Mest populære i denne kategori

Bordlamper

Produkter
sort - bordlampe ray nordlux
Nordlux Ray Bordlampe - Sort Varenr.: 63201003 221,00 DKK pr. stk.
stk.
dioder 36 med bordlampe camping led
LED CAMPING/BORDLAMPE MED 36 DIODER Varenr.: 435535 163,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - bordlampe vanila nordlux
Nordlux Vanila Bordlampe - Hvid Varenr.: 72695001 463,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - bordlampe vanila nordlux
Nordlux Vanila Bordlampe - Sort Varenr.: 72695003 468,00 DKK pr. stk.
stk.
sort - bordlampe dove nordlux
Nordlux Dove Bordlampe - Sort Varenr.: 84593103 168,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
stk.
hvid funktion lygte lm 250 dimbar bordlampe led
LED Bordlampe | Dimbar | 250 lm | Lygte funktion | Hvid Varenr.: LTLG3M1WT2 280,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid funktion lygte lm 280 dimbar bordlampe led
LED Bordlampe | Dimbar | 280 lm | Lygte funktion | Hvid Varenr.: LTLG3M1WT4 280,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Bordlamper er praktiske

Det er vigtigt at din lampe passer ind i din bolig. Du skaber personlighed i dit hjem når du vælger en lampe. Når du anskaffer dig en lampe, er det vigtigste du skal forholde dig til, hvilket lys du gerne vil have og hvilken funktion din lampe bordlampe skal have. Er det f.eks. til din sengebord, så du kan læse om aftenen eller er det i stuen du skal bruge en bordlampe. Behovet for en bordlampe, vil ofte være forskelligt afhængigt af, hvilket rum du skal bruge den i. Vores udvalg af bordlamper er stort og vi har dem i mange forskellige modeller og lysstyrker. Vi har bordlamper i både sort, hvid og metal alt efter, hvad der passer ind i dit hjem eller på dit kontor.

Hvilken funktion skal bordlampen have

Du kan opdele en bordlampes funktion i om den skal give en hyggelig belysning eller om den skal afgive en arbejdsbelysning. En lampe, der står på et sidebord er god til at have stående ved siden af sofaen, hvis du skal læse i en bog, men den er også god til at have ved siden af sengen. Skal din bordlampe være i soveværelset, skal belysningen være mere dæmpet end den f.eks. skal være på kontoret. Det er derfor vigtigt at du vælger en lampe, som passer til formålet.

Alternativer til bordlampen

Bordlampen giver dig ofte en mere dæmpet belysning, der er nedadvendt. På den måde er belysningen fra denne type lampe være begrænset, hvis den skal kunne oplyse et større rum. Er det derimod et lille rum, vil som et lille kontor vil dette være den oplagte type lampe. Denne type lamper bliver ofte anvendt til at oplyse små kroge og hjørner, hvor begrænsede lyskilder giver en hyggeligt skær. Er det derfor et stort rum, du skal oplyse, vil det ikke være denne type lampe du skal vælge. Her skal du i stedet vælge en lyskilde, der er kraftigere og kan sprede lyset bedre. Her vil en pendel, spots, plafonder eller en lysskinne være ideel.  Disse spreder lyset så det fordeles over et større areal.

 

 

Et øjeblik...