Vælg Farve
Størrelse
Farvekode
RA værdi
Kelvin
Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

LED Spot (Downlight Indendørs)

https://www.elvvs.dk/c/lyskilder-1741/

LED-spotlys giver effektiv og energibesparende belysning, og med en lang levetid og lavt strømforbrug er de ideelle til både indendørs og udendørs anvendelse. Giv dig i kast med at sammensætte et perfekt lysmiljø med dæmpbare LED-spots og nyd den alsidighed, de tilbyder. Her på siden finder du et bredt udvalg af LED-spotprodukter, der passer til enhver belysningsopgave.

Produkter
stk.
stk.
3501 erstatter ip54 lumen 420 ra90 2700k 6w ø87mm eco profile low nordtronic
Ra90Ra90
stk.
stk.
3511 erstatter ip54 lumen 440 ra90 3000k 6w ø87mm eco profile low nordtronic
Ra90Ra90
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
3502 erstatter ip54 lumen 440 ra90 2700k 6w ø87mm eco profile low nordtronic
Ra90Ra90
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
STK.
STK.
STK.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Vælg LED ud fra K-værdi

Når du står over for at vælge de rigtige LED-spots, er det essentielt at forstå betydningen af K-værdien. K-værdien, eller Kelvin-værdien, er en måleenhed, der angiver farvetemperaturen i din belysning. Denne faktor har afgørende betydning for den atmosfære, du ønsker at skabe i dit rum.

 

K-værdien måles på en skala fra 0 til 10.000 Kelvin (K), hvor lavere værdier repræsenterer varmere, mere gulligt lys, mens højere værdier giver en køligere, blålig nuance. For eksempel vil et lys med en K-værdi på 2700K have en varm, gul belysning, som for mange vil være ideel til et hyggeligt hjørne i stuen. I modsætning hertil vil et lys med en K-værdi på 6000K udsende et koldere, mere dagslys-lignende lys og kan være passende til f.eks. et kontormiljø.

 

Du kan altså bruge K-værdien som pejlemærke for valg af LED-spots for at opfylde dine krav til belysning i ethvert rum. Gå på opdagelse i vores brede udvalg af LED-spots, hvor du vil kunne se K-værdien angivet under beskrivelsen af lyskilden, og find den spotbelysning, der passer til dine præferencer.

 

LED-downlight til ethvert formål

LED-downlight eller indbygningsspot fås til indendørs såvel som udendørs. De kan være praktiske til mange forskellige formål og det særligt smarte er muligheden for at justere lysstrålen, så den rammer præcis det, som du gerne vil have fokus på. 

 

Spotlys kan f.eks. bruges, hvis du har en butik eller en udstilling, hvor du ønsker at fremhæve nogle produkter eller objekter med lys. Det kan også være praktisk med spotlys, hvis du har et stort klædeskab, så du kan danne dig overblik over det, som gemmer sig allerlængst inde på hylderne, og så du nemt og hurtigt kan finde det tøj, du har brug for. Mange synes også det er praktisk med lys på terrassen eller ved hoveddøren – og her er indbygningsspots en oplagt mulighed, da det giver et flot og diskret lys. Dog skal du huske, at du med installation af udendørsspots skal sørge for at vedligeholde dem, så de ikke bliver udsat for rust.

 

Som du læse dig til, er mulighederne for anvendelse af LED-downlight altså mange. Overvejer du brug af spots, skal du derfor endelig se vores sortiment igennem og finde det, der passer til dig. 

 

Fordele ved LED-downlight

Vi har downlight-spots med og uden LED-lys. Fordelen ved at vælge LED-lys er, at holdbarheden er længere, og at du får belysning uden ultraviolet stråling i. Ved at vælge LED får du en mere bæredygtig belysning, ligesom at du vil spare penge på din elregning. Derudover kan du gøre din hverdag mere effektiv med vores LED-downlight-spot, da  LED-belysning nemlig ikke skal bruge tid på at blive varmet op – den vil i stedet tænde med det samme. Det er en effektiv og tidsbesparende løsning.

 

Se vores LED-drivers og -transformere

Når du har LED-lys, kan du få brug for en transformer eller LED-driver til din belysning. Du kan nemlig styre din belysning, så den ikke bliver overbelastet. Derudover kan du kontrollere din belysning, så den har den rigtige styrke ift. hvor skarpt du vil have dit lys. 

 

Inden du køber din driver, skal du gøre dig klart, hvor mange pærer og watt den skal kunne trække. Det er nemlig vigtigt, at du får fat i den rigtige driver, hvis dit lys skal virke optimalt. Du kan få drivere i forskellige størrelser, og de findes også i en vandtæt version. 

 

Du kan naturligvis altid søge hjælp her hos EL & VVS hvis du vil være sikker på, at du får købt det rigtige produkt.

 

Lav din egen stjernehimmel med LED-spots

Forestil dig at kunne falde i søvn under en strålende klar stjernehimmel, direkte i dit eget hjem – hos EL & VVS kan vi gøre denne drøm til virkelighed. Vi forhandler spotlys, der giver dig mulighed for at skabe din egen personlige, glimtende himmel fuld af spots som stjerner. Denne fortryllende belysning kan tilføje en hyggelig atmosfære til dit soveværelse, entré eller endda badeværelse.Med vores LED-spots kan du finjustere din stjernehimmels belysning præcist efter dine ønsker. Om aftenen, når du ønsker at slappe af foran fjernsynet med en god film, kan du nemt dæmpe belysningen for en endnu mere hyggelig stemning.

 

Indret med LED-møbel og -køkkenspot

Hvis du har et hyggeligt læsehjørne eller et arbejdsområde, hvor præcist lys er afgørende, er LED-møbelspot den perfekte løsning. Disse spots kan monteres direkte i reoler, hylder eller andre møbler og giver målrettet belysning, der gør det nemt at læse, arbejde eller udføre opgaver med præcision. Du har mulighed for at tilpasse belysningens farvetemperatur efter dine præferencer. Vælg mellem varmt eller koldt lys, alt efter hvad der passer bedst til atmosfæren i rummet. Husk, at K-værdien om tidligere nævnt er afgørende for at opnå den ønskede farve belysning, hvor en højere K-værdi giver et køligere og mere naturligt lys, mens en lavere K-værdi giver et varmere og mere behageligt lys.

 

Kontroller belysningen med LED-spots med dæmpning

Hvis du ønsker at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, er dæmpbare LED-spots svaret. Disse spots giver dig mulighed for fuldstændig kontrol over din belysning, så du kan tilpasse den efter enhver lejlighed og stemning. Dæmpbare LED-spots er en praktisk og alsidig løsning, der lader dig justere lyset præcis efter dine behov, lige fra koncentreret arbejdslys til afslappende hyggebelysning. Der er nemlig en betydelig forskel i, hvor kraftig belysning du har brug for, når du arbejder, sammenlignet med når du slapper af foran fjernsynet med en god film.

 

Har du den rigtige lysdæmper?

Hvis du allerede har en lysdæmper installeret, er det ikke sikkert, at den passer til dine nye LED-spots. LED-belysning kræver ofte en specifik type lysdæmper for at fungere korrekt. Hos EL & VVS står vi klar til at rådgive dig om, hvilken lysdæmper der passer til dine LED-spots. Vi har et bredt udvalg af spots og LED-pærer, og vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde den rette løsning.

 

Montering af indbygningsspots og udskiftning af pærer

Hvis du gerne vil have monteret indbygningsspots, er det en god idé at få professionel hjælp fra en autoriseret elektriker. Er der dog tale om 12 volt-installationer, må du gerne selv installere dine spots. Men er du det mindste usikker på proceduren, er det altid en god idé at få hjælp, for på den måde at  være sikker på, at du får installeret dit lys ordentligt, så du udnytter dets funktioner og fordele optimalt. Det kan også være godt at få hjælp til, hvor spottene skal placeres, så de giver dig den bedste lysoplevelse. 

 

Skal du blot have skiftet pæren i et indbygningsspot, er det let at gå til, selv for dig der ikke er elektriker. Du starter med at vippe glasafskærmningen, der er på spotten, forsigtigt ned. Her vil du så kunne se en lille metalring, som også skal af. Når du har fået dette afmonteret, skal du tage pæren vandret ud af fatningen, og derefter er du klar til at sætte en ny elpære i.

 

LED er det bæredygtige valg

Hvis du ønsker at træffe bæredygtige valg i dit hjem, er LED-pærer og -spots den optimale løsning. LED-teknologien er kendt for sin exceptionelle energieffektivitet, hvilket ikke blot er godt for planeten, men også for din økonomi.

 

LED-belysning er betydeligt mere energieffektivt sammenlignet med traditionelle lyskilder som halogenpærer. Ved at skifte til LED kan du reducere dit energiforbrug betragteligt, hvilket ikke blot gavner miljøet, men også resulterer i lavere elregninger. Over tid vil besparelsen på energiomkostninger ofte opveje investeringen i LED-belysning. Hvis du stadig har ældre halogenpærer i dit hjem, kan det være en overvejelse værd at erstatte dem med moderne LED-pærer.

 

Med vores store udvalg af LED-pærer og -spots, kan du nemt finde et produkt, der passer til dine behov. 

 

Hvilke LED-spots skal jeg vælge?

Når du er på udkig efter LED-spots, kan det være en god idé at starte med at gøre dig tanker om, hvilken farve dine spots skal have, størrelsen på dem, antallet af spots, samt hvor i din bolig de skal placeres. Du skal også gøre op med dig selv, om det er til indendørs eller udendørs brug.

 

Gå endelig på jagt i vores brede sortiment af LED-spots, og find lige præcis det LED-spotlys, du har brug for. Er du i tvivl om, hvilken LED-spot du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os her hos EL & VVS.

 

Hvad er prisen på LED-spots?

Prisen på LED-spotlys afhænger af, hvilken type og hvilket mærker du vælger. Prisen kommer også an på, hvor mange spots du har brug for. Har du f.eks. planer om at lave en stjernehimmel, skal der en del til, alt efter størrelsen på dit rum naturligvis. Derudover har vi selvfølgelig også tilbehør til LED-spot, hvor prisen også vil variere, alt efter hvad du har brug for. 

 

Når du køber dine LED-spots hos os, er du altid sikret den bedste pris – vi har nemlig prismatch på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder vores produkter hos en anden leverandør til en bedre pris, vil vi matche den laveste pris, så du får den mest fordelagtige pris på markedet.

 

Brug for vejledning? Vi sidder klar til at hjælpe dig med valg af LED-spots

Er du ikke sikker på, hvilken type LED-downlight spot du skal bruge? Vi går meget op i, at vores kunder får de bedste produkter ud fra, hvad de efterspørger. Du vil derfor få den bedste vejledning af erfarne fagfolk med mange års erfaring. Skriv til os på vores livechat nederst i højre hjørne her på siden eller ring til os på tlf. 70 20 00 49 – så hjælper vi dig med at træffe et valg.

Et øjeblik...