Hvad siger kunderne?

Batterier hos ELVVS

En normal batteri celler er opbygget af en positiv og en negativ elektrode. De to elektroder er forbundet af en ekstern strømkreds af metal, som f.eks. en kobbertråd og virker som leder af strømmen til elektroderne. Batterispændingen afhænger af stoffets kemiske egenskaber. Batterier fås i mange forskellige former som f.eks. runde, firkantede og knapceller, så de kan passe ind i alle produkter, der er batteridrevet. Normalt vil batterier inddeles i to kategorierne genopladelige batterier og engangsbatterier. Den type batterier, som anvendes i de fleste hjem er husholdningsbatterierne og findes i blandt andet radioer, båndoptagere, kameraer og lommelygter.

Alkaline batterier

Hos ELVVS har vi et bredt sortiment af Alkaline batterier og Alkaline minibatterier med en høj ydeevne. Vores batterier er langtidsholdbare og afgiver mere end en normale batterier. Deres energitæthed er høj og er ikke et batteri, der sluger strøm. Mange batterier går ud når temperaturen bliver for lav, men vores Alkaline batterier kan holde selv i et koldt klima og kan tilmed holde 4-6 gange længere end brunstensbatterier.

Speciel- og Genopladelige batterier

Vi har et stort udvalg af Genopladelige batterier og Special batterier, som kan hjælpe dig i hverdagen. Du kan undgå spild af ressourcer ved at købe genopladelige batterier. På den måde vil du også kunne spare penge i længden fordi du ikke skal købe nye batterier, når de er løbet tør for strøm, men derimod oplade dem og genbruge dem. Du kan på den måde også hjælpe til at skåne miljøet, når du lader dem.

Genopladelige batterier

Hos ELVVS kan du finde genopladelige batterier i alle størrelser og typer. Du kan spare meget tid og økonomi på at købe genopladelige batterier. Mange batterier mister ydeevne og kapacitet, hvis de oplades før de er afladet, men med genopladelige batterier, kan du oplade dem når du har lyst uden at det forringer deres ydeevne.

Fordele ved genopladelige batterier

Batterier, der kan genoplades kan bruges op til 1000 gange mere før de skal udskiftes. Dette er bedre for din økonomi og for miljøet. Det kan spare samfundet penge, ved at producere genanvendelige batterier, da der ikke skal produceres samme mængde af batterier. Det er derfor en stor fordel for miljøet, hvis der i stedet fremstilles batterier, der kan lades op. 

Ydeevne på vores batterier

For at forstå fordelen ved batterier, der kan genoplades skal du vide noget om deres ydeevne og kapacitet. Ydeevnen er mængden af strøm, som batteriet har og den som kan genoplades. Kapaciteten handler om den mængde af strøm, som der er frigjort i batteriet og som vil frafalde i dens levetid. Et frisk genopladeligt batteri bør kunne oplades til 100%, hvor et gammelt batteri vil tabe ydeevne med tiden. Som tommelfingerregel kan du bruge de genopladelige batterier ca. 1000 gange, før kapaciteten bliver for lav, og de skal kasseres. Er dine batterier opbrugt og skal smides ud, bør du huske at det er miljøfarligt affald, der indeholder kviksølv, bly og mange andre skadende stoffer. Derfor skal de opbevares særskilt og afleveres et særligt sted, hvor de ikke kan gøre skade i naturen.

Knapcellebatterier

I vores sortiment kan du finde et stort udvalg af Knapcellebatterier og Knapcellebatterier til høreapparater, som har en ekstrem ydeevne. Der er et stort marked for elektronik til miniature apparater og derfor kan du finde et bredt sortiment af disse hos os.

 

Et øjeblik...