Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Find de bedste Nordlux ind-/påbygningsspot til dit hjem

Hvis du er på udkig efter nye påbygningsspot, kan du finde dem lige her på ELVVS. Vi har en bred variation af Nordlux produkter, som du kan bruge i både hjemmet såvel som en virksomhed. Nordlux er et skandinavisk brand, som er førende inden for lampedesigns. De giver dig en funktionel og moderne belysning, som passer godt ind i en nordisk indretning.

Du kan finde et bredt udvalg af Nordlux ind-/påbygningsspot på vores hjemmeside. Her får du et overskueligt overblik over de mange forskellige muligheder, vi tilbyder. Det er derfor intet problem at finde ny belysning til dit hjem eller din virksomhed.

Derfor er Nordlux ind-/påbygningsspot en fordel

Indbygningsspot er efterhånden blevet en meget populær form for belysning i danske hjem. Dette er der også god grund til og med udvalget fra Nordlux, kan du være sikker på at få en perfekt og lækker belysning i dit hjem.

Denne type belysning fungerer rigtig godt, fordi det giver en jævn og god belysning i hele rummet. Det er derfor også en god idé at bruge disse lamper i rum, hvor du har brug for god belysning til for eksempel arbejde. Kontor, køkken, badeværelse og andre aktivitetsrum er derfor et oplagt sted at anvende denne form for belysning.

Vælg blandt mange forskellige typer af spots fra Nordlux

Hos ELVVS har vi et bredt udvalg af påbygningsspot fra Nordlux. Du kan vælge blandt forskellige modeller, som hver især har deres egne egenskaber. Det er derfor en god idé at se de forskellige modeller igennem, så du kan finde den, som falder mest i din smag og passer ind i dit hjem.

Hvilket Nordlux Spot skal du have?

  • Nordlux Dorado 2700K 3-Kit Dim Tilt 

Denne Nordlux lampe er en klassisk rund indbygningsspot i hvid, som har et dæmpbart LED modul. Dette betyder, at du kan tilpasse belysning alt efter dit behov. Skal du bruge belysning til arbejde, kan du skrue op for styrken, mens du kan skrue ned, hvis du skal skabe en hyggelig stemning.

  • Nordlux Cabinet 

Denne model fås både med 2x3 LED HI-POWER og 3x3 LED HI-POWER. Den er beregnet til en placering på underskabe, hvor der er særligt behov for en belysning. Den kommer i en neutral og elegant hvid farve, som passer ind i de fleste hjem.

  • Nordluc Cambio 2W 3-Kit indbygning

Denne indbygningslampe kommer i en flot aluminiumfarve, som kan skabe et moderne udtryk i dit hjem. Der følger 3 indbygningsspot med, som er særligt velegnede til køkken eller gang, hvor der er behov for god belysning, der ikke fylder for meget.

Kontakt os for mere information

Hvis du er interesseret i et nyt sær Nordlux indbygningsspot, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få mere information. Du er altid velkommen til at ringe til os på vores tlf. 70 200 049 eller vores e-mail info@elvvs.dk. Her står vi altid klar til at give dig den vejledning, du har brug for.

Et øjeblik...