Hvad siger kunderne?

Akku boremaskine

En Akku boremaskine egner sig specielt godt til industrielt brug. Den bliver ofte brugt i forbindelse  til mere omfattende arbejdsopgaver og tungt materiale som eksempelvis beton. Akku boremaskinen er med sin bevægelse frem og tilbage ideel til at lave huller i tungt materiale og kan også bruges til renovering og nybyggeri. Patronerne i boremaskinen kan let blive udskiftet så du kan sikre dig altid at have det rigtige udstyr med til din opgave.

Akku skruemaskine

Mange har prøvet at samle noget, hvor skruemaskinen løb tør for strøm, så projektet måtte udsættes. Når din maskine skal have strøm skulle man i gamle dage tilslutte den en ledning, men nu kan du få   batteridrevne maskiner, som kan gøre din hverdag lettere. Der er konstant forskning i gang med at udvikle forlænget levetid på skruemaskinerne.

Akku hæftepistol

En genopladelig hæftepistol er det perfekte værktøj at have med til monteringsarbejde. Den er hurtig at anvende på specielt tynde materialer. Hæfteklammerne kan nemlig gå igennem plader svarende til masonitplader.

Akku multisav

En ny akkumaskine er multihavesaven. Den kan let skære igennem grene, som er for tykke til en grensaks og for små til en motorsav. Når du arbejder i haven er det virkelig rart ikke at have alle ledningerne fremme. Det gør arbejdet meget lettere når dine ledninger ikke bliver viklet ind i grene at du har en sav med genopladeligt batteri.

Tips og tricks til akkumaskiner

Nogle akku boremaskine findes der forskellige bits til, så du også kan anvende dem som en skruemaskine. Skal du f.eks. montere gipsvægge, skal der bruges mange skruer til. Det gør arbejdet hurtigere at sætte ny bits på og bruge samme maskine.

Et øjeblik...