Hvad siger kunderne?

Skift dine savklinger

Det er især nedstrygere og bajonetsave, som skal skære i metal, der hurtigt skal have nye klinger. Men det er også almindelige save, der anvendes til blandt andet træ, der skal skiftes jævnligt. Jo oftere klingerne anvendes jo hurtigere bliver de slidt op og skal skiftes. Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af billige savklinger og savblade i mange forskellige varianter, så vi er sikker på at du altid kan finde noget du kan bruge.

Savklinger i forskellige finhedsgrader

Der findes mange forskellige save og derfor kræver det et stort udvalg af forskellige klinger og skiver. Hos ELVVS har vi mange forskellige klinger og save i forskellige finhedsgrader og materialer. Gør dig selv en tjeneste og skift dine gamle og slidte klinger ud så snart de begynder at vise svaghedstegn. Vi har klinger i topkvalitet til lave priser. På den måde kan du kan gøre dit arbejde uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Klinger til bajonet og stiksav

Klingen på en bajonetsav og en stiksav kører frem og tilbage. Bajonetsaven er til det grove arbejde, hvor stiksaven kan bruges til det lidt finere arbejde. Rundsaven saver hurtigt som regel med en almindelig savklinge. Den er god til det grove arbejde. Jo flere tænder en savklinge har og jo finere tænder den har jo flottere og mere præcise snit kan den lave. Men en savklinge kan begynde at flosse, hvis den er ved at være brugt. Derfor har vi gjort det nemt for dig at samle finde dem.

 

Et øjeblik...