Hvad siger kunderne?

Scan Products - belysning i høj kvalitet

Ønsker du at udstyre din bolig med belysning af høj kvalitet, så er Scan Products det eneste rigtige at vælge. Her får du belysning, som er designet og udviklet til den kvalitetsbevidst og kræsne køber. Deres belysningsprodukter og lysstyringsprodukter er nemme at montere og kan både anvendes indendørs og udendørs.

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af Scan Products belysningsprodukter. Vi har samlet et bredt sortiment af lysstyringsprodukter, pærer og reservedele ud fra deres bestsellers, så du har mulighed for at købe de bedste belysningsprodukter, der er på markedet. Vi har naturligvis presset priserne helt i bund, så du altid kan købe det til den bedste pris hos os.

Gå på opdagelse her på siden og find inspiration til, hvordan du kan skabe den helt rette belysning i dit hjem.

Hvem er Scan Products?

Scan Products har udviklet og designet innovative produkter inden for belysning siden 2005. De er derfor i dag en populær og anerkendt virksomhed, som har et ry for at være blandt de bedste til det de laver.

Scan Products udvikler deres produkter i tæt samarbejde med danske ingeniører. Det er for at se på, hvordan deres belysningsprodukter bedst kan energioptimere, sammenlignet med de andre produkter på markedet. De udvikler derfor deres produkter med fokus på energivenlighed, uden at gå på kompromis med kvaliteten af materialerne, montagevenligheden samt sikkerheden.

Bredt sortiment af lysstyringsprodukter fra Scan Products

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et af markedets bedste produkter, når det kommer til belysning og lysstyringsprodukter. Her har vi sørget for, at der er en bred vifte af produkter fra netop Scan Products, så du kan indrette din bolig med lige den belysning, som du går efter.

Alle Scan Products belysningsprodukter er med dæmpbare LED-lys. Det giver dig dermed mulighed for at skabe den farve, styrke og mængde af lys du ønsker.

Her på siden holder vi dig hele tiden opdateret på de nyeste produkter på markedet fra Scan Products. Det gør vi for, at du altid har adgang til de bedste belysningsprodukter på markedet, når du handler hos Elvvs.dk.

Hvis du ønsker at få besked om, når der kommer nye produkter ind på siden fra Scan Products, eller når vi laver gode tilbud - så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbreve.

Indret din bolig med kvalitetsbelysning

Hvis du ønsker at indrette din bolig indendørs eller udendørs med smart belysning, skal du se på de muligheder som Scan Products kan tilbyde dig. Her får du en fantastisk belysning, som du nemt kan styre, så det bliver præcis som du ønsker det. Når du vælger lysstyringsprodukter fra Scan Products, går du hverken på kompromis med design og kvalitet. Det er med sikkerhed noget dine gæster vil bemærke, når de ser lyset tændt.

Scan Products har gjort det utrolig nemt og enkelt for dig at montere lyset. Det kræver derfor ikke en elektriker eller større viden for at komme i gang. Det er noget, som Scan Products i høj grad har haft fokus på, når de har designet og udviklet de forskellige belysningsprodukter.

Prisgaranti på alle Scan Products produkter

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at være din foretrukne leverandør af el- og VVS-artikler. Derfor har vi sørget for at tilbyde dig et stort sortiment af produkter, som vi kan levere fra dag til dag. En anden stor fordel ved at handle hos os er, også at vi kan tilbyde dig prisgaranti på alle Scan Products belysningsprodukter. Det vil sige, at du altid kan forvente den bedste og billigste pris, når du handler hos os.

Med prisgaranti sørger vi for dagligt at scanne markedet for at se, hvad priserne er på markedet for de forskellige produkter. Her tilpasser og justerer vi altid priserne, så vi er de billigste. Skulle det dog ske, at du finder et af de produkter, som vi tilbyder i vores sortiment til en bedre pris hos en af vores respektive konkurrence - så matcher vi prisen.

Vi vil endda gå så langt, at vi kan give dig 5 % yderligere i rabat på udvalgte produkter. Det er som belønning for at hjælpe os med at sikre, at vores produkter altid er de billigste på markedet.

Hurtig levering af Scan Products belysningsprodukter

Vi forstår, når vores kunder har taget en beslutning en at få installeret kvalitetsbelysning i hjemmet. Derfor er vi lagerførende på næsten alle vores belysningsprodukter og reservedele fra Scan Products. Det betyder, at vi kan pakke og afsende din ordre samme dag som du bestiller, alt afhængig af, hvornår på dagen du bestiller. Dermed modtager du dine belysningsprodukter fra dag til dag og kan komme i gang med at få monteret og installeret en skøn belysning i hjemmet.

Hvis du ikke kan vente, og skal bruge din bestilling med det samme, kan du også vælge at afhente det på vores lager. Vores lager holder til på Bredgade 20, 4653 Karise.

Få hjælp til din bestilling af belysning fra Scan Products

Er du i tvivl om, hvilket Scan Products belysningsprodukt du skal vælge, eller har du et spørgsmål til et specifikt produkt - så kan du med fordel kontakte vores fantastiske kundeservice. Her vil du altid blive mødt af vores venlige og faglige kompetente personale, som sætter en ære i at give dig en ærlig og god vejledning.

Vi uddanner løbende vores personale i de forskellige brands og produkter, da vi værner om vores rådgivning. Vi ønsker at tilbyde dig markedets bedste rådgivning, hvorfor det betyder meget for os at kunne hjælpe dig efter bedste evne.

Du kan komme i kontakt med vores kundeservice på følgende 3 måder:

1. Du kan vælge at ringe til os direkte på tlf. nr. 70 200 049. (Tjek vores åbningstider på telefonen).

2. Du kan også vælge at skrive en mail til os direkte på info@elvvs.dk. Her bestræber vi os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer eller hurtigst muligt i travle perioder.

3. Når vi er online på siden, kan du vælge at chatte med os, hvor du kan få svar på dit spørgsmål med det samme.

Et øjeblik...