Håndværktøj

Hos Elvvs har vi alle en baggrund som enten gør-det-selv folk eller professionelle fagfolk, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er, med det rigtige håndværktøj i en kvalitet, der holder i mange år.

 

Hvad siger kunderne?

Bredt sortiment af håndværktøj

Vi har valgt at køre med et meget bredt sortiment af håndværktøj, så du med stor sandsynlighed kan få alt det du står og mangler, når du handler her hos os.

Vi bestræber os på at være de billigste. Skulle du mod forventning finde et tilsvarende stykke håndværktøj et andet sted, tilbyder vi prismatch med en yderligere 5% rabat. Så er du sikker på, at det altid er billigst at handle håndværktøj hos Elvvs.

Håndværktøj med prismatch

Vi har et bredt sortiment inden for håndværktøj, som vi har valgt at føre prismatch på, så vi er sikre på du altid kan finde noget. Om du kan bruge til dit arbejde eller gør det selv projekt, vil vi med garanti have noget du kan bruge. I vores sortiment finder du blandt andet, rør tænger, umbraconøgler, knibtænger, bidetænger, præcisionsvinkler, sømudtrækkere og meget mere.

Håndværktøj af kvalitet

Når du køber værktøj fra ELVVS får du topkvalitet for dine penge. I sortimentet vil du finde kvalitets håndværktøj fra anerkendte producenter som : Bahco, Fiskars mm. Er du interesseret i god kvalitet til fordelagtige priser er du havnet det rigtige sted. Vi køre med prismatch på hoveddelen af vores produkter, så du altid kan få en god handel hos os.

Håndværktøj du let kan bruge

Er dit nye projekt at få hængt de lamper op, som du længe har kigget dig blind på, så har vi mange skruetrækkersæt, du kan skifte batteriet ud på. Få også styr på dine umbraconøgler, med et umbraconøglesæt. På den måde vil du aldrig bruge lang tid på at skulle organisere din værktøjskasse.

Håndværktøj til alle typer arbejde

Alle hjem burde have et stort udvalg af håndværktøj, som kan hjælpe med de forskellige typer af opgaver, som ofte skal udføres. Man står ofte og skal bruge noget bestemt værktøj før man ved at man mangler det.

Det kan f.eks. være at hænge billeder op, sætte hylder op eller reparere noget helt tredje. Alle vores medarbejdere er udlærte fagfolk, der har let ved at forstå dine problemer og kan guide dig ude af dem når som helst.

Et øjeblik...