Vælg Farve
Størrelse
Farvekode
RA værdi
Kelvin
Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

LED Spot/Downlight Indendørs

Vi har en høj standard til alle vores produkter, som vi har i vores sortiment. Hos Elvvs.dk går vi meget op i kvaliteten og funktionaliteten af vores produkter. Du kan derfor finde et stort udvalg af Downlight spot i LED til brug indenfor og udendørs samt LED Drivers.

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
hvid mat dæmpbar ø88mm lumen 410 2700k 5w flimmerfri alda products scan
Flimmerfri LED
STK.
STK.
stk.
hvid lyskilde led 5w incl 230v 87x87mm 2-setup easy daxtor
Daxtor Easy 2-Setup 87x87mm 230v incl. 5w LED lyskilde, hvid Varenr.: 5704026005463 289,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
hvid mat dæmpbar ø88mm lumen 425 3000k 5w flimmerfri alda products scan
Flimmerfri LED
STK.
alu børstet dæmpbar ø88mm lumen 425 3000k 5w flimmerfri alda products scan
Flimmerfri LED
STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

LED Spot hos Elvvs.dk

Når du skal udvælge dine Spots med LED er det vigtigt, at du tænker over K-værdien. Det er ikke alle, som kender til denne, men det er en indikator for farven i din belysning. Jo højere K-værdien er, jo mere koldt/blåt vil dit lys være. Mange kontormiljøer bruger LED Downlight med en høj K-værdi, fordi det giver et bedre orienteringslys.

Fordele ved LED Downlight

Vi har Downlight spots med og uden LED lys. Fordelen ved at vælge LED lys er at holdbarheden er længere og ikke har nogen ultraviolet stråling i. Du kan derfor få en mere bæredygtig belysning samt spare penge på din elregning. Du kan gøre din hverdag mere effektiv med vores LED Downlight spot. En af de andre fordele ved LED belysning er nemlig at pæren ikke skal bruge tid på blive varme op. Den vil i stedet tænde med det samme. Det er en effektiv og tidsbesparende løsning.

LED Downlight til ethvert formål

LED Downlight eller indbygningsspot kan være praktiske til mange forskellige formål. Spotlys kan f.eks. bruges, hvis du har en butik eller en udstilling, hvor du ønsker at fremhæve nogle produkter eller objekter med lys. Det kan også være praktisk med spotlys, hvis du har et stort klædeskab, så du nemt og hurtigt kan finde det tøj, du har brug for. Du kan både få spots til indendørs brug og til udendørs brug. Mulighederne er mange, så har du brug for spots, skal du endelig se vores sortiment igennem og finde det, der passer til dig.

LED Downlight til udendørs brug

Vi har LED spots i høj kvalitet, som er perfekte til garderobeskabet, entréen, stuen, køkkenet, men også til brug udendørs. Det kan være meget nyttigt at bruge LED spots i sin garage eller i carporten. Du kan justere dine spots, så lysstrålen rammer præcis det, som du gerne vil have fokus på. Når det bliver koldt og mørkt udenfor, kan det være rart og praktisk med lys på terrassen eller ved hoveddøren. Her er indbygningsspots en ideel mulighed, da de giver et flot og diskret lys. Har du spots udenfor, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde dem, så de ikke bliver udsat for rust.

Stjernehimmel med LED spots

Hvis du drømmer om at falde i søvn under en stjernehimmel, kan vi hos Elvvs.dk faktisk få denne drøm til at gå i opfyldelse. Vi forhandler spotlys, der giver dig mulighed for at skabe din helt egen stjernehimmel. Det kan være hyggeligt at have i dit soveværelse eller entre, eller endda i dit badeværelse for ekstra behagelig stemning. Du kan dæmpe din stjernehimmels belysning, så den passer til det, du har behov for. Om aftenen kan det f.eks. være hyggeligt at dæmpe belysningen, hvis du skal hygge foran fjernsynet med en god film.

LED møbel og køkken spot

Det kan være praktisk for dig at have møbelspots, hvis du f.eks. har et hyggeligt læsehjørne, hvor du har brug for et godt læselys. Du har selv mulighed for at vælge, hvilken farve dit lys skal være. Det kan enten være koldt eller varmt lys. Det er som tidligere nævnt K-værdien, der er afgørende for, hvilken farve lyset har. En høj K-værdi giver et blåligt lys, som giver en skarp belysning.

Hvilken LED spot skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken LED spot du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os her hos Elvvs.dk. Men du kan blandt andet tage højde for, hvilken farve dine spots skal have, størrelsen på dem, antallet af spots samt hvor i din bolig, de skal placeres. Du skal også gøre op med dig selv, om det er til indendørs brug eller udendørs brug.

Gå endelig på jagt i vores brede sortiment af LED spots, og find lige præcis det LED spotlys, du har brug for.

Tilbehør til din LED Downlight

Når du har LED lys, vil du få brug for en LED Driver til din belysning. Du kan nemlig styre din belysning, så den ikke bliver overbelastet og undgår samtidig ulykker. Derudover kan du kontrollere din belysning, så den har den rigtige styrke ift. Hvor skarpt du vil have dit lys. Du kan dog ikke benytte en LED Driver til halogenbelysning.

LED driver og transformere

Har du brug for en ny transformer eller driver til dit lys, er det også noget vi hos Elvvs.dk kan klare. Inden du køber din driver, skal du være opmærksom på, hvor mange pærer og watt den skal kunne trække. Det er vigtigt, at du får fat i den rigtige driver, hvis dit lys skal virke optimalt. Du kan få drivere i forskellige størrelser, og de findes også i en vandtæt version. Du kan naturligvis altid søge hjælp her hos Elvvs.dk, hvis du vil være sikker på, at du får købt det rigtige produkt.

Hvad er prisen på LED spots?

Prisen på LED spotlysafhænger af, hvilken type og hvilket mærker du vælger. Prisen kommer også an på, hvor mange spots du har brug for. Har du f.eks. planer om at lave en stjernehimmel, skal der en del til, alt efter størrelsen på dit rum naturligvis. Derudover har vi selvfølgelig også tilbehør til LED spot, hvor prisen også vil variere, alt efter hvad du har brug for. Hos Elvvs.dk har vi mange forskellige slags LED spots, så der er også mange forskellige priser.

LED spots med dæmpning

Hvis du har brug for at kunne dæmpe dit lys, kan du sagtens få spots med mulighed for dette. Det kan være praktisk at kunne dæmpe lyset, for at skabe den helt rigtige stemning. Der kan f.eks. være forskel på, hvor kraftig en belysning man har behov for, når man arbejder sammenlignet med, når man sidder og hygger sig i sofaen med en god film. Har du allerede en lysdæmper, er det ikke sikkert, at den kan bruges med dine nye LED spots. Måske kræver det en lysdæmper, der passer til LED. Har du brug for vejledning til at finde ud af, om du skal have en ny lysdæmper til LED, så er du velkommen til at tage kontakt til os hos Elvvs.dk. Vi har et stort udvalg af spots og LED pærer, og uanset hvilket behov du har, er det helt sikkert muligt at finde det rette LED spot.

Montering af indbygningsspots

Hvis du gerne vil have monteret indbygningsspots, er det en god idé at få professionel hjælp fra en autoriseret elektriker. Er der dog er tale om 12 volt installationer, må du gerne selv installere dine spots. Men er du usikker på proceduren, er det altid en god idé at få hjælp. Så er du også sikker på, at du får installeret dit lys ordentligt, så du udnytter dets funktioner og fordele optimalt. Det kan også være godt at få hjælp til, hvor spotsene skal placeres, så de giver dig den bedste lysoplevelse. Skal du blot have skiftet pæren i et indbygningsspot, er dette en del lettere at gå til. Den glasafskærmning der er på spottet vippes forsigtigt ned. Der er en lille metalring, som også skal af. Når du har fået dette af, skal du tage pæren vandret ud af fatningen og derefter er du klar til at sætte en ny pære i.

Miljøvenlig med LED

Vil du gerne tage et miljøbevidst valg, så er LED pærer og spots den rigtige vej at gå. LED er meget energibesparende, og det betyder også, at du kan spare en del penge ved at udskifte dine konventionelle pærer med LED pærer. Så har du en gammel halogenpære siddende i hjemmet, kan det være værd at overveje, om den skal skiftes ud. Med vores store udvalg af LED pærer og spots, kan du nemt finde et produkt, der passer til dine behov. Stort udvalg af typer og mærker Hos Elvvs.dk forhandler vi spots af god kvalitet. Vi har et bredt udvalg af mærker og en masse forskellige typer spots. Når du køber LED spots hos os, kan du være sikker på, at du får et godt produkt. Vi sender naturligvis varen hjem til dig, så du kan få glæde af dit nye produkt.

Brug for vejledning?

Er du ikke sikker på, hvilken type LED Downlight spot du skal bruge? Du kan altid kontakte vores kundeservice på mail eller via vores chat. Vi går meget op i at vores kunder, får de bedste produkter ud fra, hvad de efterspørger. Du vil derfor få den bedste vejledning af erfarne fagfolk med mange års erfaring.

Du er også altid sikret den bedste pris hos Elvvs.dk, vi har nemlig prismatch på alle vores produkter. Hvis du finder vores produkter hos en anden leverandør til en bedre pris, vil vi matche den laveste pris. Derfor er du sikret den mest fordelagtige pris på markedet.

Et øjeblik...