Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Grovstøvsuger/Industristøvsuger til våd og tør sugning

En industristøvsuger er en kraftfuld støvsuger, som er bygget til professionel brug. Hvis du derfor har brug for en yderst grundig rengøring i hjemmet, eller du skal bruge en støvsuger i et rengøringsfirma, så er det en industristøvsuger du skal vælge.

Her hos Elvvs.dk har vi samlet et spændende sortiment af støvsugere til industri og tilbehør dertil. Vi har ude på markedet for at håndplukke nogle af de mest driftssikre, stabile og kraftigste industristøvsugere til gode priser. Her har vi naturligvis banket priserne helt i bund, så du altid er garanteret den bedste pris på markedet for en støvsuger til industri.

Grunden til at du bør vælge en industristøvsuger

En industristøvsuger er bygget til større rengøringsopgaver, end dem vi måske er vant til i hjemmet. Derfor er det som oftest en større og mere kraftig støvsuger. En støvsuger til industri kan dermed håndtere et større areal, samt udføre mere kompliceret opgaver end almindelig støvsugning. En industristøvsuger kan blandt andet støvsuge træspånere op og . Du kan blandt andet også anvende en støvsuger til industri til at klare et vådt gulv, eller hvis der er spildt noget væske i et område.

Den er desuden langt mere robust, end en almindelig støvsuger. Det vil du tydeligt kunne se og mærke, når du kigger på materialevalget. Når du vælger en industristøvsuger, får du både en mere kraftfuld og holdbar støvsuger. Støvsugeren har typisk også en længere levetid, end en almindelig støvsuger. Det skyldes at komponenterne er bedre og mere slidstærke, end dem du finder i en almindelig støvsuger. Derfor er en industristøvsuger som regel også lidt dyrere, end en almindelige støvsuger.

Stort udvalg af kraftige industristøvsugere

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af kraftige industristøvsugere. Her kan du være sikker på, at du investerer i en slidstærk og kraftig støvsuger, som du kan få gavn af i mange år frem.

Vi opdaterer løbende vores sortiment med nye og kraftige støvsugere, hvor du kommer langt for pengene. Det kan derfor godt betale sig, at du løbende ser på vores udvalg, hvis du er i markedet for at købe en støvsuger til industri.

Hvis du ikke har tiden til at holde øje med gode tilbud eller kampagner på støvsugere, kan du med fordel skrive dig op til vores nyhedsbreve. Her opdaterer vi dig med gode tilbud på industrisugere, tilbehør og meget mere. Vi sørger for, at det kun er relevante mails, som du modtager. Dermed ved du også, at du altid vil være den første til at få besked, når der kommer et tilbud på en støvsuger, som er for godt til at sige nej til.

Vælg den rette støvsuger til industri

Der er mange gode bud på en industristøvsuger. Det kan derfor måske være svært at vide, hvilken støvsuger du skal vælge. Når du skal vælge en industristøvsuger, er det vigtigste at vælge efter en model, som kan løse de opgaver, som du står for. Hvis det er til den almindelige husholdning derhjemme, vil du stort set blive glad for alle vores modeller af industristøvsugere, som du finder her på siden.

Hvis du har behov for en støvsuger til at gøre rent på et kontor eller en lagerhal, kan du også komme godt afsted ved at vælge en af vores industristøvsugere.

Det er vigtigt at vælge en støvsuger som er i stand til at håndtere tørre og våde områder, så du ikke bliver begrænset under din rengøring. Alle vores industristøvsugere er i stand til at løse begge opgaver. Derfor kan du frit vælge efter, hvilken model der passer ind i dit budget.

Er du i tvivl om, hvilken støvsuger du skal vælge, kan du med fordel kontakte vores kompetente kundeservice. Her kan du enten direkte skrive til os via chatfunktionen på siden eller ringe til os. Ved at du har gjort nogle overvejelser omkring, hvilke opgaver den skal kunne løse, og hvor stort et areal der er tale om, kan vi bedre hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vi lytter naturligvis til, hvad det er du søger efter, og hvad du har afsat af økonomi til at erhverve en industristøvsuger for.

Du kan naturligvis også skrive en mail til os med, hvilke krav du har til den kommende støvsuger, så kan vi sende dig et par forslag retur på mail. Dermed har du lidt at kigge på og vælge ud fra.

Prismatch på alle støvsugere

Hos elvvs.dk bestræber vi os på at være din foretrukne leverandør af industristøvsugere og tilbehør. Derfor ønsker vi også, at du altid får de bedste betingelser og priser på alle vores produkter, som du finder på shoppen. Vi holder løbende øje med markedspriserne på alle vores produkter. Her tilpasser vi og justere priserne, så du altid kan forvente at købe et produkt til den bedste pris.

Skulle det ske, at du finder en af vores støvsugere til en bedre pris et andet sted, så kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om “prismatch”. Her tilbyder vi prismatch af udvalgte modeller. Der vil ovenikøbet være mulighed for, at du kan få yderligere 5 % rabat. Det tilbyder vi udelukkende fordi, du skal have de bedste betingelser for at samle dine indkøb af el- og vvs-artikler hos Elvvs.dk. Du kan læse mere om vores prismatch og vores betingelser nederst på siden.

Få kyndig vejledning og rådgivning

Skulle du sidde inde med et spørgsmål til en af vores støvsugere, eller hvilke filterposer du skal vælge til en model, som du tidligere har købt hos os - så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores yderst kompetente og serviceminded kundeservice sidder klar til at hjælpe og vejlede dig efter bedste evne. Her vil vi bestræbe os på at besvare dine spørgsmål. Du kan altid forvente en professionel og ærlig rådgivning.

Du kan kontakte os på 3 måder. Du kan enten vælge at ringe til os på 70 200 049. Du kan også vælge at skrive en mail til os på info@elvvs.dk. Sidst men ikke mindst, kan du altid fange os i chat-funktionen på shoppen indenfor vores åbningstider.

Et øjeblik...