Hvad siger kunderne?

Daxtor hos ELVVS

Hos ELVVS forhandler vi et bredt udvalg af produkter fra Daxtor. Mærket er et af de mest førende og innovative firmaer, når det kommer til belysning. De går meget op i at finde løsninger der er tilpasset til forbrugerne, hvilket er en af grundene til, at de kvalitetsrige produktserier er at finde i mange hjem og bygninger.

Produktserier fra Daxtor

Her hos os tilbyder vi en lang række af produkter fra Daxtors forskellige serier, der hver især er målrettet til forskellige indbygningsopgaver i hjemmet. For at skabe et overblik over det store udvalg, så kan du tjekke nedenstående oversigt over produktserierne:

Daxtor Easy2Setup

Denne løsning er velegnet, hvis du skal montere indbygningsspots i dit liste- plade- eller gipsloft. Belysningen kan monteres direkte i isoleringen. Dette gør det nemt at montere disse LED spots, hvilket navnet også antyder. For at montere Easy2Setup serien skal du blot bore et hul i loftet, tilslutte spotten til strøm, skubbe spotten op på plads og indsætte en LED-pære. Det specielle fjedresystem er med til at sikre, at du let kan montere spotten.

Easy2Light fra Daxtor

Denne serie indeholder en række kompakte downlights, der let kan monteres i loft, på væg eller under skabe og lignende. Ønsker du downlights i loft eller på væg, sættes spotten op i en bagdåse, hvor strømmen tilsluttes. Ønsker du derimod spots under overskabene eller som belysning i en reol, så monteres spottene i påbygningsringen, der er designet specifikt til produktet.

Daxtor Easy2Place

Easy2Place-serien består af en række møbelspots, der er designet specifikt til at belyse møbler, herunder som belysning i reolen, i vitrineskabet, under overskabene i køkkenet eller i dit klædeskab. De smarte klik-stik gør det nemt at samle flere spots, så de kan tændes fra samme kontakt. For at montere disse spots lettest, bør du benytte en påbygningsring.

Easy2Change fra Daxtor

Produktserien Easy2Change er velegnet til dig, der ønsker at komme af med de gamle halogenspots. Disse udgør en potentiel brandrisiko, og de er tilmed dyre i drift. Med denne produktserie kan du let skifte til en lyskilde, der er mere sikker og samtidig er meget billigere.

Spar penge på elregningen

Med indbygningsspots fra Daxtor vil du hurtigt kunne spare 70-80% af din elregning. Dette skyldes, at alle mærkets spots anvender LED-pærer, der er energivenlige, og de sikrer dig en langt billigere lyskilde. Lyskilden varmer tilmed ikke på samme måde som halogenspottene, hvorfor du med disse indbygningsspots ikke behøver at benytte specielle indbygningskasser. Der er altså rig mulighed for at sætte spot-belysning op, lige hvor du ønsker det.

Find den perfekte belysning hos ELVVS

Her hos ELVVS tilbyder vi et bredt sortiment af spots, opsætninger, indbygningsspots og LED-spots fra Daxtor. Du er garanteret produkter af høj kvalitet til fordelagtige priser, når du handler hos os. Hvis du er på udkig efter den helt rette belysning til boligen, kan du med fordel gå på opdagelse i det store udvalg af spotlys, der kan bruges inde såvel som ude. Installerer du disse spots i hjemmet, kan du være sikker på at få perfekt belysning, der samtidig tager hensyn til miljøet. Har du spørgsmål til produkterne fra Daxtor, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi vil meget gerne være behjælpelige med at finde det perfekte spotlys, der kan skabe en hyggelig atmosfære i din bolig.

Et øjeblik...