Hvad siger kunderne?

Nordlux belysning

Nordlux er laver en af moderne og funktionel belysning til hjemmet. De er en af skandinaviens førende producenter af kvalitetsbelysning med et cool dansk design. Se vores store udvalg af Nordlux lamper, til indendørsbelysning, udendørsbelysning, lyskilder & pære, Avra serien, Funk serien og Pipe. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, vil vores kundeservice altid hjælpe dig.

Nordlux til indendørsbelysning

Det er meget forskelligt, hvad der betragtes, som værende en hyggelig belysning i hjemmet. Det spiller dog en stor rolle i mange danske hjem. En belysning er ikke kun lys. Det er med til at skabe en stemning i hjemmet. Det er ikke kun når man skal hygge sig med familien at belysning er vigtigt. Det er også når vi skal arbejde ved skrivebordet, når vi laver mad i køkkenet og når vi spise middag ved middagsbordet. Den rette belysning er vigtig for at skabe en stemning. Derfor har vi hos ELVVS samlet en række af Nordlux indendørsbelysninger, som kan hjælpe dig med at få den helt rigtige stemning i dit hjem.

Nordlux til udendørsbelysning

Det er ligeledes også vigtigt at få den rigtige belysning udenfor. Din belysning sender et signal til dem, der besøger dig om, hvordan du lever. Skal det eksempelvis være en praktisk belysning eller en hyggelig belysning. Det er vigtigt at kunne orientere sig, når man færdes udenfor, men det behøver ikke være en stærk LED pære du anvender. Med Nordlux, får du en praktisk belysning samtidig med den er hyggelig.

 

Nordlux er Nordens førende producent af udendørs belysning. De er dog forskelligt, hvor belysningen placeres. Skal det være i indkørslen, ved hoveddøren eller på terrassen? Det er svært at bestemme sig, når man først har set udvalget hos ELVVS.  Nogle finder det vigtigt at have belysning i deres indkørsel, så de kan orientere sig og se når nogle ankommer. Her kan lamper sættes op på både plankeværk, mur.
Mange vælger også at få belysning ved hoveddøren, da det giver en tryghedsfornemmelse at kunne se, når nogle er på vej ind. Dertil giver det dine gæster en indikation om at du ved de kommer. Det er altid rart som gæst at værten ved man er der.

Nordlux Avra serien

Serien Nordlux Avra består af store flotte pærer og pendelophæng. Avra indbyder til kreativitet med de mange forskellige kombinationsmuligheder. Lamperne kan hænges sammen i klaser eller i rækker.  Avra tager hyggen ud af en gammeldags glødepære, og giver det en moderne fortolkning. Avra passer ind i alle hjem fordi den er så tidløs. Nordlux Avra minder om en glødepære, men den indeholder derimod den nyeste LED teknologi. Derfor er den ikke kun god for miljøet, men også for din strømregning.

Nordlux Funk serien

Nordlux Funk serien er unik i designet. Du har utallige muligheder for at kombinere den med dine andre lamper. Du kan vælge ens pendelophæng og lampeskærm, men du kan også få dem i forskellige farver. På denne måde kan du skabe et unikt og personligt look med disse skønne lamper fra Nordlux.

Kontakt os for vejledning

Har du spørgsmål til Nordlux lamper eller har brug for et godt råd. Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

 

Et øjeblik...