Hvad siger kunderne?

Få en smart løsning med LED pærer

Ikke blot er en løsning med LED pærer smart. Når du handler hos Elvvs.dk.dk, er du også sikker på at få en vare, som er af meget høj kvalitet. Tænk blot på, hvor afhængig du er af lys. Specielt her i Danmark, hvor der størstedelen af året er mange mørke timer. Så er det blot endnu mere vigtigt, at du altid sørger for at få dig en løsning, hvor kvaliteten er i højsædet. Det vil i sidste ende både spare dig for penge og miljøet for en unødig belastning. For en LED pære bliver bare ved med at lyse og lyse og lyse.

LED pærer fås i mange udgaver

LED pærer er en smart og innovativ løsning som lyskilde. Og hvis du tror, at du kun kan anvende LED pærer bestemte steder i dit hjem, har vi en behagelig overraskelse til dig. Se blot her, hvad vi blandt andet kan tilbyde:

Det betyder, at du kan finde LED pærer til snart sagt ethvert behov. Uanset om du bor i en mindre bolig, et stort hus, eller du ønsker at udstyre din virksomhed med den bedste lyskilde, kan du finde, hvad du har brug for lige her. I øvrigt skal du heller ikke være så nervøs for, om LED pæren går i stykker. Disse pærer er meget modstandsdygtige og slet ikke så skrøbelige som almindelige pærer og i særdeleshed lysstofrør.

LED lysstofrør

Har du et traditionelt lysstofrør, bør du overveje at udskifte det med et LED lysstofrør. Det har en længere levetid og det er mere energibesparende. Med et LED lysstofrør får du også et mere konstant lys. Det blinker således ikke, når du slukker eller tænder det. En af de største fordele ved at skifte dit konventionelle lysstofrør med et LED lysstofrør, er den besparelse du kan opnå.

Du kan forvente at halvere dit elforbrug, hvilket er fordelagtigt, hvis du f.eks. har et stort lokale, som skal lyses op. Når du skal købe et LED lysstofrør, skal du være opmærksom på længden på dit nuværende lysstofrør samt hvilken sokkel, der er på.

Dæmpbar LED pære

Det kan være praktisk at have en dæmpbar lyskilde, så du altid kan tilpasse belysningen til din situation. Hvis du har en lysdæmper, kan du sagtens få en LED pære, der passer dertil. Her hos Elvvs.dk har vi et stort udvalg af dæmpbare LED pærer fra kendte mærker såsom Philips, Osram mm.. Vi har både spots og led pære E27 og mange flere modeller. Du kan også få lysdæmpningssæt, hvor du får en pære samt en enhed hvormed, du kan styre dit lys.

LED halogenrør

Et halogenrør anvendes ofte i arbejdslamper og projektører. De har en høj lysstyrke, hvilket naturligvis betyder, at de også bruger en masse strøm. Ved at skifte fra konventionelt halogenrør til et LED halogenrør, er der op til 90 % at spare på energiregningen. Derudover har LED halogenrøret også en længere levetid, og du vil opleve, at der går lang tid, før det skal udskiftes. Halogenrør sidder for det meste i lamper med en RS7 sokkel.

Har du en væglampe eller en uplight gulvlampe, kan det meget vel være, at det er en RS7 sokkel. Du kan få mange forskellige halogenrør her hos Elvvs.dk. Halogenrør fås blandt andet i en dæmpbar version. De fås desuden med mange forskellige lysstyrker, så det er helt sikkert muligt for dig at finde et halogenrør her hos Elvvs.dk.

LED linestrarør

Et linestrarør er praktisk at have i køkkenet eller badeværelset, eller hvor end du ønsker at have en ensartet lyskilde. Hvis du udskifter din konventionelle linestrarør med et LED linestrarør, er der masser af energi, og dermed også penge at spare.

Linestrarør fås i forskellige modeller. De fås blandt andet med både et eller to sokler. Skal du have et linestrarør med en sokkel skal du kigge efter navnet S14d. Er det derimod et linestrarør med 2 sokler, skal du kigge efter navnet S14s. Derudover kan du vælge mellem forskellige lysstyrker, alt efter hvad du har behov for. LED linestrarør fås også som dæmpbare, så du har mulighed for at tilpasset lyset til dine behov.

Her hos Elvvs.dk har vi et godt udvalg af linestrarør fra forskellige mærker. Uanset hvilket du vælger, er du sikker på god kvalitet.

LED Spots

Er du på udkig efter en erstatning for den traditionelle lampe? Så kan det være, at du skal prøve med spots. Som de fleste andre lyskilder fås spots også som LED. Du kan både få spots som er dæmpbare og ikke dæmpbare. LED spot er en energibesparende og holdbar lyskilde, som har en lang levetid. Du kan dermed spare penge, ved at bruge LED spots. LED spots fås både til indendørs og udendørs brug. Det betyder, at du kan have spots i f.eks. din garage, hvilket kan være meget praktisk, da du har mulighed for at justere dine spots, så de lyser i den retning, du har brug for.

Det kan også være, at du har et stort klædeskab, hvor belysning kan være praktisk. Uanset hvilket spotlys du leder efter, kan du helt sikkert finde det i vores store udvalg. Tjek vores sortiment ud, og spørg endelig, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Downlight spots

Downlight spots går også under navnet indbyggede spots, hvoraf nogle af de mest populære er GU10 LED. Disse spots fås som LED spots i forskellige størrelser, og du kan både få dem som dæmpbare og ikke dæmpbare. Skal du have spots i loftet, skal du finde ud af, hvor mange spots du skal have installeret, så du får en god belysning. Spots kan både installeres i dit private hjem, men er også ideelle at have i f.eks. en butik eller en udstilling, hvor de kan bruges til punktbelysning til at fremhæve bestemte produkter eller udstillingsobjekter.

Stjernehimmel

Drømmer du om at ligge under en stjernehimmel hver aften? Så kan denne drøm gå i opfyldelse med en stjernehimmel skabt af spotlys. Det kan være hyggeligt at have det i soveværelset, i entreen eller endda udendørs, hvis du har mulighed for dette. Det kan være med til at skabe en ekstra god og rar stemning i dit hjem. Især om aftenen eller om natten, kan det være rart med lys, der ikke er for kraftigt.

Her er en stjernehimmel et godt valg. Mulighederne er mange, når der er tale om spots. Hos Elvvs.dk har vi forskellige spots og tilbehør, så du kan skabe din helt egen stjernehimmel.

Hvilken type LED pære skal jeg vælge?

Som du kan se, er der nærmest uanede muligheder, når det kommer til LED pærer. Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal vælge. F.eks. skal du tage stilling til:

  • Om LED pæren skal være dæmpbar eller ikke dæmpbar
  • Om du har brug for en enkelt LED pære eller en pakke med flere styks i
  • Om det skal være en traditionel pære eller et lysrør
  • Om det skal være et spotlys
  • Hvilken type af pære, der passer ind i din nuværende lampe
  • Farven på lyset og eventuelt pærens design

Som nævnt er standardpæren en E27, og hvis du har en E27 glødepære, kan en E27 LED sagtens bruges. Så et skift fra glødepære til LED, er altså ikke noget, der vil komme til at volde dig store problemer. Det vil derimod give dig en masse fordele, hvis du skifter fra glødepære til LED pære.

Find den pære, der passer til dit behov

Når du skal have en ny LED pære, skal du huske at købe en, der passer til din lampe, eller hvor du nu skal indsætte din LED pære. Har du spotlys, kan det nemt tænkes, at det er en LED pærer med en G4 sokkel, som du har brug for.

En G4 LED pære bruges også ofte i indbygningsspots, hvis du f.eks. har et møbel med spots. Det kan også være, at det er den mere standard LED pærer, du har brug for. Denne er med en E27 fatning, og kan ofte erstatte en traditionel glødepære.

LED pærer med lækkert design

Selvom LED pæren er det fornuftige valg sammenlignet med en glødepære, så betyder det ikke, at det er et kedeligt valg. Med en LED pære kan du sagtens skabe den hyggelige stemning, som du måske forbinder med glødepærer.

Du kan nemlig få LED pærer med en glødetråd, så den til forveksling ligner en traditionel glødepære. Disse er meget dekorative i sig selv, og skaber et hyggeligt lys. Så er du til den lidt mere retro og gammeldags stil, så er der også LED pærer til dig. Tag et kig i vores brede sortiment, og find den pære, der passer til dine behov.

Fra glødepærer til LED pærer

Hvis du gerne vil skifte dine glødepærer ud med en LED pærer, så er det slet ikke noget problem. Vores store udvalg af forskellige LED pærer sikrer dig, at du nok skal finde en, der passer til dit behov. Skal du f.eks. skifte din E27 glødepære ud, kan du købe en E27 LED, som passer perfekt i din gamle lampe. Du har dog stadig mulighed for at købe glødepærer, men disse udfases langsomt, og du får mange flere fordele, både for dig selv og miljøet, ved at købe en LED pære.

Det er derfor værd at overveje at skifte fra glødepære til LED pære. Men er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte os hos Elvvs.dk, så du er sikker på, at du får den rigtige LED pære. Hvad er prisen på en LED pære? Prisen på en LED pære varierer meget alt efter hvilken type og hvilket mærke, du skal have. Alt efter om det er et LED lysstofrør, halogenrør, spot eller linestrarør du skal have, vil prisen være forskellig.

Hos Elvvs.dk har vi et meget bredt udvalg af de forskellige LED pærer. Vær altid opmærksom på at købe en pære, der passer til din lampe derhjemme. Og husk også, at der kan være mange penge at spare, hvis du udskifter din nuværende glødepære ud med en LED pære. Gå på jagt i vores sortiment, og find den LED pære der passer til dig. Har du brug for råd og vejledning, så er du velkommen til at kontakte os.

Pas på miljøet og spar penge

Du ved sikkert godt, at du skal passe på miljøet. Måske køber du økologiske varer, og du sorterer dit affald. I mange år har de miljøvenlige løsninger i flere tilfælde vist sig at være en dyr fornøjelse sammenlignet med traditionelle løsninger. Og selvom det i enkelte tilfælde stadig kan være sandt, skal du huske på en meget vigtig detalje, når du handler LED pærer.

Disse pærer har nemlig en særdeles høj energieffektivitet, og det betyder, at du sparer penge, når du først har anskaffet dig pæren. Og på samme tid gør du en stor indsats for miljøet. Det er faktisk en win-win-situation.

Har du brug for hjælp?

Nu kan det være vanskeligt at finde rundt i alle de LED pærer, som findes, og hvis du er ny på markedet, kan det være endnu sværere. Hos Elvvs.dk kan du heldigvis hurtigt få hjælp. Vi er nemlig eksperter i LED pærer og sidder klar til at give dig den rådgivning, som er nødvendig for, at du ender med at få præcis den løsning, der både svarer til dine aktuelle behov for lys - men også bidrager positivt til den stil i hjemmet, som du gerne vil have. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken LED pære du skal vælge. Vi hjælper dig både før og efter dit køb. Vi kan også anbefale Energistyrelsen hjemmeside Sparenergi.dk, hvor der er af masser information om fordelene ved skifte til LED, se her

Et øjeblik...