Hvad siger kunderne?

Bredt udvalg af el værktøj

Vi altid et bredt udvalg af el-værktøj, så vi er sikker på at du vil kunne finde noget, som kan hjælpe dig i gang med dit projekt. Er du på udkig efter en boremaskine eller en vinkelsliber mm, så har vi med sikkerhed noget du kan bruge. Om det er en slibemaskine eller en skruemaskine så har vi mange varianter og typer, som du kan vælge imellem. Find lige præcis det elektroniske værktøj som du skal bruge til dit arbejde eller måske din hobby, hvad enten det er at klippe hæk eller slibe terrassen.

Slagboremaskine eller Boremaskine

Det er ikke altid til at vide, hvilket værktøj man skal anvende, når der skal bores huller i væggen. Det hele afhænger nemlig af hvad væggen er lavet af. Der er nemlig stor forskel på om det er en betonvæg eller en savsmulds væg. Vælger du at gå efter en slagboremaskine får du to funktioner med, som en almindelig boremaskine ikke har. Det er nemlig et mere avanceret borehoved med to diske, der vil rotere imod hinanden. Dette gør den i stand til at kunne afgive en stød lignende funktion, samtidig med at du borer. Du kan også slå slagbordet fra så det fungere som en almindelig boremaskine.

Batteridrevet eller ikke

Afhængig af, hvilket projekt du arbejder på, så er det ikke altid at maskiner med ledning er det bedste at arbejde med. De kan sno sig ind i de ting du arbejder med og kan til tider være upraktiske. Derfor kan en batteridrevet enhed ofte være god til arbejde, hvor dine positioner skifter, da de er mere mobile. Dog er det smart at du hel tiden er strømforsynet, hvis det er noget arbejde, hvor det skal gå stærkt.

Find den rigtige elsav

Der findes et hav af forskelligt el værktøj, derfor kan det være sin sag at finde frem til det rigtige værktøj. Skal du skære i metal er en stiksav et godt redskab at arbejde med. Skal du lægge en række lange lige snit er en rundsav klart det bedste værktøj at arbejde med. Kan rundsaven ikke klare mosten er det bedste du kan anvende en bajonetsav. Den er en fleksibel og hårdfør maskine og anvendes ofte til nedrivningsprojekter.

Mangler du værktøj til værkstedet

Står du tit i værkstedet og skal skære plader ud eller skære småting over i lige snit, så er en kap/geringssav det perfekte redskab til dit værksted. Den er genialt at arbejde med når du skal skære i eksempelvis træ. Den er præcis og let at anvende samtidig med den er let at betjene.

Et øjeblik...