Hvad siger kunderne?

Rørværktøj

Køb de produkter, du skal bruge, her hos ELVVS og få noget lækkert effektivt rørværktøj med hjem. Glæd dig til at tage dit værktøj i brug med den gode kvalitet og de fordelagtige priser, som vi køre med. F.eks. kan Loddeværktøj bruges til mange forskellige typer af projekter, så du får ikke kun engangs værktøj, men noget du kan bruge i lang tid og til meget andet.

Loddeværktøj til rørarbejde

Et loddeværktøj er ideelt til at sammensmelte forskellige komponenter, der normalt ikke vil sammen. Hos ELVVS har vi samlet en række forskellige typer loddeværktøj, som alle håndværktøjere vil have gavn af uanset om de er professionelle håndværkere eller handymen på hobbyplan. Se derfor vores store sortiment af Blæselamper, Elektriske loddekolber, Gasslanger, Loddebolte, Loddekolber på gas, Rensebørster, Sølvloddetin og meget mere.

Gevindværktøj til rørarbejde

Det kan være svært selv for en garvet håndværker at arbejde med gevind. Derfor har vi samlet et sortiment af værktøj, som kan hjælpe dig på vej med din opgave. For at gøre det let for sig selv at arbejde med skæring af gevind, er det en god ide at anskaffe sig noget ordentligt værktøj. Få gode resultater med vores Gevindskærer, Elektriske kluppe, Gevindbakker, Gevindklippe bakker, Håndkluppe, Skærebakker, Skærehoveder, Skæremidler, Spiraltappe, Spånbrydertappe, Vindejern mm. Disse værktøjer er uundværlige, når man skal arbejde med gevind. Vælg dit værktøj med omhu og køb det til fornuftige priser her hos ELVVS.

Bukkeværktøj til rørarbejde

En stor del af at arbejde med rør er ikke kun at skære dem. Det er ligeså meget at kunne bukke dem. Rør skal passe til der, hvor de skal sidde og det kan være svært på snævre steder, hvor pladsen er træng. Derfor har vi hos ELVVS en række værktøjer, som kan hjælpe dig med at forme de før, som du arbejder med. Vi har et stort udvalg af 1-håndsbukkere, 2-håndsbukkere, Bukkefjedre, Eldrevne rørbukkere, Hydrauliske Rørbukkere mm.

Nøgler & tænger

Hvad enten det er rør eller vandlåse du arbejder med og har brug for værktøj til, så har vi samlet Nøgler til vandlåse og bundventiler, Radiatornøgler, Skiftenøgler, Vandpumpe tænger og meget andet, som kan hjælpe dig med at udføre dit arbejde til perfektion.

Afgratere & kalibrering

Skal du skære i rør af forskellige materiale som plastik, rustfrit, stål eller kobber, så kan du med fordel bruge Afgratere, Kalibrerings værktøj eller Rørfræsere.

Rørskære & Sakse

Hos ELVVS finder du meget udstyr til rørskære. Se blandt andet vores Gevindbakker, Klinger, Kæderørsklippere, Løse blade, Minirørsskærer, Plastsakse, Rørskærer og Skærehjul mm. Vores rørskære og tilhørende værktøj er i høj kvalitet og moderne designs. Skal du ændre dimensionerne på et rør, så har vi med garanti en saks eller en skære, du kan bruge uanset om du det er rustfri, plast, jern eller andre materialer. Hos ELVVS kan vi tilbyde sakse til alskens formål.

Vejledning af rørværktøj

Vores personale er enten uddannet eller har mange års erfaring indenfor byggebranchen, så har du spørgsmål til vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på frishop.dk.

 

 

Et øjeblik...