Hvad siger kunderne?

Få en smart løsning med LED pærer

Ikke blot er en løsning med LED pærer smart. Når du handler hos ELVVS.dk, er du også sikker på at få en vare, som er af meget høj kvalitet. Tænk blot på, hvor afhængig du er af lys. Specielt her i Danmark, hvor der størstedelen af året er mange mørke timer. Så er det blot endnu mere vigtigt, at du altid sørger for at få dig en løsning, hvor kvaliteten er i højsædet. Det vil i sidste ende både spare dig for penge og miljøet for en unødig belastning. For en LED pære bliver bare ved med at lyse og lyse og lyse.

LED pærer fås i mange udgaver

LED pærer er en smart og innovativ løsning. Og hvis du tror, at du kun kan anvende LED pærer bestemte steder i dit hjem, har vi en behagelig overraskelse til dig. Se blot her, hvad vi blandt andet kan tilbyde:

 

  • LED lysstofrør

  • LED pærer med og uden lysdæmpning

  • LED halogenrør

  • LED linestrarør

 

Det betyder, at du kan finde LED pærer til snart sagt ethvert behov. Uanset om du bor i en mindre bolig, et stort hus, eller du ønsker at udstyre din virksomhed med den bedste lyskilde, kan du finde, hvad du har brug for lige her. I øvrigt skal du heller ikke være så nervøs for, om LED pæren går i stykker. Disse pærer er meget modstandsdygtige og slet ikke så skrøbelige som almindelige pærer og i særdeleshed lysstofrør.

Pas på miljøet og spar penge

Du ved sikkert godt, at du skal passe på miljøet. Måske køber du økologiske varer, og du sorterer dit affald. I mange år har de miljøvenlige løsninger i flere tilfælde vist sig at være en dyr fornøjelse sammenlignet med traditionelle løsninger. Og selvom det i enkelte tilfælde stadig kan være sandt, skal du huske på en meget vigtig detalje, når du handler LED pærer. Disse pærer har nemlig en særdeles høj energieffektivitet, og det betyder, at du sparer penge, når du først har anskaffet dig pæren. Og på samme tid gør du en stor indsats for miljøet. Det er faktisk en win-win-situation.

Har du brug for hjælp?

Nu kan det være vanskeligt at finde rundt i alle de LED pærer, som findes, og hvis du er ny på markedet, kan det være endnu sværere. Hos ELVVS kan du heldigvis hurtigt få hjælp. Vi er nemlig eksperter i LED pærer og sidder klar til at give dig den rådgivning, som er nødvendig for, at du ender med at få præcis den løsning, der både svarer til dine aktuelle behov for lys - men også bidrager positivt til den stil i hjemmet, som du gerne vil have.
 

Vi kan også anbefale Energistyrelsen hjemmeside Sparenergi.dk, hvor der er af masser imformation om fordelene ved skifte til LED, se her

Et øjeblik...