Vælg serie
Vælg Farve
Højde
Watt
Spænding
Tilslutning
Termostat
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

ADAX - Elradiatorer

Produkter
stikprop og ledning med 370x934mm hxb hvid 1200w 230v np12kdt neo varmepanel adax
OutletOutlet
stk.
stikprop og ledning med 370x762mm hxb hvid 1000w 230v np10kdt neo varmepanel adax
OutletOutlet
stk.
327x1433mm hxb hvid 2000w 400v wifi med h20kwt neo varmepanel adax
WifiWifi
stk.
180x1280mm hxb hvid 1000w 400v nl10dt neo varmeliste adax
OutletOutlet
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Adax A/S blev grundlagt 1948, og har hovedkontor i Svelvik Vestfold, Norge. Da virksomheden blev grundlagt, havde virksomheden fokus på elektriske hjælpemidler til hjemmet. I dag er det primært inden for markedet for radiatorer, fritstående gulvvarme, tørrestativer, termostater og varmeblæsere, at virksomheden har stor succes.

Adax elradiatorer med moderne design

Du kan hos Adax få en panelvarmer kaldet Adax ECO. Med den får du et super økonomisk alternativ pakket ind i et enkelt og stilrent design. Du får jævn og nøjagtig temperatur takket være termostaterne, og elradiatorerne er hurtige at koble til.

Adax NEO serie blev i 2008 prisbelønnet med "Award of Design Excellence" i Norge. Prisen blev uddelt på baggrund af det flotte, stilrene og moderne design. Adax Neo elradiator har været populær lige siden den blev introduceret. I dag er den en af de mest solgte elradiatorer i Norge, Sverige og Danmark.

 

Reducér energiforbruget

Adax elradiatorer er ikke kun moderne og flotte. De kan samtidig reducere energiforbruget på opvarmning med helt op til 20%, på grund af den indbyggede elektroniske/digitale termostat, som har automatisk dag- og natsænkning. Radiatoren har også indbygget frostsikring og indstilling til sommerhus funktion. Disse funktioner sikrer dig det lavest mulige strømforbrug på din Adax Neo elradiator.

 

Med en Adax elradiator får du:

  • Digitalt display med temperatur
  • Diode som indikerer tænd/sluk
  • Leveres med ledning, stikprop og vægbeslag
  • 5 års garanti fra Adax
  • Kvalitet, der er produceret i Norge

ADAX NEO WIFI

Hos Elvvs kan du også købe Adax Neo med WiFi, som du kan tilslutte din router. Det betyder, at du kan betjene varmen via en app på din smartphone. Du kan også lægge tidsplaner for temperaturen via app’en, så du sparer på varmen de timer, hvor du ikke er hjemme.

Se også vores udvalg af ADAX vådrumsovne, de er dobbeltisolerede, sprøjtesikre og børnevenlige.

Adax er 100% ejet af det norske industrikoncern Otterlei Group. og beskæftiger i alt over 1300 ansatte i Norge og i udlandet.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan virker en elradiator?

En elradiator virker ved, at der er varmetråde inde i kabinettet, som varmes op ved hjælp af elektricitet.

Hvad er fordelen ved en elradiator?

Fordelen ved en elradiator er, at det en ganske simpel opvarmningsform. Du skal ikke montere eller installere varmepanelet. Du skal blot tilslutte den en stikkontakt, og så er den klar til brug.

Hvilke typer elradiatorer findes der?

Der findes to typer. Den mest almindelige har varmetråde af stål, som strømmen læber gennem og varmer op. Den anden type er en oliefyldt elradiator, hvor strømmen varmer olien op.

Hvad koster det at varme op med elradiatorer?

Opvarmning med elradiatorer er den dyreste måde, du kan opvarme dit hus på. Men med en Adax elradiator kan du sænke dit elforbrug i forhold til andre elradiatorer på grund af den indbyggede elektroniske/digitale termostat. Den har automatisk dag- og natsænkning.

Hvor stort dit energiforbrug vil være med elradiatorer afhænger også af, hvor godt dit hus er isoleret.

Et øjeblik...