Hvad siger kunderne?

Skab atmosfære i dit hjem med indendørsbelysning

Når det kommer til indendørsbelysning, kan det godt betale sig at sætte sig lidt ind i de forskellige muligheder. Belysningen kan nemlig gøre en kæmpe forskel på et rum og blandt andet have indflydelse på, om rummet er godt at arbejde og/eller være i eller ej. Derfor kan det godt betale sig at se lidt nærmere på de forskellige muligheder inden for indendørsbelysning, så du er sikker på, at du ender op med den perfekte løsning til dig og dit behov.

Hos os finder du et stort udvalg inden for indendørsbelysning, som målretter sig forskellige behov. Blandt andet har vi fine lamper til hjemmet, lysarmaturer til kontoret og køkkenet og arbejdslamper til eksempelvis maler- og tømrerarbejde. Derudover har vi et stort udvalg af skinnesystemer, fiberlys, messespot og ikke mindst nødbelysning. Uanset om du er erhverv eller privatperson, kan du altså finde den rigtige løsning til din indendørsbelysning hos os. Er du i tvivl om, hvordan du kan få det bedste lys til dit rum, deler vi gerne ud af vores ekspertise på området.

Hos ELVVS kan du finde alt indendørsbelysning. Se vores store udvalg af Lamper, Bordlamper, Cafe Pendler, Luplamper, Lysskinner, Messespot og Nødbelysning.

Vælg din belysning efter funktion

Det kan godt betale sig at sætte sig ind i, hvilken belysning, der skal være i hjemmet. Skal belysningen eksempelvis oplyse store rum eller små rum, skal det være i lang tid ad gangen eller skal lyset kun anvendes i korte perioder. Ydeevnen og lysstyrken kan nemlig variere alt efter, hvad dit behov er. Det er skyggerne og lysstyrken, der kan skabe den perfekte atmosfære i dit hjem. Der er stor forskel på, hvilken belysning, du skal bruge i de forskellige rum. Skal du f.eks. bruge lys til dit køkken, skal det gerne være noget stærkt lys, hvor lyset over spisebordet, gerne må være dæmpet, så det ikke blænder middagsgæsterne.

Indendørsbelysning til stuen

Skal du bruge lys til din stue, bør du have flere forskellige lys. Der skal kunne oplyse et stort rum, men der skal også være en lampe tæt ved sofaen eller lænestolen, der har et dæmpet lys, du kan skrue op og ned for når du skal læse i en bog. Stuen e det hyggelige rum i din bolig og derfor skal belysningen også være det. Går du efter at have en hyggelig belysning i din stue er det bedst at gå efter varme lyskilder til hjemmet. F.eks. glødepære, eller nogle med et varmt skær, der ikke er hvidt.

Arbejdsbelysning eller hyggebelysning

Hos ELVVS finder du et stort udvalg af belysning til dit hjem. Vi har gjort det let for dig at vælge den type belysning, som passer dig bedst. I vores sortiment finder du lysarmaturer, messespot, lysskinner, luplamper og mange andre typer lamper, som kan hjælpe dig med at gøre dit arbejde færdigt på dit kontor. Uanset om det er arbejdsrelateret belysning eller til dit kontor hjemme i boligen, så har vi alle typer af belysning, som kan hjælpe dig godt på vej. Når du arbejder, er det bedst ikke at have for mange skygger. Her er hygge belysningen pakket ned og i stedet for de varme nuancer, der er i stuen, skal her nu være klart lys, der er kraftigt. På professionelle arbejdspladser kommer arbejdstilsynet ud og stiller strenge krav til belysningen. Dette gælder naturligvis ikke for private. Men generelt gavner kraftig belysning øjnene når du skal løse eller arbejde ved en skærm fordi dine øjne ikke skal anstrenge sig så meget.

LED lys som indendørsbelysning

Om få år vil LED lyskilder være de dominerende på markedet. De bruger mindre strøm og mere økonomiske. Dertil lever de ofte 10 gange så lang tid som normale lyskilder. Grundet deres lange levetid og høje ydeevne er LED lyskilder også ofte dyre i indkøb. Det er for mange dog de ekstra kroner værd fordi du på den måde ikke behøver at skifte dine pære ud, så ofte.

Vejledning til indendørsbelysning

Er du i tvivl om, hvilken belysning, der vil passe til dit hjem, så kan du altid ringe til vores kundeservice, der sidder klar til at vejlede dig omkring din belysning i hjemmet. Vi er eksperter på området og kan guide dig på professionel vis uanset om det er erhvervsmæssige efterspørgsler eller til private.  

Et øjeblik...