Lysskinner 230V

Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Flyt belysningen i dit hjem
Med en lysskinne er dit hjems belysning ikke længere stationært - og det er smart. Der er nemlig ingen garanti for, at du altid har brug for den samme belysning. Med en lysskinne kan du via skinnen flytte dit lys, som du vil. Det kan være smart i forbindelse med gæster, hvor der skal være belysning i større arealer end sædvanligt. Når de er forduftet, kan du igen flytte lyset tilbage, som du ønsker. En lysskinne giver muligheder i stedet for begrænsninger.

Få den rigtige vejledning hos os
Hos os kan du få den rigtige vejledning til din lysskinne. Vi har stor erfaring med lysskinner, og vi hjælper gerne dig på vej. Der er eksempelvis forskel på en 1 faset og en 3 faset lysskinne. I samarbejde kan vi finde en løsning, der vil give dit hjem de bedste muligheder i form af en lysskinne, som både har den fornødne kvalitet og funktionalitet uden, at det skal være for dyrt. Vi kan kontaktes allerede i dag, hvis du ønsker vejledning eller et god råd, inden du laver dit indkøb.

Kan benyttes i alle rum
En lysskinne egner sig ikke kun til stuen eller køkkenet. Den kan bruges i alle hjemmets rum. Eksempelvis kan den gøre gavn i soveværelset, hvor der er stor forskel på, hvilken belysning der ønskes. Ligeledes gælder det på børneværelset. En lysskinne har et udseende, der passer ind i alle rum og stilarter, og derfor egner den sig ikke kun til et bestemt rum eller type af hjem. Vores udvalg har noget til alle.

Funktionel skinne - du vælger selv pæren
En lysskinne har sin funktionalitet i dens evne til at flytte lys fra et sted til et andet. Lysets styrke og pærens model vælger du helt selv, hvorfor du med hjælp fra skinnen kan lave den perfekte kombination. Der kan både bruges gløde- og energisparepærer samt LED i en lysskinne. De har alle hver deres fordele, hvorfor skinnen igen giver muligheder for din belysning.

 

Et øjeblik...