Produkter
Model
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Philips Hue pærer, spot mm.

Philips Hue er et ideelt valg til dig, der ønsker god kvalitet samt smart og anderledes belysning. Du kan vælge imellem flere forskellige slags pakker med forskelligt udstyr. Uanset om du blot har brug for et par LED pærer eller et Philips Hue startsæt med flere dele, så kan du finde det her på Elvvs.dk.

Produkter
stk.
eu plug home smart hue philips
Philips Hue Smart home plug EU Varenr.: H54647 333,00 DKK pr. stk.
stk.
pære n i ambiance color and white e27 a60 10w hue philips
Philips Hue 10w A60 E27 White and Color Ambiance i Én pære Varenr.: 929001257303 486,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
eu bridge hue philips
Philips HUE Bridge EU Varenr.: H34392 430,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af Philips Hue på Elvvs.dk

På Elvvs.dk kan du finde et stort udvalg af Philips Hue hvad enten det er pærer, spots eller tilbehør til eksisterende udstyr fra Philips Hue.

Der findes meget forskelligt slags tilbehør til Philips Hue, og du kan altid starte med et simpelt sæt, hvis du kun har brug for at kunne styre lyset i ét rum i din bolig. Hvis du senere får behov for det, kan du altid udvide med tilbehør.

Philips Hue startsæt

Er du kommet frem til, at en Philips Hue er den rigtige løsning for dig, men ved du endnu ikke, hvor du skal begynde?

Så er det måske et Philip Hue startsæt, du skal have fat i.

På Elvvs.dk kan du få et Philips Hue startsæt, der sikrer dig, at du kommer godt i gang med din nye belysning. Desuden har vi et væld af Philips Hue pærer, Philips Hue spots og Philips Hue lightstrips. Alt hvad du har brug for til din Philips Hue. Når du køber din Philips Hue, skal du blot have en Philips Hue Bridge, og så har du ellers mulighed for at tilføje 50 pærer til din Bridge. Du kan styre den via din app på telefonen, men være opmærksom på, at kontakten skal være tændt.

Lækkert design

Philips Hue er ikke bare en smart løsning til dit hjem, når du gerne vil have det allerbedste. Det er tilmed en løsning, som har et meget lækkert design - og derfor vil det gøre sig godt i alle rum, hvor du ønsker en moderne og stilfuld løsning. Uanset om dit hjem er præget af et minimalistisk look, eller om du i højere grad er til nips og flydersofaer, kan du med fordel benytte dig af Philips Hue, der netop i sit design og udtryk passer til langt de fleste hjem.

En verden af muligheder

Med Philips Hue får du en verden af muligheder. Det er personlig og ikke mindst trådløs belysning. Vi har alt, hvad du skal bruge for at komme i gang. Eksempelvis kan vi på Elvvs.dk tilbyde dig et startsæt med 3 stk. 9,5w E27 LED-pærer, bridge og lysdæmper. Med denne installation kan du betjene lyset fra overalt i verden, så længe du har adgang til en internetforbindelse. For eksempel kan du automatisere belysningen, når du er på ferie, hvilket vil sikre dig mod ubudne gæster, fordi det vil se ud som om, at du er hjemme.

Et væld af funktioner og oplevelser med Philips Hue

Philips Hue giver dig ikke blot smart belysning. Som nævnt kan du betjene dit Philips Hue lys trådløst og gøre belysningen automatisk, så du f.eks. kan have lys i din bolig for at simulere, at du er hjemme, så du undgår ubudne gæster.

Du har desuden mulighed for at slukke alt lys i din bolig med et enkelt klik, og du kan tilmed få lys i flere forskellige farver og nuancer. Men ud over alt dette, har du også mulighed for at synkronisere dit lys med den musik du lytter til, film og endda spil. På den måde optimerer du din musik-, spil- eller filmoplevelse, og du får hele tiden den rette stemning i dit hjem, uanset om du lytter til beroligende musik en søndag morgen, eller ser en actionfilm en fredag aften. Alt efter hvordan du vælger at styre din Philips Hue, har du adgang til ovenstående forskellige funktioner.

Flere forskellige former for belysning

Med en Philips Hue pære kan du vælge forskellige former for belysning. Der er f.eks. Philips Hue White, Philips Hue White Ambiance og Philips Hue Color and White Ambiance. Med disse forskellige belysningstyper har du mulighed for alt fra dæmpning af lyset til ændring af lysets farver.

Philips Hue White er den mest simple belysningsform, hvor du kan dæmpe og styre lyset med din app. Philips Hue White Ambiance giver dig mulighed for at ændre farvetemperaturen på lyset. På den måde kan du skabe et mere hyggeligt og varmt lys. Philips Hue Color and White Ambiance giver dig førnævnte muligheder, men ud over dette får du også mulighed for at ændre på lysets farver. Du får dermed mulighed for at skabe præcis den stemning, du har lyst til. Uanset hvilket behov du har, er det muligt at finde en løsning, der passer bedst til din bolig.

Bluetooth eller Bridge

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have fat i en Philips Hue, så skal du tage stilling til, hvilken styreform du vil vælge. Du har nemlig både mulighed for at styre din Philips Hue med Bluetooth og med Bridge. Vælger du Bluetooth, kan du styre din belysning, så længe du er inden for Bluetooth rækkevidde.

Med en Bridge får du adgang til flere funktioner, f.eks. giver det dig muligheden for at styre din belysning, når du ikke er hjemme. Inden du vælger styresystem, skal du altså tage højde for, hvilke funktioner du har brug for, så du får mest muligt ud af din Philips Hue. Du har dog altid mulighed for at købe tilbehør til din Philips Hue, hvis du pludselig oplever et øget behov for at styre dit lys i din bolig.

Lys til alle lejligheder

På Elvvs.dk har vi Philips Hue til alle lejligheder og huse. Uanset om du har brug for et startsæt eller en større installation, kan vi være dig behjælpelig. Måske ønsker du Philips Hue i andre farver end den konservative hvide.

Med et Color Ambience startsæt kan du sætte lidt kulør på tilværelsen eller måske børneværelset, hvor du selv kan bestemme tonen på farven og skrue op eller ned efter dine egne behov. Hvis du ønsker at anvende en pære til både farvet og hvidt lys, er det også muligt - og det åbner op for en lang række spændende anvendelsesmuligheder.

Intelligent belysning

Med Philips Hue får du mere end bare lys. Det er det perfekte valg, hvis du er til hyggelig og stemningsfyldt belysning, da Philips Hue giver dig mulighed for at skabe præcis den stemning, du ønsker. Om det er rart og behageligt arbejdslys eller en hyggelig og afdæmpet belysning, så klarer Philips Hue nemt det hele. Der er flere måder, som du kan styre din Philips Hue belysning på f.eks. med Bluetooth eller med en Bridge. Det er helt op til dig.

Med en Bridge får du dog adgang til flere funktioner, da denne skaber forbindelse fra din Hue app, som du har på telefonen, til de LED pærer, der er i din bolig. Som nævnt kan du få et Philips Hue startsæt som indeholder en Bridge og LED pærer, hvis du har besluttet dig for, at det er den rigtige løsning for dig.

Belysning når du har behov for det

Har du en garage, en kælder eller et andet rum, hvor du ikke opholder dig længe ad gangen, men stadig har brug for en lyskilde? Så kan en Philips hue bevægelsessensor være en god løsning for dig. Med en sensor bliver dine bevægelser registreret, hvorefter lyset tændes. Når der ikke er bevægelse længere, slukker sensoren. Det er smart, hvis du ikke vil risikere at glemme at slukke lyset i kælderen, hvor du måske ikke kommer så tit. Det kan også være praktisk på et badeværelse, hvor man ofte blot har behov for lys kort tid ad gangen.

Philips Hue til udendørs brug

Philips Hue belysning findes ikke kun til indendørs brug. Vil du gerne have lys i din have eller f.eks. ved hoveddøren, så er dette også en mulighed. Du har blandt andet mulighed for at få en sensor, som du kan montere udenfor.

Den tænder, når du går forbi den, og den registrerer din bevægelse. Det er derfor en smart løsning til dig, der kommer sent hjem om aftenen, og har brug for lys ved hoveddøren, så du kan låse døren op uden for meget besvær. Den er også ideel som lyskilde ved din terrasse eller havedør, eller hvor end du har brug for udendørs belysning.

Få Philips Hue bragt til hoveddøren

Philips Hue er fremtidens lys. Og en af de smarte features ved netop denne form for belysning er, at du får adgang til en verden af måder at anvende det på. Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan med en Philips Hue.

Du kan hele tiden udbygge systemet, eller du kan nøjes med at anvende det i et enkelt rum. Det er helt op til dig. Vi skal på Elvvs.dk nok sørge for at sende det hjem til dig, så du hurtigt og enkelt kan få glæde af en fantastisk lyskilde.

Køb din Philips Hue på Elvvs.dk

Du kan trygt og nemt købe dit Philips Hue udstyr her på Elvvs.dk. Her er du sikker på at finde lige præcis det, du skal brug til en god pris. Vi er naturligvis behjælpelige, hvis du har brug for råd og vejledning angående dit køb både før og efter.

Et øjeblik...