Produkter
Længde
LED pr. mtr.
Watt pr. mtr.
Pris
DKK
DKK

LED Bånd

Produkter
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
Hvad siger kunderne?

Køb LED bånd her

Hvis du er på jagt efter en diskret løsning ift. lys eller flerfarvet lys, så er LED bånd eller LED strips lige det, som du søger efter. LED bånd er utrolig smart og giver en festlig belysning. Det er smart, fordi du kan sætte båndet på, steder som man ellers ikke vil kunne have belysning. Det kan f.eks. være under køkkenøen, sofaen, skrivebordet eller i tøjskabet. Du har mulighed for at styre lyset direkte fra en fjernbetjening, så du kan bruge det enten til hverdag eller ved særlige festlige indslag. Det har det med at give en wow-effekt.

Hos Elvvs.dk.dk finder du et stort og spændende udvalg af LED bånd. Vi har nøje udvalgt nogle af de bedste produkter på markedet. Det har vi fordi, vi mener, at du fortjener god kvalitet til billige priser. Derfor har vi også presset vores priser i bund, så du kan købe LED bånd til markedets bedste priser. Vi garanterer en god service og hurtig levering, så du kan få monteret dine LED bånd i hjemmet så hurtigt som muligt.

Gør indretningen mere interessant med LED bånd

LED bånd er noget, du kan bruge i det enkelte rum, hvis du ønsker at pifte en stemning op, eller bruge noget ekstra belysning som ikke generer øjnene. Det er som udgangspunkt kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvad du kan skabe med LED bånd. Der er særligt mange teenagere og gamere, der bruger det som udsmykning eller indretning af værelset. Her kan de med fjernbetjeningen indstille lyset til at lyse op i den farve, som de er i stemning til på dagen.

Fordele ved at vælge LED bånd

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør vælge LED bånd som ekstra belysning i rummet.

Lang levetid

For det første har de LED bånd som du finder i vores sortiment en ekstremt lang levetid. Du skal derfor ikke være bekymret for, at det er noget, du hyppigt skal udskifte. Du kan som regel forvente, at standard-levetiden for mange LED bånd ca. er 30.000 timer. Der er derfor mange timers glæde, som du kan nyde helt op til flere efter du får monteret disse LED bånd.

Energimærkning A++

Det kommer heldigvis ikke til at koste det hvide ude af øjnene, når din elregning dumper ind ad døren efter du har monteret disse LED bånd. De fleste af vores LED bånd er nemlig med energimærkning A++.

Nem montering

En anden stor fordel ved disse LED bånd, som du finder her på siden er, at de er utrolig nemme at montere. Du skal derfor ikke stå og bøvle med at få det til at sidde fast under skrivebordet eller klædeskabet. LED båndet er udstyret med selvklæbende tape, så du bare kan montere dem på den overflade, som du ønsker der skal være ekstra lys på.

I tilfælde af at du vælger LED bånd, som ikke er selvklæbende, så kan du bare bruge almindelig tape, da det ikke vejer særlig meget.

Hvordan vælger du de helt rette LED bånd?

Hvis du er blevet vild med idéen om at få sat LED bånd op i hjemmet, men er i tvivl om, hvilket LED bånd du skal vælge, kan vi hjælpe dig lidt på vej. Herunder kommer vi ind på nogle af de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på, når du skal vælge LED bånd.

For det første bør du tage stilling til om de LED bånd du skal bruge, skal være hvide eller flerfarvet. Hvis du vælger flerfarvet, er der naturligvis også mulighed for at de kan lyse hvide. Det er dog ikke tilfældet omvendt, hvorfor det er en væsentlig beslutning.

For det andet bør du tage højde for, hvor LED båndet skal være. Hvis det er i vådrum som f.eks. badeværelset eller køkkenet, kan der danne sig fugt. Derfor skal du være sikker på at LED båndet kan tåle fugt.

Som det sidste bør du naturligvis måle op i det område, hvor du ønsker at montere LED bånd. Dermed ved du, hvor mange meter LED bånd, som du skal bruge. LED båndene er dog lette at koble til og fra, som dit behov ændrer sig og er godt til at supplere eventuel anden indendørsbelysning du har valgt til din bolig.

De bedste priser på LED bånd

Hos Elvvs.dk.dk finder du markedets bedste priser på LED bånd. Vi bestræber os på at gøre det så enkelt og nemt for dig, når du er på markedet for at finde belysning som LED bånd eller LED strips. Derfor har vi nøje udvalgt nogle af markedets bedste produkter til de bedste priser. Der har vi for, at du kan samle dine indkøb ét sted - nemlig hos os. Derfor finder du også transformere og tilslutningskabler, så du har den samlede løsning.

Gå på opdagelse i det kreative univers af LED bånd, som vi har skabt til dig som elsker at nørde med belysning. Her kan vi varmt anbefale dig at holde løbende øje med vores side, da vi løbende opdaterer den med gode tilbud og kampagner, så du altid har mulighed for at gøre en god handel. Hvis du ønsker at være den første til at få vores tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. På denne måde undgår du at glippe alle de relevante tilbud, som du alligevel bruger tid på at søge efter på nettet.

Har du spørgsmål til vores udvalg af LED bånd?

Det kan måske være forvirrende med de mange fantastiske tilbud og muligheder, når det kommer til LED bånd. Hvis du derfor er i tvivl om, hvilket produkt du skal vælge, eller hvis du sidder inde med spørgsmål til et af vores LED bånd. Så tøv endelig ikke med at kontakte vores kompetente og serviceminded kundeservice.

Vi sidder klar til at svare dig så hurtigt som muligt, når du ringer til os på 70 200 049, eller skriver direkte til os på info@Elvvs.dk.dk. Du er naturligvis også velkommen til at chatte med os direkte på webshoppen. Uanset hvad så glæder vi os til at høre fra dig og hjælpe dig i mål med dit projekt.

Et øjeblik...