Producent
Størrelse:
Lyskilde
Watt
Lumen
Kelvin
RA værdi
Tæthedsgrad
Bevægelsessensor
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Plafonder - Loftlamper

Produkter
ip44 lumen 920 830 13w ø250mm cirkular surface ledvance
Ledvance Surface Cirkular Ø250mm 13W/830 (920 lumen) IP44 Varenr.: 5642010644 175,00 DKK pr. stk.
stk.
ip20 - opal ip54 75w e27 ø335mm loftarmatur saturn
Saturn loftarmatur Ø335mm E27 75W IP54 opal - IP20 Varenr.: 314640 153,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
STK.
stk.
STK.
stk.
ST.
stk.
hvid - ip44 lumen 1920 3000k 24w ø400mm plafond led unite
Unite LED Plafond ø400mm 24w 3000k (1920 lumen) IP44 - Hvid Varenr.: 7843107558 283,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
stk.
stk.
ST.
ST.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En plafond er en slank, cirkelformet loftlampe, der sidder helt tæt til loftet. I modsætning til en pendel, der hænger ned fra loftet i en ledning. En plafond er et minimalistisk valg, som gør sig godt i mange rum/værelser i private boliger såvel som i virksomheder.

En plafond giver et godt lys med en god spredning

Mangler du god overall belysning i et eller flere rum i hjemmet eller i virksomheden? Så er plafonder en god løsning. Selve lyskilden i lampen er gemt bag en skærm i enten plast eller glas, som sikrer et blødt og lækkert lys. Lyset får en god spredning og blænder på ingen måde de, der opholder sig i rummet. Derfor er en plafond en lampe, som egner sig til mange formål. Hvis du har brug for en loftlampe eller væglampe til badeværelset, er en plafond en godt valg. Kig efter en tæthedsgrad (IP) på minimum 44, som tåler at blive oversprøjtet med vand. Du kan bruges vores filter i søgefunktionen til at få vist disse lamper.

Loftlampe med eller uden sensor

En god håndfuld af vores LED plafoner er med sensor. En HF-sensor registrerer bevægelse, hvilket får lampen til at tænde. Det er en rigtig smart, tidsbesparende og energibesparende funktion, som sikrer, at du altid får slukket lyset efter dig. Det kan også være en god hjælp at få tændt lys i entré, bryggers og badeværelse, når du kommer ind i rummet med hænderne fulde af fx dagligvarer eller vasketøj.

LED modul eller LED pærer

LED belysning er nutidens standard. Med LED får du energibesparende belysning og mange års lækkert lys i en enkelt lyskilde. I vores udvalg af plafonder kan du vælge mellem lamper med indbygget lyskilde eller med almindelig fatning, hvori du kan sætte en LED pære i den aktuelle størrelse. En plafond med indbygget lyskilde kaldes også LED modul i vores søgefunktion. Lysarmaturet har indbyggede diodelyskilder, hvilket betyder, at du ikke skal købe en LED pære til lampen nogensinde. Til gengæld har du en lampe inkl. lys med en levetid på ca. 20.000 timer.

Slank eller med fremspring?

Selvom plafondens design er rimelig enkelt, så er der stadig forskel på de enkelte modeller. For det første kan du vælge ud fra størrelsen – skal din plafond have en diameter på 21 cm, 28 cm eller 34 cm? Skal den være flad eller have et buet fremspring på midten? Skal kanten være hvid eller i børstet stål? Skal kanten være dækket af selve skærmen? Der er flere muligheder at vælge mellem fra kvalitetsmærkerne, der blandt andet tæller Malmbergs, SG Armaturen, Diolum og Nordlux.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en HF-sensor?

HF-sensor er en højfrekvent sensor, som tager ekkobilleder og registrerer stort set enhver bevægelse. En HF-sensor anvendes fx ved belysning indendørs, hvor den får en lampe til at tænde, når der registreres bevægelse i dens sensorfelt. Du kan købe loftlamper med indbygget HF-sensor hos Elvvs.dk

Hvad koster en LED plafond?

En plafond med LED er en relativ billig løsning som loftlampe i værelser og rum, hvor man ikke vil have lamper, der tager udsynet eller hænger i vejen. Du kan købe LED plafonder fra omkring et par hundrede kroner. Ønsker du en plafond med sensor koster de lidt mere, fra omkring 600 kr.

Må jeg selv installere en plafond eller en loftlampe?

Ja, det må du. Husk blot at slukke for strømmen til lampeudtaget, før du går i gang. Du kan finde mange fine guides på nettet til, hvordan du sætter en lampe til et lampeudtag.

Et øjeblik...