Hvad siger kunderne?

LED Downlight har masser af fordele

Fordelene ved LED Indbygningsspot er så mange, at det er svært at sidde overhørigt. LED downlight afgiver stort set ingen varme, idet al energi bruges på belysning. Lyset tænder med det samme, da der ikke er opvarmningstid, og så kan lyset dæmpes, uden at det går ud over lyskvaliteten eller farven. Og taler vi miljøhensyn, så er det ikke kun det minimale energiforbrug og den lange levetid der tæller, men også at LED belysning ikke indeholder kviksølv. Den manglende kviksølv har naturen generelt godt af.

Downlight indendørs & Udendørs

Hos ELVVS går vi højt op i at have et bredt og funktionelt sortiment af belysning i god kvalitet. Derfor kan du finde et unikt udvalg af Downlight Spots i høj kvalitet til brug både inde og ude. Det gælder alt lige fra møbelspot til din lænestol til belysning ved din grill. Du kan bruge Downlight til dine udendørsarealer og indenfor i din bolig. Vi har også et stort udvalg af Stjernehimmelspot, som du kan bruge i din carport og spots til indendørs brug som eksempelvis din entré. Vi har også et unikt udvalg af justerbare Downlight spots. Disse justerbare spots giver dig mulighed for at kunne rette lysstrålen direkte mod den genstand du vil have oplyst.

Downlight med LED

Vi går meget op i at vores kunder får kvalitet og funktionalitet for pengene. Derfor har vi valgt at have et unikt udvalg af Downlight spot med LED lys. LED lys er energibesparende og giver dig mulighed for at spare penge på elregningen, da holdbarheden er længere. En af de ting du skal undersøge, når du skal anskaffe dig Downlight spot er, hvor høj en K-værdi de har. Den er nemlig afgørende for, hvor kold/blå tonen i lyset er. En høj K-værdi bruges ofte i kontormiljøer, hvor lyset skal være skarpt. Skal du bruge LED lys til en entré eller til dit badeværelse vil det være en god ide med LED lys, der har en lav K-værdi.

LED Driver & Transformere

En ting, som mange glemmer, når de anskaffer sig LED belysning er en LED Driver. Med denne kan du bedre beskytte din belysning fra at blive overbelastet og undgå ulykker. Du kan derudover også dæmpe din belysning som det passer dig. Du kan dog ikke benytte vores LED Drivere til halogenbelysning.

LED Møbelspot

Mangler du belysning til sengen eller til din lænestol, så kan du med fordel anskaffe dig møbelbelysning. Denne giver især et godt orienteringslys til garderobeskabe og klædeskabe. Du kan også bruge møbelspot under dine skuffer, for at give et unikt overblik. Vi har møbelspot i premium kvalitet fra den anerkendte producent Nordtronic, Daxtor og Diospot til gode priser.

Stjernehimmel

Mangler du belysning til din entré, din garage, dit køkken eller dit badeværelse? Så kan du se vores store udvalg af stjernehimmelspot. Disse giver et godt overblik og en behagelig belysning, da den er fordelt over mange forskellige spots, der samlet set giver dig en unik belysning. Ofte er det også en mere energibesparende løsning, da hver enkel spot ikke behøver at lyse så kraftigt. Dette giver dem også en længere levetid.

Brug for hjælp?

Hos ELVVS kan du få kompetent sparring og vejledning til, hvilken type af Downlight spot du skal vælge til dit projekt. Vi har Downlight spot til både gør-det-selv og professionelt brug, men det kan være svært at vide, hvilken type Downlight du skal bruge. Vores kundeservice består af fagfolk med adskillige års erfaring, så du er sikret den bedste rådgivning.

Et øjeblik...