Batterier

Hos ELVVS har vi et stort udvalg af batterier. Se blandt andet vores Lithiumbatterier, Batterier til gulvvarme, Fotobatterier, 6-volts batterier, 9-volts batterier, Knapbatterier og en masse Andre batterier.

 
Vores mest populære
Gode tilbud i Batterier
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af batterier

Vi forhandler forskellige udgaver af batteri alt efter, hvad du leder efter. Er det f.eks. batterier til dit ur, armaturer, gulvvarme, fotoapparat mm. Uanset, hvilket batteri du vælger, vil du være glad for vores utrolige gode priser.

Batterier til alt

Vi er alle afhængige af batterier, hvad enten vi vil indrømme det eller ej. Mange vil føle at det er batterierne, som holder vores verden oppe. Et godt batteri spiller har stor effekt på din hverdag, selv uden du ved det. Hvis der ikke er strøm på batteriet kan det hurtigt blive en lang dag. Vi bruger det i alt fra lommelygter, telefoner og armbåndsure. Det er ikke en sjov situation, hvis du er på telttur og din lommelygte går ud når du er ved at slå dit telt op. Dertil er det heller ikke optimalt, hvis dit ur gik i stå midt under en løbetur.

Batterier til fornuftige priser

Hos ELVVS holder vi dine apparater i gang så lang tid, som muligt. Alle vores batterier er i ekstrem god kvalitet med maksimal holdbarhed. På den måde kan du få et stort sortiment af gode batterier til fordelagtige priser.

Holdbare genopladelige batterier

Det er ikke alle batterier, der skal udskiftes. Nogle batterier er nemlig genopladelige. På den måde skal du ikke tænke over, hvornår det er tid til nye batterier. Du behøver heller ikke at finde et sted, hvor du kan skille dig af med dem. Med genopladelige batterier kan du holde dig selvforsynende med strøm. Udover genopladelige batterier har vi også Lithiumbatterier og Batterier til gulvvarme. Se vores udvalg af batterier til brug både professionelt og til hverdagsbrug.