Hvad siger kunderne?

Flyt belysningen i dit hjem med en lysskinne 

Med en lysskinne er dit hjems belysning ikke længere stationært - og det er smart. Der er nemlig ingen garanti for, at du altid har brug for den samme belysning. Med en lysskinne kan du via skinnen flytte dit lys, som du vil. Det kan være smart i forbindelse med gæster, hvor der skal være belysning i større arealer end sædvanligt. Når de er forduftet, kan du igen flytte lyset tilbage, som du ønsker. En lysskinne giver muligheder i stedet for begrænsninger.


Få den rigtige vejledning hos os

Hos os kan du få den rigtige vejledning til din lysskinne. Vi har stor erfaring med lysskinner, og vi hjælper gerne dig på vej. Der er eksempelvis forskel på en 1 faset og en 3 faset lysskinne. I samarbejde kan vi finde en løsning, der vil give dit hjem de bedste muligheder i form af en lysskinne, som både har den fornødne kvalitet og funktionalitet uden, at det skal være for dyrt. Vi kan kontaktes allerede i dag, hvis du ønsker vejledning eller et god råd, inden du laver dit indkøb.


Kan benyttes i alle rum

En lysskinne egner sig ikke kun til stuen eller køkkenet. Den kan bruges i alle hjemmets rum. Eksempelvis kan den gøre gavn i soveværelset, hvor der er stor forskel på, hvilken belysning der ønskes. Ligeledes gælder det på børneværelset. En lysskinne har et udseende, der passer ind i alle rum og stilarter, og derfor egner den sig ikke kun til et bestemt rum eller type af hjem. Vores udvalg har noget til alle.

Funktionel skinne - du vælger selv pæren

En lysskinne har sin funktionalitet i dens evne til at flytte lys fra et sted til et andet. Lysets styrke og pærens model vælger du helt selv, hvorfor du med hjælp fra skinnen kan lave den perfekte kombination. Der kan både bruges gløde- og energisparepærer samt LED i en lysskinne. De har alle hver deres fordele, hvorfor skinnen igen giver muligheder for din belysning.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en lysskinne?

En lysskinne er en fleksibel løsning til pendler og spotlamper. Fx kan en lysskinne monteres over et spisebord, hvor man har brug for flere lamper, når bordet skal trækkes ud til gæster.

Hvad er en 1-faset lysskinne?

Den 1-fasede lysskinne er den type, der typisk bruges i de danske hjem. Den kan nemlig kun tilsluttes 1 fase samt nul og jord. Alt, der er tilsluttet til skinnen, vil tænde og slukke samtidigt.                   

Hvad er en 3-faset lysskinne?

I en 3-faset lysskinne kan der etableres 3 afbrydere eller lysdæmpere i den samme skinne. Denne type strømskinne kan klare en højere vægtbelastning og bruges ofte i virksomheder, butikker eller kantiner, hvor man har brug for at justere og slukke/tænde lyset efter

Må jeg selv montere en lysskinne eller strømskinne?

Ja, du må gerne selv montere en 1-faset lysskinne. En 3-faset lysskinne kan kræve en elektriker, da der er flere funktioner, der skal spille sammen.

Et øjeblik...