Hvad siger kunderne?

Hvorfor vælge et lithium batteri

Der er i de senere år kommet ekstrem fokus på bæredygtighed. Derfor er folk også begyndt at gå op i, hvilket indhold der er i batterierne, herunder hvilken kemi, der anvendes. Denne form for batteri kan udholde ekstrem lave temperaturer modsat mange lignende, der går ud når batteriet bliver nedkølet. Nogle af disse Lithium batterier kan gå helt ned til -40 grader. Der er derfor også mange, som bruger denne type batteri til udendørs elektronik, der kræver et stabilt batteri alle tider på året.

Lithiumbatterier er langtidsholdbare

Et batteri på lithium kræver ikke meget vedligeholdelse. Denne form for batterier indeholder elektrolytter, som er under et stort tryk. Der ligger derfor en risiko i at batteriet kan kortslutte, ved for hurtig opladning. Derfor er det udstyret med et sikkerhedskredsløb, som vil forhindre dette i at finde sted. Lithium batterier er også kendt for deres ekstreme holdbarhed. Nogle kan endda holde i op til 10 år.

Her kan du bruge lithium batterier

Du kan anvende Lithium batterier til næsten alt elektronik. Mange anvender dem til eksempelvis alarmsystemer eller varmestyring. Det er især fordi de, som nævnt tidligere er yderst holdbare også under lave temperaturer

 

Et øjeblik...