Hvad siger kunderne?

Pottemagneter

En pottemagnet er en magnet i en stålpotte. Potten forstærker tiltrækningskraften, når der er fuld kontakt mellem pottemagneten og metaloverfladen. Magnetfeltet bliver forstærket når stålpotten fører magnetfeltet i samme retning. Alle vores pottemagneter er produceret af anerkendte producenter i branchen, herunder Eclipse. Pottemagneter har en ekstrem holdbarhed og er meget stærke. Har du ikke brug for en kraftig magnet, men i stedet en lille magnet, til at lime på en flade, kan du overveje en selvklæbende.

Svejsemagneter

Hos ELVVS kan du finde et stort udvalg af svejsemagneter i mange forskellige størrelser og egenskaber. Vores svejsemagneter kan anvendes til både professionel brug og til brug i hjemmet. Alle magneter har en forskellig trækkraft og derfor kan du finde magneter med mange forskellige funktioner. I vores sortiment finder du svejsemagneter til brug i situationer med begrænset plads.

Inspektionsspejle

I vores sortiment kan du finde praktiske spejle til inspektion. Mange af vores inspektionsspejle er et spejl for enden af en teleskopstang. På nogle af vores inspektionsspejle kan du ved at trække stangen helt ud, tænde LED lys. Mange af vores spejle kan du dreje i den vinkel, som du har behov for i forbindelse med dit arbejde. Du kan tage spejlet af teleskopstangen, når du er færdig med at bruge det. Det er et redskab, som er perfekt til brug på steder, med begrænset plads og hvor de er svært at komme ind.

Brug for hjælp?

Har du brug for råd og vejledning til at finde frem til den magnet, som passer bedst til dit forbrug? Du kan altid kontakte vores kundeservice, som består af erhvervsfolk med mange års erfaring. Derfor er vi meget garvede i vores branche og kan vejlede dig til det rette køb. Vi har også prismatch på alle vores produkter. Dette betyder at du kan få produktet til den billigste pris, som du har set.

Et øjeblik...