Hvad siger kunderne?

Professionel belysning med Downlight

Nordtronic’s produkter er blandt de bedste på markedet siden 2006. De udvikler sig konstant ud fra den feedback, de modtager fra deres kunder. Det er med til at sikre produkter af høj kvalitet. I dag arbejder de på at udvikle innovative LED løsninger i et tæt samarbejde med danske ingengiøre. Formålet er at kunne bidrage til store energibesparelser.

Sikkerhed med Nordtronic

I fremtiden vil alle huse blive mere energibesparende. Derfor har Nordtronic produceret serien med en Low profile, der har en indbygningshøjde på kun 33 mm. Low profile series kan monteres direkte i isoleringen. Samtidig bibeholdes de gode lystekniske egenskaber. Med Nordtronic vil du ikke gå på kompromis med sikkerhed og høj kvalitet.

Ultimative løsninger med Nordtronic

Når du vælger en løsning med Nordtronic, vil du kunne få kompetent rådgivning og energirigtige belysninger. Nordtronic er den virksomhed i den danske el- og belysningsbranche, som har haft den største vækst over de seneste par år. Derfor modtog de også Gazelle prisen, fire år i træk.

Udendørs Downlight

Herunder kan du se vores store udvalg af udendørs belysning fra Nordtronic. Nordtronic har specialiceret sig i LED belysning. Fordelene ved udendørs LED belysning er mange, udover at være billig i drift har de også en stor lysspredning.

LED indendørs med lav indbygningshøjde

Vi har et stort udvalg af indendørs LED & halogen belysning fra Nordtronic til utrolig gode priser. Se blandt andet vores udvalg af Nordtronic LED Downlights. Denne serie indeholder Quick Install, der gør det let for dig at installere den. Den har en 63mm lav indbygningshøjde, en dæmpbar GU10 5w LED lyskilde og en lysdæmpning af GU10 5w LED lyskilde. Den nye Low Profile serie, har en lav indbygningshøjde på 33mm og en dæmpbar G4 6w eller 8w LED lyskilde. Begge lyskilder produceres i 2700K (varmhvid), 3000K (hvid) eller 4000K (kold hvid). Se også vores udvalg af Kabinetbelysning, Mini Downlights og Nordtronic diverse lyskilder.

 

 

Et øjeblik...