Vis kun
Højde
Watt
Spænding
Pris
DKK
DKK

Nobø - Elradiatorer

Produkter
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
STK.
Hvad siger kunderne?

Har du brug for en effektiv, stilren og nøjagtig Nobø elradiator, så er du kommet til det rette sted. Vi har de populære Nobø elradiatorer på lager samt Nobøs testvindende varmestyringssystem Nobø Hub.

Elradiatorer designet til det nordiske klima

Nobø har solgt millioner af el-radiatorer gennem mange årtier. Virksomheden har lang erfaring med at producere elektriske opvarmningsprodukter designet til et krævende nordisk klima – og med størst mulig brugervenlighed. Virksomheden er kendt for elradiatorer af høj kvalitet i et flot design med mulighed for forskellige former for styringsfunktioner.

Nobø elradiator har stor funktionalitet og lækkert design

Vi forhandler et stort udvalg af Nobø elradiatorer og Nobø varmepaneler. Produkterne føres i to serier: Top og Front i både 230V og 400V. Den klassiske Nobø Front har luftudslip i fronten, og den moderne Nobø Top har luftidslip i toppen. Det skandinaviske design passer ind i ethvert hjemog har tilmed klassens bedste standby-effekt på 0,5 W, hvilket gør dem til de mest energieffektive el-radiatorer på markedet. Både Top og Front fremstilles i en høj (front NFK4N og top NTL4N) og en lav udgave (front NFK2N og top NTL2N) i henholdsvis 230V og 400V.

Nobø Top og Nobø Front

Alle modeller i begge serier kan anvendes sammen med et udvalg af termostater, som giver forskellige styremuligheder. Nogle er standalone og har diverse ugeprogrammer indbygget. Andre er bygget til centralstyring i samspil med Nobø EcoHub og trådløse sensorer, som kan tilkøbes.

Nobø EcoHub

Nobø EcoHub styreenhed sparer både elektricitet og gør din dag lettere og mere komfortabel. Med den unikke Nobø EcoHub har du fuld kontrol over din elektriske varme i den brugervenlige Nobø Energy Control-app. Nobø EcoHub tilkobles din trådløse router via et netværkskabel. EcoHub kommunikerer på denne måde med app’en og videre trådløst med elradiatorerne gennem signalmodtagerne. Signalmodtageren kan enten være en stikkontaktmodtager eller et plug-in modul, som integreres i radiatorerne.

Husk at tilkøbe termostater

Nobø Top og Front har ikke indbygget termostat. Derved kan du selv vælge termostat, alt efter den type, der bedst egner sig til dit behov. Ønsker du udelukkende at styre temperaturen centralt? Eller ønsker du at kunne regulere termostaten direkte på enheden. Eller måske begge dele?

  • NCU-2Te er en plug in-løsning, hvis du ikke ønsker centralstyring, men blot vil regulere direkte på enheden. Vælg mellem 9 forudindstillede ugeprogrammer og letlæseligt display og touch front.
  • NCU-1R er en radiostyringsenhed, som gør det muligt at betjene el-radiatorer, som er kompatible med Nobø Hub og app. Anbefales til bygninger, hvor det skal være nemt for brugerne at justere komforttemperaturen, men hvor eco-indstilling og systemstatus fastsættes i Nobø Energy Control-appen.

 

  • NCU-ER kan kun betjenes med appen og har ingen lokale betjeningsmuligheder. Dermed er det en sikker løsning på steder, hvor brugerne ikke skal kunne styre varmen lokalt.
     
  • NCU-2T kontrolenheden er udstyret med en programmerbar timer med eco-indstilling. Anbefales til hjem med to til tre el-radiatorer, hvor der er behov for eco-indstilling. 
  • NCU-2R er til dig, der har behov for både central-/fjernsstyrring via APP og justering direkte på enheden.

Se hele vores udvalg af elradiatorer lige her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er fordelen ved en Nobø elradiator?

En elradiator er ideel i et lokale, hvor der ikke er mulighed for at tilslutte en traditionel, vandbåren radiator. Nobø elradiatorer findes i forskellige watt-størrelser med 230V eller 400V tilslutning. En Nobø elradiator leverer en stabil varme og lydløs drift.

Hvor mange Watt skal min elradiator være?

I ældre huse med mindre isolering anbefales 100W pr. m2. I nyere og velisolerede huse anbefales 60-80W pr. m2.

Hvad er fordelene ved Nobø Hub?

Med en Nobø Hub kan du fjernstyre dit hjem eller dit sommerhus via en app. Det giver en helt ny grad af fleksibilitet, da du kan tænde for varmen i hele huset eller i udvalgte zoner, fx når du er på vej hjem fra arbejde.

Hvor meget kan jeg spare på min elregning med Nobø app’en?

Med den brugervenlige app og de ugentlige opvarmningsprogrammer kan du spare op til 25 % på din elvarmeregning. Det sker vel og mærke uden at gå på kompromis med varmen i dit hjem.

Et øjeblik...