Badeværelsesmøbler i kvalitet

Hos Elvvs.dk går vi op i kvalitet og detaljer. Derfor har vi udvalgt de badeværelsesmøbler som vi mener er de bedste. Vores baderumsmøbler er udvalgt til at passe ind i alle typer af badeværelser. Se vores brede udvalg af spejlskabe, underskabe og højskabe fra Ifö, Duravit og Alterna mv.

Vores mest populære
Vores mest populære
GODE TILBUD I Badeværelsesmøbler
Hvad siger kunderne?

Funktionelle badeværelsesmøbler

Hos Elvvs.dk har vi et bredt udvalg af spejle til badeværelset. Hvis du gerne vil have et spejlskab lidt ud over det sædvanlige, så har vi et stort udvalg af spejlskabe med LED lys i. Det er super funktionelt at have et skab med LED lys og du vil bedre kunne se hvad du har i skabet.  Mangler du plads til dine toiletartikler, parfumer håndklæder mm. så tag et kig på vores underskabe. Du kan få underskabe til badeværelset der er udstyret med helt op til 4 skuffer eller skabslåger med mulighed for at tilkøbe et soft close system. På den måde kommer du ikke til at smække skuffen i efter brug. Gem alt dine toiletsager og håndklæder væk i et stilet underskab med tidløst design fra mærker som Ifö, Duravit og Alterna.

Har du et lille badeværelse med meget lidt vægplads kan du mange underskabe der er under 50 cm i bredden. I vores sortiment finder du også et stort udvalg af elegante væghængte toiletter. Vælg mellem mærker som Gustavsberg, Laufen, Villeroy & Boch, Geberit. Dette giver mulighed for at kunne udnytte vægpladsen på bedste vis og skabe mere gulvplads.

Sammensæt dine badeværelsesmøbler

Sammensæt dit underskab med en flot håndvask og et unikt armatur til dit badeværelse. Hos Elvvs.dk har vi samlet alt tilbehør til badeværelset så vores produkter passer sammen alt afhængigt af, hvilken type der passer til netop dit badeværelse. Køb eksempelvis en toiletpapirholder, toiletspand og toiletbørste af kvalitet til dit væghængte toilet i badeværelset.

Hvis du er i tvivl om, hvilke badeværelsesmøbler, der vil passe ind i dit hjem, så kan du altid ringe til os på tlf 70 200 049 eller skrive til os på info@elvvs.dk