Hvad siger kunderne?

Gevindskære til metalbearbejdning

Det kan være svært for selv den bedste at arbejde med et gevind. Derfor har vi hos ELVVS samlet en række værktøj, der kan hjælpe dig godt på vej. Gevindskæring kan være let, men det kræver det rigtig udstyr. Få gode resultater med vores gevindskærer, gevindbakker, håndtappe, spiraltappe og spånbryder tappe! Disse er uundværlige når man står overfor at skulle skære gevind. Du skal vælge dit værktøj med omhu og derfor har vi et stort sortiment, så vi er sikre på at kunne hjælpe dig.

Holdeværktøj til metalbearbejdning

Når man skal skære Gevindskæring handler det på visse parametre om materiale, belægning og geometri på det pågældende stykke værktøj. Men det er ligeså stor en del at kunne holde på gevindet. Derfor har vi også spændetænger i vores sortiment, der er udstyret med et Grip-on med selvnivellerende trykflader, som gør det lettere at få et hold på gevindet.

Fræsere til metalbearbejdning

I vores shop kan du finde fræse til metal. Vores store udvalg af fræsere, gør det let for dig at finde det perfekte værktøj til din opgave. Du kan derfor trygt bestille dine nye fræsere her. Vi anbefaler at du tænker over, hvilken type opgave, du skal bruge fræserne til før du anskaffer dig dem. Vi har f.eks. både hårdmetal radiusfræsere og roterende file alt efter, hvad du ønsker til din opgave. På den måde får du udstyr, der er skræddersyet til opgaven du arbejder på.

Vejledning til metalbearbejdning

Skulle du mod alt forventning ikke finde, det du skulle bruge, er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice og fortælle os om dit behov, samt typen af opgave, du skal anvende værktøjet til. På den måde kan vores kundeservice vejlede dig efter bedste evne, så du opnår det perfekte match mellem værktøj og arbejde.

 

 

Et øjeblik...