Hvad siger kunderne?

Vil du gerne have fordelene ved indbygget belysning og den seneste nye LED teknologi? - Så er LED indmuringsspot et rigtig godt bud. 

LEDIX indmuringsspots

LEDIX er en serie af dekorative LED armaturer til belysning alle steder i boligen. LED spot inkl. armatur tilsluttes direkte til dit 230 V strømudtag og monteres i en Europa dåse (Ø60 mm). 

Stemningsfuld og varm belysning 

Fælles for LEDIX-armaturerne er, at de leverer en hyggelig, varmhvid belysning på 3100 Kelvin. Den høje Kelvin og gode farvegengivelse på over 80 RA sikrer et naturligt og varmt lys, helt uden de kølige, blå nuancer, som tidligere kendetegnede LED belysning. Selve armaturet kommer i farven rustfri stål eller en mørkere grafitgrå. 

 
Spots til indmuring i væg 

Designet på LED spottene er moderne og tidsløst og vil passe ind i de fleste hjem. Du kan både vælge mellem runde eller firkantede armaturer. Det er oplagt at montere spot på væggen, fx en række med flere spot for at oplyse en gang eller entré. LEDIX-modellerne MOZA of MUNA sender både lys fra frontsiden og nedad fra bunden. Du kan også vælge modellerne RUBI eller NAVI, der sender lys skråt nedad. 

Lavt strømforbrug ved hjælp af LED dioder

LEDIX indmuringsspot er forsynet med indbyggede LED dioder af mærket CREE, der er kendt for høj kvalitet og lang levetid. Du får smukt lys, som holder i årevis, og et strømforbrug på blot 1W. 

Ofte stillede spørgsmål 

Kan man skifte pærer i et LED indmuringsspot?

Nej, et LED armatur eller et LED indmuringsspot er normalvis ikke forsynet med udskiftelige LED lyskilder, men derimod med LED dioder. Når dioderne ikke kan mere (typisk efter 10-15 år), skifter man selve armaturet.

Er indmuringsdåsen med i pakken, når jeg køber et indmuringsspot?

Nej, indmuringsdåse og forfradåse skal du købe ved siden af. Du kan finde det hele på www.elvvs.dk

Kan jeg bruge LEDIX indmuringsspot til udendørs brug?

Nej, disse indmuringsspot fra LEDIX er kun til indendørs brug. Den er særlig velegnet til trappeopgange, hoteller og i private hjem.

Et øjeblik...