Hvad siger kunderne?

Sømpistoler i alle størrelser

Store sømpistoler anvendes ofte til gulve, hvor de små, der ofte kaldes dykker- og hæftepistoler, anvendes til loft, lister m.m. Uanset hvilken slags pistol du skal bruge, har vi det tilbehør, du skal bruge. Er du i tvivl om, hvilket værktøj du skal bruge, så hjælper vi dig naturligvis også gerne så du kan finde det helt rigtige værktøj.

Kompressorer

Hos ELVVS finder du også et stort udvalg af kompressorer i god kvalitet.Vi har både oliefri kompressorer og oliesmurte kompressorer. Modellerne er lette at transportere. Du finder her robuste og kraftige modeller, der samtidig er støjsvage.

Kompressorer og generatorer

Med en kompressor og en generator har du alt det strøm og trykluft du skal bruge, uanset hvor du befinder dig i værkstedet og huset. Begge dele er uundværlige, om du er en professionel håndværker eller en handyman.

Når man taler om trykluft, er der mange der tænker på et mekanikerværksted, men det kan bruges til meget mere. Med en sømpistol bliver det let at opsætte træ- eller listelofter. Alt du skal gøre er at holde hvert enkelt bræt op og sætte det fast med en to-tre velplacerede søm fra sømpistolen. Du skal sørge for at brættet er placeret korrekt før du sømmer efter.

Trykluft til værkstedet

Du kan bruge trykluft til hjemmet og til dit værksted. Du kan eksempelvis anvende det når du har fået flade dæk eller pumpe fodbolden op igen. Kan du lide at fikse ting i dit værksted kan du få vinkelslibere, boremaskiner og malerudstyr til trykluft maskiner.

Vælg den rigtige kompressor

Når du skal købe en kompressor, skal du sørge for, at vælge en, som kan levere et højt nok lufttryk til det formål du skal bruge det til. Det handler om at vide, hvor meget lufttryk de forskellige luftværktøjer skal bruge. Dertil bør du også tage hensyn til om kompressoren skal kunne trække flere stykker trykluftværktøj på en gang. Skal du f.eks. bruge det til et mekanikerværksted, hvor flere skal bruge det på samme tid er det vigtigt at lufttrykket forbliver det samme selvom alle bruger det på samme tid. På alle kompressorer er der angivet, det maksimale tryk, som kompressoren kan levere.

 
Et øjeblik...