Hvad siger kunderne?

Køb Nordlux lamper, belysning mm. her

Hvis du mangler lamper i hjemmet, eller hvis du skal til at indrette helt ny bolig, kan det betale sig at tænke lidt over, hvordan du skaber den bedste belysning i dit hjem. Lyset i og udenfor boligen spiller nemlig en stor rolle for dit velvære og dine praktiske muligheder i et land som Danmark, hvor der er forholdsvist mørkt halvdelen af året.

I de mørke vintermåneder er god belysning i boligen således helt afgørende, og derfor kan det betale sig at tænke din belysning igennem, så du får noget lys, der passer til lige netop dine behov, når det er mørkt udenfor.

I den forbindelse bør du kigge nærmere på de flotte og stilrene lamper fra danske Nordlux, der har produceret kvalitetslamper i rigtig mange år. Derfor har vi samlet vores store udvalg Nordlux lamper lige her på siden, så du har gode muligheder for at finde belysning til alle boligens rum samt til din udendørsarealer, der også har brug for ekstra lys.

Du kan fx finde de populære Nordlux pendler her på Elvvs.dk.

Dansk design og kvalitet

Nordlux er er en dansk virksomhed, hvis rødder strækker sig tilbage til 1977. Dengang blev firmaet grundlagt af iværksætter Svend Erik Poulsen, som sikrede sig en stor ordre på nogle lamper fra det, der dengang hed Dansk Supermarked. Denne levering af lamper klarede Svend Erik Poulsen meget godt, for der gik ikke længe, før andre butikskæder også fik øjnene op for de smarte lamper. Derfor gik der ikke længe, før ordrene begyndte at vælte ind fra hele landet.

Der gik dog lidt tid, før Nordlux fandt sin sande form som lampevirksomhed. Det skete, da Svend Erik Poulsen formulerede en vision om at skabe godt design og god kvalitet til gode priser. Det var en målsætning, som kom til at definere Nordlux fremover, og da målsætningen blev realiseret, blev Nordlux hurtigt til en stor spiller på lampemarkedet i hele Skandinavien. Herefter gik der heller ikke længe, før Nordlux også blev en verdensomspændende succes, hvorfor du i dag har mulighed for at købe dansk design fra Nordlux i mere end 50 lande.

I 2017 blev Nordlux solgt til en kinesisk investor, som har været med til at gøre Nordlux til en endnu større succes på det globale marked takket være investorens erfaring og engagement i belysningsbranchen.

Nordlux indendørslamper til hele din bolig

Her hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af Nordlux indendørslamper, som giver dig mulighed for at oplyse hele din bolig med det flotte danske design. I boligen er det som nævnt vigtigt at tænke lidt over belysningen, så du kan skabe den rette stemning om hyggen i stuen på en fredag aften, mens stuen på samme tid har praktisk arbejdslys til brug i andre situationer.

Det samme gør sig gældende i alle andre rum i huset, hvor du skal tænke på, hvilken form for belysning, der passer ind, når du skal arbejde, hygge dig, slappe af og så videre.

Alle disse muligheder finder du blandt udvalget af Nordlux lamper her på siden, så du kan lyse dit hjem op efter dine behov med lækkert dansk design.

Nordlux udendørslamper til indkørsel og terrasse

Når det bliver mørkt i de danske vintermåneder, er indendørs belysning afgørende. Men det er udendørsbelysning faktisk også, og hvis du bor udenfor byen, er god belysning af arealer foran trappe og garage ikke til at komme udenom.

Også her har du mulighed for at vælge design og kvalitet fra Nordlux, der producerer en lang række udendørslamper, som du kan placere på de steder, hvor du har behov for ekstra lys. Derfor forhandler vi naturligvis også et stort udvalg af Nordlux udendørslamper her hos Elvvs.dk, hvor du har gode muligheder for at finde frem til lige netop den udendørslampe, du har brug for.

Med Nordlux lamper udenfor dit hus får du mulighed for at komme sikker ind og ud ad hoveddøren på en mørk dag, mens du med fordel også kan sætte lys op i din indkørsel, så du og dine gæster vil blive budt varmt velkommen til din bolig på en mørk og kold aften.

På samme tid vil udendørsbelysning med Nordlux lamper være med til at skabe mere tryghed omkring din bolig i de mørke timer, da du altid får mulighed for at se, hvem der nærmer sig din bolig.

Med Nordlux udendørslamper får du noget praktisk belysning, som både er hyggeligt og funktionelt. Nordlux er nemlig en af de førende producenter inden for udendørsbelysning, og derfor kan Nordlux udendørslamper bruges alle de steder udenfor, hvor du har brug for lys.

Det kan også være på terrassen, hvor der skal være hyggeligt og praktiske lys til grillaftener, eller det kan være langs vægge eller plankeværk, hvor du har brug for lys i de mørke timer, så du kan komme sikkert rundt på din ejendom.

Nordlux lamper fra Avra-serien

Her hos Elvvs.dk forhandler vi et stort udvalg af de populære Nordlux lamper fra Avra-serien. Her finder du smukke lamper med store pærer i pendelophæng, hvor du har mulighed for at sammensætte en løsning, der passer til netop dig og det rum, du har brug for at oplyse.

Du kan sammensætte pærerne i klaser, hænge dem enkeltvis eller sætte dem op i rækker, og med det varme lys i de moderne LED-pærer er du sikker på at få både stilren og hyggelig belysning af dine rum.

Nordlux lamper fra Funk-serien

Funk er en anden populær serie fra Nordlux, som du kan finde lige her hos Elvvs.dk. I Funk-serien finder du også rig mulighed for at være kreativ og skabe unikke løsninger til dig, da du kan kombinere de forskellige lamper på et utal af måder.

Alle lamper i serien har et tidsløst design, hvor du kan vælge mellem forskellige farver, forskellige lampeskærme og pendelophæng, så du kan skabe en løsning, der passer til dig.

Køb Nordlux lamper hos Elvvs.dk i dag

Hvis du gerne vil pryde din bolig og dine udendørsarealer med nogle smukke lamper med praktisk og hyggeligt lys, er Nordlux lamper det helt rette valg for dig. Her hos Elvvs.dk har vi en Nordlux lampe til dine behov, og hvis du kigger med blandt det store udvalg her på siden, kan du helt sikkert finde det, du er på udkig efter.

De mange Nordlux lamper får du til skarpe priser her hos os, da vi altid giver dig prisgaranti på vores varer. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale overpris for dine lamper hos os.

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af Nordlux lamper til din bolig? Så tøv ikke med at tage kontakt til vores kundeservice, der sidder klar til at hjælpe dig på både tlf. 70 200 049 og på mail info@vvs.dk

Et øjeblik...