Produkter
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Altech Gulvvarme

Produkter
gulvvarme til fordelerrør til 1watt 230v telestat altech
Altech Telestat 230V 1Watt til fordelerrør til gulvvarme Varenr.: 046125121 248,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
ec-42090 - ip v3 til rumtermostat analog trådløs altech
Altech Trådløs analog rumtermostat til V3 IP - EC-42090 Varenr.: 046125040 665,00 DKK pr. stk.
stk.
fordelerrør retur til gulvvarme til pakdåse altech
Altech Pakdåse til gulvvarme til retur fordelerrør Varenr.: 046123600 62,00 DKK pr. stk.
stk.
parallelshunt til fremløbsventil ventil gulvvarme altech
Altech Gulvvarme ventil fremløbsventil til parallelshunt Varenr.: 046123352 148,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
al107lkit føler med minishunt til termostathoved altech
Altech Termostathoved til minishunt. Med føler. AL107LKIT Varenr.: 046123530 510,00 DKK pr. stk.
stk.
koblinger pex mm 20 pumpe upm2-2 kreds 1 shunt mini altech
Altech Mini shunt 1 kreds UPM2-2 pumpe. 20 mm PEX koblinger Varenr.: 046122321 3.498,00 DKK pr. stk.
stk.
mm x15 2 1 omløbersæt tea
TEA omløbersæt 1/2''x15 mm Varenr.: 046123715 35,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid trådløs rumtermostat v4 premium altech
Altech Premium V4 rumtermostat trådløs, hvid Varenr.: 046125052 913,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Skal du have Altech gulvvarme?

Er du i tvivl om du skal have gulvvarme i dit hjem? Der er mange fordele ved gulvvarme, som du måske ikke er klar over. En af dem er at du minimerer spild pladsen som du har med en radiator. Du kan få mere gulvplads og plads til dine møbler, når du har flyttet varmen ned i gulvet. Du får også fordelt varmen meget bedre med gulvvarme, fordi varmen ikke er isoleret til at komme fra ét sted, men derimod fra flere steder på samme tid. Varmen stiger opad og vil derfor være bedre udnyttet end, hvis du bruger en radiator. Varmen vil sprede sig jævnt i alle dine rum i stedet for kun det rum med radiatoren. Du kan spilde meget varme på radiatorer når du åbner en dør eller et vindue, men gulvvarmen er mere jævn. Derudover er der også mindre vedligeholdelse, da du ikke skal tørre radiatoren af og male den.

Fordele ved gulvvarme

Når du anlægger gulvvarme kan du fordele varmepladerne på en smart måde. Du kan finde alt du skal bruge til din gulvvarme hos ELVVS. Vi har alt tilbehør til din gulvvarme, så du kan gøre den så optimal som mulig. En af vores mærkesager er at vi har prismatch på alle vores produkter, så du altid er sikret den bedste pris på de produkter, som du søger efter. Vi har mange års erfaring indenfor både EL og VVS og derfor har vi udvalgt alle vores produkter fra anerkendte producenter i branchen, som blandt andet Altech.

Gulvvarme med Altech

Når du skal montere din gulvvarme fra Altech er det gjort meget ukompliceret. Du får nemlig også en styreboks til din trådløse betjening af gulvvarmen. Det er modsat mange andre en miljøvenlig gulvvarme, som næsten ingen vedligeholdelse kræver. Gulvvarme fra Altech er også ofte billigere i drift end varme fra radiatorer. Du kan derfor få en behagelig og effektiv gulvvarme, som også er økonomisk.

Altech rumtermostat

Altech-rumtermostaten er en pålidelig og effektiv løsning til styring af temperaturen i dit hjem eller kontor. Den er designet til at sikre en behagelig og konstant temperatur i rummet ved at regulere opvarmningssystemet. Med en Altech-rumtermostat kan du nemt indstille den ønskede temperatur og lade termostaten tage sig af resten. Den er brugervenlig og let at installere, hvilket gør den til en populær valgmulighed for både private hjem og kommercielle lokaler. 

Gulvvarmestyring med Altech

Er du ikke helt inde i, hvordan du skal indregulere gulvvarmestyringen fra Altech, så kan du altid kontakte os for råd og vejledning. Vores kundeservice er klar til at vejlede og rådgive dig, så du kan få etableret din gulvvarme bedst muligt. Ønsker du en bolig, som er opvarmet og behagelig samt miljøvenlig så bør du anskaffe dig et gulvvarmesystem med Altech fra ELVVS. Vi har gjort det let for dig at få opvarmet dit hjem uden radiatorer og ledninger.

Et øjeblik...