelegemet holder i op til 5000 timer. OPH20 har et guldbelagt halogenelement, der gør, at den kan levere en endnu større ydelse på op til 2200° C med en effekt på kun 2kW.

God sikkerhed, flot design og nem montering

Dimplex terrassevarmere har en aluminiumsindkapsling af høj kvalitet, langvarig ydelse og et moderne design, der er perfekt til udendørs spiseområder. Du kan montere terrassevarmeren på loft, væg eller på en pæl/mast.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg både bruge Dimplex terrassevarmer indendørs og udendørs?

Ja, det kan du. Energien omsættes først til varme, når den kommer i kontakt med faste genstande eller personer. Derfor er en elektrisk strålevarmer en god løsning til lokal personvarme indendørs såvel som udendørs

Larmer en elektrisk terrassevarmer?

Nej, en Dimplex terrassevarmer er meget lydsvag. Der er ikke nogen bevægelige dele i aluminiumskassen, der kan forårsage støj under driften.

Hvor sikker er en elektrisk strålevarmer?

Dimplex udendørs varmeapparater er meget sikre. Fordi de er elektriske, skal du ikke bekymre dig om giftig kulilte. Og ej heller om potentielt eksplosive gasflasker, der opbevares i eller omkring dit hus.

Et øjeblik...