Andre batterier

Kategorier
Mest Solgte i Andre batterier
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Billige batterier

Hos ELVVS finder du et stort udvalg af batterier til stort set alle former for elektronik. Vi har blandt andet et stort udvalg af 6-volts baterier, 9-volts batterier, Knapbatterier og Diverse batterier. Mange af vores batterier er fra det anerkendte mærke Duracell, der har sin kendte kanin som logo. Vi har mange forskellige typer, størrelser og holdbarheds batterier.

Stort udvalg af batterier

Se vores udvalg af special batterier og lithium batterier, der kan gøre din gulvvarmestyring og dit fotoapparat selvkørende. Et andet af vores batterier er knapcelle batteriet, der anvendes til mange elektroniske apparater som blandt andet: høreapparater, elektronisk legetøj, ure, røgalarmer og meget mere. Hos ELVVS er du altid sikker på at kunne finde et batteri, der passer til dit behov.

Mål dit batteri på diameteren

Skal du udskifte dit knapbatteri, men er i tvivl om, hvilket nummer dit batteri har, så kan du se på diameteren. Det er nemlig ofte denne som angiver, modelnummeret. Eksempelvis hedder et af batterierne Duracell DL 2450, fordi diameteren på batteriet er 24,5 mm. På den måde kan du lettere danne dig et samlet overblik over, hvilke batterier, der passer til dine elektroniske apparater. Det, som alle batterierne hos ELVVS har tilfælles er at de er ekstremt holdbare og har en god ydeevne.

 

 

Et øjeblik...