Mest populære i denne kategori

Håndtørrer/Hårtørrer

Produkter
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hvorfor bruge en håndtørrer?

Har du ofte stået med våde hænder og haft travlt med at få dem tørret? Hos ELVVS kan du finde et bredt sortiment af håndtørrer, hvor du kan få tørre hænder på ingen tid. Det er ofte skoler, institutioner, hospitaler og andre offentlige steder, disse anvendes men du kan også bruge dem som privat. Det er ikke kun tidsbesparende, men også langt mere hygiejnisk end at have et håndklæde hængende. Et håndklæde kan have svært ved at tørre, hvis det er vådt i længere tid og kan komme til at lugte. Derfor er en håndklædetørrer på offentlige steder en god ide, da der ofte er mange forskellige typer af bakterier. Har du allerede en håndtørre til dit badeværelse, kan vi også byde på håndklædetørrer og saunaovne.

Find den rigtige håndtørrer

De fleste af os kender de klassiske håndtørrere, og de er fortsat den foretrukne løsning til badeværelser eller toiletter, der benyttes af mange forskellige mennesker i løbet af en dag. En håndtørrer er nemlig meget effektiv, og så er de mere moderne modeller med automatisk tænd-sluk både miljøvenlige og ikke mindst produceret til at mindske spredningen af bakterier.

Hvordan vælger jeg den rigtige?

Det kan være svært at vide, hvilken type håndtørrer, som matcher til dit behov, men som regel adskiller man dem ud fra om de har en trykknap eller om de er automatiske. Er din håndtørrer automatisk, vil du opleve at den tænder af sig selv, når du rammer dens bevægelses sensor. Dette er ikke kun en smart og hurtig løsning. Det er også en energibesparende og effektiv løsning. De bedste har et effektivt varmeelement og er godt isoleret, så du undgår varme- og energispild.

Hvor ofte skal du bruge din håndtørre?

En af de ting, du skal overveje før du anskaffer dig en håndtørre er, hvor ofte du skal bruge den. Der er specielle producenter, som laver deres håndtørrer ud fra brugsfrekvenser. Du kan derfor få en håndtørrer, som er specielt egnet til dit specifikke formål.

Håndtørrere til private og erhverv

Hos ELVVS har vi mange forskellige varianter af håndtørrer, som både kan anvendes af private og til erhverv. Er du i tvivl om hvilken type, som vil passe til dit formål eller har du spørgsmål til produkterne, så kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Vi har gjort meget ud af at have en kundeservice, som er inde i alle vores produkter og kan vejlede og guide dig til det bedste valg for dig. Vi er et team sammensat af VVS’er og elektrikere med mange års erfaring indenfor deres respektive område. Derfor vil du altid kunne finde gode råd og vejledning hos os.

 

Et øjeblik...